FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ma **** te wolfsburg zgazit cemo ih,icardi 2x i palacio 3x ha ya,sta su to oni kita obicna..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Prije će Guaro zabit hat-trick nego li će Palacio zabit i jednogElki je napisao/la:Ma **** te wolfsburg zgazit cemo ih,icardi 2x i palacio 3x ha ya,sta su to oni kita obicna..
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Most shots in the Europa League 2014/15 (Inter with 105):
Only Napoli (6) have kept more clean sheets than Inter (5) Europa League 2014/15. Wolsburg with 3, conceding 10 goals so far.
Most clean sheets in Europa League:
[5] Mat Ryan
[4] CARRIZO
[4] Rafael Cabral
[4] Dusan Kuciak
[youtube][/youtube]Inter watch out for De Bruyne! He has 11 goals and 15 assists in Bundesliga + Europa League this season.
De Bruyne is also the Europa League player to create most chances for his team-mates, with 39. Inter's best creator Guarin (14).
Ja bi prije rekao da nikako ne odgovara.Odlični su u kontri i sve me strah kako će to izgledati s ovim njihovim brzancima naprijed dok Interova veza po tko zna koji put na utakmici nepotrebno gubi loptu na sredini terena dok bekovi stoje visoko jer će Mancini od početka htijeti krenuti ofenzivno i sumnjam da ce se pokusati igrati opreznije.Pupi04 je napisao/la:Ne omalovazavam ja Wolfsburg vec sam ubjedjen u prolaz Intera jer nam njihov stil igre odgovara i znati cemo se nosit sa tim.
Icardi je stvoren za ovaj dvomec, kaznit ce ih svakom prilikom.
A eto u nas u ekipi izgleda sve levati, niko nema pojma, a tamo sve **** Ronaldo do ronalda i messi do messia...
Skup prosjecnih igraca kao i u interu i to je to, samo sto su imali normalnog trenera cijelo vrijeme, a mi tek par mjeseci....
Sve sto oni imaju imamo i mi...
Skup prosjecnih igraca kao i u interu i to je to, samo sto su imali normalnog trenera cijelo vrijeme, a mi tek par mjeseci....
Sve sto oni imaju imamo i mi...
Nisu levati,ali Wolfsburg je u ovom trenutku dosta bolja ekipa i to je činjenica.Jasno da to ne znači da Inter nema svoje šanse,ali bit će mnogo za*ebano i dosta stvari se treba poklopiti za prolaz.
Po linijama ako je moguće usporediti:
-Handanović daleko kvalitetniji golman od Benaglia (1-0)
-Stoperi su tu negdje,ali čini mi se da su njihovi u boljoj formi (0.5-1)
-Rodriguez je WC bek,Trasch/Vierinha pristojni igrači dok je u Interu to samo Santon.I Ambrozije,ali treba vidjeti koliko će mu trebati da vrati formu prije ozljede jer je ono protiv Celtica dosta lose bilo (0.5-1.5)
-Gustavo daleko bolji igrač od Medela (0-1)
-Guarin je ajde u boljoj formi od Arnolda/Guilavogui (1-0)
-De Bruyne kao najofenzivniji (centralni) vezni u Wolfsburgu daleko bolji od Interovog treceg (Hernanes,Kuzmanović...) (0-1)
-Shaqiri bolji od Shurrlea,ali oboje su jako dobri igrači (1-0.5)
-Perišić kvalitetniji od Palacia (0.5-1)
-Icardi kvalitetniji od Dosta.Iako,Nizozemac je u odličnoj formi i to je opet izjednačen duel (0.5-0.5)
Ukupno:5.0---6.5
Dodaj bodove za uigraniji i bolje poslozen sastav i vidis da su stvarno u ovom trenutku kvalitetnija ekipa.I ne vidim zasto bi to bio problem priznati,bit će veći gušt ako ih se izbaci.
Po linijama ako je moguće usporediti:
-Handanović daleko kvalitetniji golman od Benaglia (1-0)
-Stoperi su tu negdje,ali čini mi se da su njihovi u boljoj formi (0.5-1)
-Rodriguez je WC bek,Trasch/Vierinha pristojni igrači dok je u Interu to samo Santon.I Ambrozije,ali treba vidjeti koliko će mu trebati da vrati formu prije ozljede jer je ono protiv Celtica dosta lose bilo (0.5-1.5)
-Gustavo daleko bolji igrač od Medela (0-1)
-Guarin je ajde u boljoj formi od Arnolda/Guilavogui (1-0)
-De Bruyne kao najofenzivniji (centralni) vezni u Wolfsburgu daleko bolji od Interovog treceg (Hernanes,Kuzmanović...) (0-1)
-Shaqiri bolji od Shurrlea,ali oboje su jako dobri igrači (1-0.5)
-Perišić kvalitetniji od Palacia (0.5-1)
-Icardi kvalitetniji od Dosta.Iako,Nizozemac je u odličnoj formi i to je opet izjednačen duel (0.5-0.5)
Ukupno:5.0---6.5
Dodaj bodove za uigraniji i bolje poslozen sastav i vidis da su stvarno u ovom trenutku kvalitetnija ekipa.I ne vidim zasto bi to bio problem priznati,bit će veći gušt ako ih se izbaci.
@Siamo e jbg, hajd ovo ostalo ali Icardi i Dost lapo lapo
Kakva god da je forma on ne moze u istu recenicu sa Maurom, ni po jednom osnovu.
Uostalom ima jos do ove utakmice pa cemo vidjet kako stvari stoje na terenu, moze neko u ranoj fazi dobit penali ili crveni pa prognoze, forma ekipa malo kakvog uticaja imaju.
Jel mozemo sutra nastavit niz pobjeda, ocekujem utakmicu sa dosta golova, nadam se za jedan vise u mrezi Fio.
Kakva god da je forma on ne moze u istu recenicu sa Maurom, ni po jednom osnovu.
Uostalom ima jos do ove utakmice pa cemo vidjet kako stvari stoje na terenu, moze neko u ranoj fazi dobit penali ili crveni pa prognoze, forma ekipa malo kakvog uticaja imaju.
Jel mozemo sutra nastavit niz pobjeda, ocekujem utakmicu sa dosta golova, nadam se za jedan vise u mrezi Fio.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Dao sam svakome po pola samo zbog te vrhunske Dostove forme sto je vazno za ovaj susret.S ovim dalje se slazem.
Sutra se u 18 igra.Na Meazzi,nema problema s ozljedama,idealno da se 4.u nizu upise.Onaj sastav gore je dobar samo kad bi Campagnaro bio na klupi,a Danilo unutra da dize formu.Kovacic vjerojatno opet na klupi.Na centralnom veznom ga Mancini ne vidi,a sumnjam da ce Shaqiri i drugu ligasku odmarat.Mozda umjesto Podolskog,ali nekako mi se ipak cini da ce Poldi dobiti jos jednu sansu od prve kako bi ga konacno realizacija krenula.
Sutra se u 18 igra.Na Meazzi,nema problema s ozljedama,idealno da se 4.u nizu upise.Onaj sastav gore je dobar samo kad bi Campagnaro bio na klupi,a Danilo unutra da dize formu.Kovacic vjerojatno opet na klupi.Na centralnom veznom ga Mancini ne vidi,a sumnjam da ce Shaqiri i drugu ligasku odmarat.Mozda umjesto Podolskog,ali nekako mi se ipak cini da ce Poldi dobiti jos jednu sansu od prve kako bi ga konacno realizacija krenula.
Ako pobjedimo Ljubičice onda bi mogli i Vukove. Glupo mi je što Mancio forsira mrtvog Palacia a Kova mu truhne, zar nije bolje da mu 2 napadača budu Ikac (CF) i Shaq (SS) a Kova polušpic, iza njih standardni Broz, Medel, Guaro. Ovo bi bilo mnogo moćno
.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
gle Biscionea jeste postao bahat nakon što su uvezali par pobjeda 
Rece to navijac Lazia 
Pusti nam kolegu na miru!Chinaglia je napisao/la:gle Biscionea jeste postao bahat nakon što su uvezali par pobjeda
Danas mi mirishe na x, nadam se da grijesim i da ce me Icardi demantovati... 2X
Murillo=JJ

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Thohir vapi za atmosferom kao na Celtic Parku.If we want Inter to be great then we must have that support for the good times and the bad times. It’s important to turn San Siro into our home. The supporters have to be our 12th player just like the Celtic supporters were in Celtic Park.
