FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izbacuj ih iz lige odmah.
Drz se grada,al hvali i selo...Forestt je napisao/la:Zvijezdu treba kazniti za ovakav teren.Imas 3 mjeseca da pripremis teren za utakmicu a dobijes hutovo blato.Nema sanse da igra na ovom blatu.Ako su znali da ce ovakav teren biti onda se tekma trebala odigrat u tz ili srebreniku ako je bolji teren.Pa ljudi dragi u mom selu ovde je teren 1000 x bolji,ovo je namjerno ucinjeno 100%
Jbt ovu tekmu bi bilo najbolje odgoditi...jednostavno uslovi su katastrofalni
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Dajte ba ljudi isto ko da ste s Marsa pali pa ne znate po kakvim se sve bazenima fudbal igrao, utakmica se igra 100 % dzaba laprdate 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
@bitisrcemvezan Pa mogli bilo šta učiniti da do ovoga ne dođe...al eto.. Možda im je to i namjera bila da teren dosta istroše jer su navikli na takvog igrati, a mi nismo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Utakmica ce se igrati, a ovo je namjerno uradjeno. 3 dana treninga na glavnom terenu po ovakvom vremenu i dobijes ovo sto vidite na slikama. Ja mislim da je to namjerno uradjeno,jer njima ne odgovara da imaju dobar teren protiv Sarajeva.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nije momak ništa pogrešno rekao, Zvijezda je kriva što su napravili ovu močvaru. Čuj trenirati nekoliko dana prije utakmice na glavnom terenu, još kiša padala.dentist je napisao/la:Drz se grada,al hvali i selo...Forestt je napisao/la:Zvijezdu treba kazniti za ovakav teren.Imas 3 mjeseca da pripremis teren za utakmicu a dobijes hutovo blato.Nema sanse da igra na ovom blatu.Ako su znali da ce ovakav teren biti onda se tekma trebala odigrat u tz ili srebreniku ako je bolji teren.Pa ljudi dragi u mom selu ovde je teren 1000 x bolji,ovo je namjerno ucinjeno 100%
Još samo treba da odgode, čekaš pola godine da počne liga, ode preko hiljadu navijača, plate prevoz i sve ostalo radi domaćina. Fuj, ispali daBogda pa sa Radničkim u prvoj ligi bili!
Ovo je jos jedan od razloga zasto se liga pod hitno treba smanjit
Ovdje raja samo iznosi svoje misljenje koje uopste nece uticati na krajnji ishod, tj. dali ce se tekma igrati ili ne. Upotpunosti se slazem s vecinom, bolji teren dobiju bikovi da se bodu na koridi jbte. Ako se prije igralo na njivama i oranicama jel` to znaci da uvijek treba tako?DevilsAdvocate je napisao/la:Dajte ba ljudi isto ko da ste s Marsa pali pa ne znate po kakvim se sve bazenima fudbal igrao, utakmica se igra 100 % dzaba laprdate
Smanjenje lige je jedini spas za nas fudbal!
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Onako da malo realno pricamo, Zvijezda uopste nije daleko od toga da ispadne. Ove sezone ce se gurati svim silama da ne ispadnu opet dva kluba iz RS-a, iznad Radnika je Sloboda koja je sa ovim sastavom prejaka da bi ispala. E ko tu odna ostane zajedno sa jednim od ova 2 kluba koja po trenutnoj tabeli ispadaju, Zvijezda ili mozda Vitez. Realno.SiouxLukavac je napisao/la:Nije momak ništa pogrešno rekao, Zvijezda je kriva što su napravili ovu močvaru. Čuj trenirati nekoliko dana prije utakmice na glavnom terenu, još kiša padala.dentist je napisao/la:Drz se grada,al hvali i selo...Forestt je napisao/la:Zvijezdu treba kazniti za ovakav teren.Imas 3 mjeseca da pripremis teren za utakmicu a dobijes hutovo blato.Nema sanse da igra na ovom blatu.Ako su znali da ce ovakav teren biti onda se tekma trebala odigrat u tz ili srebreniku ako je bolji teren.Pa ljudi dragi u mom selu ovde je teren 1000 x bolji,ovo je namjerno ucinjeno 100%
Još samo treba da odgode, čekaš pola godine da počne liga, ode preko hiljadu navijača, plate prevoz i sve ostalo radi domaćina. Fuj, ispali daBogda pa sa Radničkim u prvoj ligi bili!
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 28 feb 2015, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
1946
http://****.com/upitno-odigravanje- ... -sarajeva/" onclick="window.open(this.href);return false;
eto braco vise slika terena
eto braco vise slika terena
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Teren je loš. Kako kolega iznad kaže:"zbog ovog se i treba liga smanjiti".

Ma na 10 klubova odmah smanjiti i da se igraju kvalitetne utakmice ovo smijesno svi nam se smiju
vitez je prejaka sredina za gradacac takodjer su jaci od njih u svim segmenttima tako da je velika vjerovatnoca da ce popusit **** ako se ne odigra tekma pog ako izgube a i nama ce ic u prilog da se tekma za par kola odigra kad budemo bas u trazenom procesu tj uigrani i samljet cemo ih sa zemljom ovako su se i usrali svjesni su svoje nemoci protiv nas i ovo su napravili jer ce se igrat formacija 11-0-0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Tesko da ce se igrati tekma...glavni sudac ce sigurno prije pocetka tekme bacati loptu na travnjak..i ako ne bude mogla odskakati, morat ce odgoditi tekmu
danas ocekujemo kakav stream ja imam ali ne mogu vam postaviti postavim ali nece da otvori fino
Zadnja izmjena: MirzaMuki, dana/u 28 feb 2015, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovde da je pravde i pametnog saveza, samo kazes 3:0 i caoo.. pa se ti yebi.. sljedeci put ces spremiti teren... a bit ce i opomena za sve ostalee..
YBTE ovo, Miske se mozda preomislio, hoce da potpise.. i onda danas ode u Gradacac i pogleda, i sta mislite kako ce reagovati i sta ce uciniti?
Lupam za Misketa, jer se o njemu prica.. al nebitno on, nego stotine drugih kvalitetnih igraca...
YBTE ovo, Miske se mozda preomislio, hoce da potpise.. i onda danas ode u Gradacac i pogleda, i sta mislite kako ce reagovati i sta ce uciniti?
Lupam za Misketa, jer se o njemu prica.. al nebitno on, nego stotine drugih kvalitetnih igraca...
Moze li neko biti ljubazan da mi posalje linck tekme gdje ce biti u pp
Hvala unaprijed 
aa ljepote.. e ovaj ce dres da mi legne ko budali samar.. moj prezimenjak Kova, ljubim ga u kopackuBoskoAntic je napisao/la:
Moćni su!
evo ako niko ne napravi stream, ja cu, arena 5 ce da gori ko lampa
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, Hrasno15, SamoTi4000, zagorski i 40 gostiju.