RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pa vi napadajte kad kažem da smo oslabljeniji u odnosu na jesenji dio i da bi čak i sa onom ekipom bili ispod konkurenata za prva 4 mjesta na tabeli.
Nisam nimalo razočaran jer je ovo očekivano od ekipe koju posjedujemo.
Nisam nimalo razočaran jer je ovo očekivano od ekipe koju posjedujemo.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Pa grob te hebo, sta rade Zolj i Skahic sve im hebem po spisku.
Odbrana ni za k.u.r.c.a, gdje su napadaci, sta rade.E zemljo otvoriiiiiiiiiiiiiiii se, odoh popit lexi da se smirim u P.M
Odbrana ni za k.u.r.c.a, gdje su napadaci, sta rade.E zemljo otvoriiiiiiiiiiiiiiii se, odoh popit lexi da se smirim u P.M
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
CaliMostarac
- Kontakt:
Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Ne isto vec manje, I to puno manje..CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Nisam ocekivao da nas nakantaju
CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Brate slazem se ali treba nekada malo i drugacije odigrati. Nasa liga je za hrkljusa i utakmice se dobivaju vecinom na seljacke taktike na udaranje i na guranje. Dok mi pokusavamo da nadjemo neku nasu igru ljudi kereju loptu.
Ne znam sta da kazem kako god poveli smo i ovo je za mene visok poraz.
Necu da budem nezadovoljan jer ipak mislim da nam je jako vazno da odradimo stvari oko stadiona nego da trcimo za bilo kakvim titulama.
Netreba njima psovat, treba ih zgazitAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Pa ovo je sramota do boli.............................
Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
From father to son
Cernica je napisao/la:Eto ja sam ih uigravao i imao odrijesene ruke da dovedem napadaca i citavu odbranu nakon sto su otisli Merza i AsimAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Samo kazem da se ovo i do sada desavalo. Nije problem samo odbrana citava ekipa se treba promijeniti od golmana do napadaca. Nama fali sve. Svi smo pratili Velez i sa tim igracima koji su otisli mi nismo nista napravili.
Treba tu 8-9 igraca promijeniti.
-
CaliMostarac
- Kontakt:
Slažem sa da je Stadion važan i da je liga bezz, ali brate primit 3 komada od DRINE, pa to je sramota!Adma je napisao/la:CaliMostarac je napisao/la:Pa nije ni Drina puna ko brod da kupuje Ronalde... Oni imaju isto ko miAdma je napisao/la:Nemoj te da psujete treneru ili bilo kome. Nije vam ovo do trenra. Koliko para toliko muzike. Ovi igraci ne mogu i ne znaju bolje.
Brate slazem se ali treba nekada malo i drugacije odigrati. Nasa liga je za hrkljusa i utakmice se dobivaju vecinom na seljacke taktike na udaranje i na guranje. Dok mi pokusavamo da nadjemo neku nasu igru ljudi kereju loptu.
Ne znam sta da kazem kako god poveli smo i ovo je za mene visok poraz.
Necu da budem nezadovoljan jer ipak mislim da nam je jako vazno da odradimo stvari oko stadiona nego da trcimo za bilo kakvim titulama.
Napadač je došao u 5 do 12, a ne znam tačno odakle se vratio sa posudbe Mahinić. Ovaj kadar je siromašan, i rezultat mora da trpi. Ništa se preko noći neće promijeniti.
Rezultat ne opravdavam, daleko od toga.
Rezultat ne opravdavam, daleko od toga.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
E hebena Upravo Veleza, Feja, igraci, imate li vi obrazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pa ne mogu da vjerujem da nas je danas jedna jadna i bijedna Drina dobila, jadno da nemoze biti jadnije, fujjjjjjjjjjjjjj.
Pa ne mogu da vjerujem da nas je danas jedna jadna i bijedna Drina dobila, jadno da nemoze biti jadnije, fujjjjjjjjjjjjjj.
Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
I nek povede Tanu i Mrkvu,pa nek Igman stabilizuju...Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
Podrzavao sam ga ali sam u zadnje vrijeme skontao da je on najveci problemdime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
From father to son
skonto nesto revolucionardime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise
pun **** poltrona itanini forumasa ovdje al eo srecom pastrva revolucionarna se budi...ima nade dan te nije
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Revolucionarno ti ga vimsta u stau pa ti simsvr po cifa dok zamisljam cheguevarunem73 je napisao/la:skonto nesto revolucionardime je napisao/la:Pa sta bi, do sada si ga podrzavao. Nje valjda zbog jedne utakmice ili ima nesto iza.Cernica je napisao/la:Feja najvise kriv. Idi Gvardiola vise![]()
![]()
pun **** poltrona itanini forumasa ovdje al eo srecom pastrva revolucionarna se budi...ima nade dan te nije![]()
From father to son
Treba li ti prevod džiberu vranjevicki sa propalim sinom antitalentom
From father to son
mogo bi ti dobit svoj u stau brat dragi
al ajde moj si p da si i od govanA(ko sto i jesi

al ajde moj si p da si i od govanA(ko sto i jesi
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.