FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vjerujem da je sastav isključivo prilagođen terenu... Treba vjerovati Mehi 

U INAT SVIMA 1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Sastav je s drugog foruma kazu KONAČAN za danas. Nije zajebancija...BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja opet pitam odakle vama ovaj sastav? Ne mogu da vjerujem da igraju Dzemo i Rustemovic od pocetka a da nema Radovca. I cuj Bekic, Bilbija
U INAT SVIMA 1946
Re: Odg: FK Sarajevo
I ja vjerujem da je to.. Ne sumnjam u Mehu sekunde..BoskoAntic je napisao/la:Vjerujem da je sastav isključivo prilagođen terenu... Treba vjerovati Mehi
Znači brza krila, šutevi s distance, centarštevi na Benku.. A pozadi osigurani od kontri. Džemo je tu da lopte šalje na tribine

Da li ce biti prenos u Bordo Caffe-u, kao sto bude po obicaju?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
BoskoAntic je napisao/la:Vjerujem da je sastav isključivo prilagođen terenu... Treba vjerovati Mehi
To sigurno,Berberovic,Rustemovic,Bilbija su tu da se "marišu"...Mene je jedino Bekic iznenadio ostalo mi je ok ocekivao sam samo tu Alispahica...inace prednost za ovaj teren je Benko koji ce svojom konstitucijom i nacinom igre bolje leci tu nego da igramo sa Krstom gore
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne radi Bordo Caffer3m1 je napisao/la:Da li ce biti prenos u Bordo Caffe-u, kao sto bude po obicaju?
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- BoskoAntic
- Kontakt:
Imaš u Red Pointu na Koševu uz stadion...UltraSA je napisao/la:Ne radi Bordo Caffer3m1 je napisao/la:Da li ce biti prenos u Bordo Caffe-u, kao sto bude po obicaju?
U INAT SVIMA 1946
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Za Bordo Caffe fakat ne znam, do sad je uvijek bilo, doduse sad je ovo nesto mjenjano pa je na mjesto caffea fan shop pa sad... Jedino ti znam da imas prenos 100% u Red pointur3m1 je napisao/la:Da li ce biti prenos u Bordo Caffe-u, kao sto bude po obicaju?
EDIT: Eto gore ti je odgovoreno u medjuvremenu...
1946
smoris protivnika uvedes krstu sevku i mehmeda i dokrajecis ih 

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Danas sa bismillom, pa kako Bog da. Nadati se pobjedi, kao i uvijek. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Idemooo jos malo i Puzigaca prvi daje go
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Hvala raja, bezveze bih gore otišao.
Red Point mi blizi još.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Danas bi prenos trebao da bude ovdje:
http://sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Arena sport 5
Nadam se da nebude stajalo puno.
Inace sto se tice sastava nebrinite, zna Meho sta radi. Postavio je najbolji tim za ove uslove, morat ce se tuci i on je vjerovatno u Bekicu prepoznao borca. Ako nekrene putem imamo hvala Bogu strasne igrace na klupi koji mogu da okrenu svaku utakmicu u nasu korist.
Hajmo Sarajevo!!
http://sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Arena sport 5
Nadam se da nebude stajalo puno.
Inace sto se tice sastava nebrinite, zna Meho sta radi. Postavio je najbolji tim za ove uslove, morat ce se tuci i on je vjerovatno u Bekicu prepoznao borca. Ako nekrene putem imamo hvala Bogu strasne igrace na klupi koji mogu da okrenu svaku utakmicu u nasu korist.
Hajmo Sarajevo!!
- Sarajevo29
- Kontakt:
ako nekom treba stream arena 5
http://nowstream.org/arena-sport-5zvijezda-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://nowstream.org/arena-sport-5zvijezda-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du

Kako nam je, tako nam je, valja igrati
Miske nemoj da gledas ovo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BoskoAntic
- Kontakt: