Mi u gradaccu nismo vidili plav oblak od prošle godine.BitiSrcemVezan je napisao/la:breskva je napisao/la:Evo sada čitam komentare na FB od sportsport.ba za teren i momak postavio sliku kaže prije pola sata uslikao:
aha jes jes
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
@breskva, sto je proljece procvijetalo u Gradcacu
@Sarajevo22, hvala, ako mozes nam kratke informacije stavljati ovde prije i tokom utakmice, bio bih zahvalan!
@Sarajevo22, hvala, ako mozes nam kratke informacije stavljati ovde prije i tokom utakmice, bio bih zahvalan!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa j3bo im mater čekaš utakmicu 3 mjeseca i onda ovo vidiš.Treba tražit zamjenu domaćinstva.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
MCMXLVI bruderuu kad ce ti avatari moze jedan za mene Puzigaca

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Pozz s kule Zmaja od Bosne 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Joj brate dze me nadje sada tek sam ustao.MirzaMuki je napisao/la:MCMXLVI bruderuu kad ce ti avatari moze jedan za mene Puzigaca![]()
salim se
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: Odg: FK Sarajevo
Nadam se da će utakmica biti odigrana, prvenstveno zbog raje koja se istrošila i otišla dole a onda i zbog nas koji jedva čekamo da prvenstvo počne.
Gledajući ove slike terena nisam optimista da mozemo nešto konkretno uraditi dole, ako se utakmica uopće i odigra.
Gledajući ove slike terena nisam optimista da mozemo nešto konkretno uraditi dole, ako se utakmica uopće i odigra.
slican teren je bio na utakmici Split - Rijeka završilo 1-1 dokaz je da se moze igrati i na ovakvom terenu , ipak mislim da Sarajevo ovo dobija jednostavno kvalitetniji su igram dvicu ako padnem trazim odštetu od forumaša.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sjetite se Travnika kad smo gubili 1:0 , Pirota prije nego što su ove godine promijenuli travu bila u raspadu sistema još dok je utakmica se igrala, 90 minuta kiša kao iz kabla. Na kraju 3:1 smo dobili.
Pod imperativom pobjede, sa velikom voljom pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.
Bit ćeš opet prvak čest...
Pod imperativom pobjede, sa velikom voljom pobjeda ne bi smjela doći u pitanje.
Bit ćeš opet prvak čest...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
.
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 28 feb 2015, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jest ga u tebe procvjetalo, matere mi ko u junu tamo neđe. 
Jarane i lubenica 40 feninga 1 kgbreskva je napisao/la:Jest ga u tebe procvjetalo, matere mi ko u junu tamo neđe.
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sunca u Gradačcu nije bilo od septembra i pita "trenutna?"

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
e cuj trenutna bog te vidio, ovo slika prije 5 godina
Prestanite vise sa ovim laznim slikama terena.
Al' najjači mi je ovaj što kaže : Mi iz Gradačca nismo vidjeli plavi oblak od prošle godine
Čuj plavi oblak 
Moja malenkost hahaharishaaa je napisao/la:Al' najjači mi je ovaj što kaže : Mi iz Gradačca nismo vidjeli plavi oblak od prošle godine![]()
![]()
![]()
Čuj plavi oblak
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
HahahaGarfield je napisao/la:Moja malenkost hahaharishaaa je napisao/la:Al' najjači mi je ovaj što kaže : Mi iz Gradačca nismo vidjeli plavi oblak od prošle godine![]()
![]()
![]()
Čuj plavi oblak
![]()
Ne moze sa na ovome bas neka igra razviti. Po meni Benko i Alispahic ovdje trebaju biti kljucni, a i Rustemovic mi djeluje kao neko ko bi se ovdje mogao dobro snaci.
Prijavljen si!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 20 gostiju.