Mauro Icardi has found the net for three games in a row for the first time in Serie A.
Fiorentina have scored 77 goals in Serie A at Inter's ground - more than against any other team.
Fiorentina have found the net with 17 different players, a record in the Serie A 2014/15.
Fiorentina have scored 20 away goals in Serie A, more than any other team.
Inter have scored 230 goals overall in Serie A against Fiorentina - only against Roma (264) and Sampdoria (241) have they bagged more.
Inter have won each of their last 12 home games against Fiorentina in Serie A, keeping a clean sheet in six of those.
Most goals by subs in Serie A 2014/15:
[5] Inter, Fiorentina, Chievo, Verona
[4] Genoa, Juventus, Napoli, Palermo
Sub player with most goals in Serie A 2014/15:
[3] Alvaro Morata (Juve)
[3] Nico Lopez (Verona)
[2] Guarin, A.Rodriguez, Pellissier, De Guzman, Belotti, Quaison, Gabbiadini

The Primavera team have now won eight games in a row:
Most goals for the Primavera in 2014/15.
[16] Puscas
[12] Bonazzoli
[08] Rocca
[06] Camara
Bonazzoli has scored six goals in the last five games for the Nerazzurri Primavera
Nismo bili dobri ali ipak nismo zaslužili poraz, imali smo mnogo više izglednih prilika od Fiorentina (a ko da je bilo teško imat više od njihve 1-2) ali Ikac nije bio raspoložen (2 izgledne nije realizovao) ali ono što me totalno izbacilo iz takta je bilo ono što je Palacio uradio. Je*em mu sve sebično šta nam uradi, čovjek nam oduze sve šanse za 5. mjestom. Ajd da je Icardi tako postupio jabih razumio ipak je prvi strijelac lige pa je nabrijan na zabijanje ali mrtav igrač koji nije zabi od Božića da u takvoj situaiciji postupi onako sebično je za je*anja matere i klupa do kraja sezone. I još onako traljavo ošutat mamicu mu smotanu.
Bio sam rekao da su šanse Inter 30-70 Wolfsburg ali sada mislim da su još manje. Jedina svijetla tačka je Guaro koji je stvarno preporođen i postao je vođa ovog Intera. Treba mu permanentno dati kapitensku traku, tako bi trebali kapiteni igrat i ponašat se.
Bio sam rekao da su šanse Inter 30-70 Wolfsburg ali sada mislim da su još manje. Jedina svijetla tačka je Guaro koji je stvarno preporođen i postao je vođa ovog Intera. Treba mu permanentno dati kapitensku traku, tako bi trebali kapiteni igrat i ponašat se.
Poldi vise i ne treba igrati frajer nije nista uradio, a dokaz tome su zvizduci kad je izlazio.
- Consigliere
- Kontakt:
Najbeskorsiniji napadac u historiji fudbala: Rodrigo Palacio!
Hajlajt njegove jadosti je bio kad ga Vargas zagradi 20 metara bez ikakvih problema.
A treba reci da Inter nije zabio barem jedan gol samo zato sto on nije dodao Icardiu na prazan gol.... Jadno! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A i kova je bio kura.c na ovoj tekmi.
Vecina je bila ko kur.ac
Pristup je bio pogresan, kad su dali gol onda smo i zaigrali kako treba.
Al koji je glupan Medel kod gola
tacno sam znao da cemo ga primit kad sam ga vidio
Pristup je bio pogresan, kad su dali gol onda smo i zaigrali kako treba.
Al koji je glupan Medel kod gola
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Sipac dighni glavu ponekad!!!!Kova taki obicna.Santon isto.
Ne moze 9 igraca da se pobijedi.PU, majku im preplacenu.
Ne moze 9 igraca da se pobijedi.PU, majku im preplacenu.
Murillo=JJ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.