FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

keramikr
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la keramikr » 28 feb 2015, 16:51

:opaopa:
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 28 feb 2015, 16:51

**** vas dan u picku, sjasite sa navijaca.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 feb 2015, 16:52

[youtube][/youtube]

Beeeenkoooooo! Znalac ko Alen Skoro! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 28 feb 2015, 16:53

Taj momak je zaslužan za veći dio koreografija koje se dešavaju na sjeveru, zadužen je za organizovanje odlazak na gostovanja tako da nemojte pričati dok neko ne dođe sa pravom pričom.

Otkud vama zaključak da je krenuo na nekog iz Zvijezde? Mislim moguće je ali nikad se ne zna ćemu je bio izazvan.

pipko
Kontakt:

Post Postao/la pipko » 28 feb 2015, 16:53

katakomba je napisao/la:
orbit je napisao/la:Što se vi sikirate kol'ko će biti raje na Koševu? :? Ako ne bude min 10 hiljada koliko si ti rekao - jel to sramota? :facepalm:

Imate vi svojih problema pa se bavite njima. Nas ostavite da uživamo. ;)
Iskreno, jeste sramota ako vas ne bude bar 10k.. A vi kako hocete :)
bit ce 25-30 000 kad se bude slavila titula i igrala pretkola lige prvaka.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2015, 16:54

Pametno prije svega.Ovako treba da se zavrsavaju "manje" utakmice,ovdje se titule uzimaju.Igraci igraju sa uzasno mnogo motiva i to mi se svidja,dugo nisam vidio da se ovako gine,pa i taj Leon Benko slavi gol ko da je Ligu Prvaka uzeo i meni to najbolje govori koliko je ova ekipa na pravom putu,i koliko je Meho Kodro sa njima dobro radio i dobro radi,mislim na psihicki momenat jako je bitno da imamo takvog covjeka,jel realno veliki broj trenera bi se pogubio na ovolike igrace i na sav ovaj pritisak.

Sve u svemu,odusevljen sam,bravo za sve u klubu :clap:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 feb 2015, 16:57

breskva je napisao/la:Taj momak je zaslužan za veći dio koreografija koje se dešavaju na sjeveru, zadužen je za organizovanje odlazak na gostovanja tako da nemojte pričati dok neko ne dođe sa pravom pričom.

Otkud vama zaključak da je krenuo na nekog iz Zvijezde? Mislim moguće je ali nikad se ne zna ćemu je bio izazvan.
Nema opravdanje... U svakom slučaju ispao debil...

Sent from Angelina's bed

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 feb 2015, 16:58

Pametna i vrlo vazna pobjeda. Bekica smo svi ''gurali'' po posudbama, a lik jedan od zasluznijih za danasnju pobjedu, Benko :bow: , Mehaga isto... Ma sve 5 ;)

I braco, MOLIM VAS ignorisite skretnicare, kad im administracija dopusta da seru po nasoj temi, bar ih vi ignore...uzivajte.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 28 feb 2015, 16:59

Leon Benko-masina,majstor i stroj za zabijanje golova.Odmah glavom i lijevom nogom zabi.
Ostali su po meni bili svi dobri i korektni , borbenost odlicna.Bilbija i Bekic realno neocekivano u prvoj , al obojica i asistencija i Bekic gol.Duljevic opet mogao zabiti neki gol , al realno je da taj igrac stvara sanse itekako.Sljedeca utakmica sa Cimijem.Radovcem,Velkoski,Delac,Stojcev.NAPRIJED RAJVOSAAAAA :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 28 feb 2015, 17:01

Evo ovako, idemo redom:
- Dejan Bandović - Svako loptu je pokupio, dobro je reagovao na svaki ubačaj, uglavnom bolje nego prošlu polusezonu. (Mala zamjerka je pred kraj kad mu je, čini mi se ispala lopta pa je Berberović izbacio u korner). Uglavnom :thumbup:
- Ahmad Kallasi - Svaka čast, imao je jedno 12-15 klizećih startova, od kojih je bar 80 % bilo regularno, ostalih 20 % su svirani faulovi. Izlazio je uvijek kao pobjednik. :thumbup:
- Ivan Tatomirović - Kapitenski, kapa dole, nijednu loptu nije izgubio, svaku je predao (izbio) na adekvatan način. :thumbup:
- Marko Mihojević - Odigrao je odličnu utakmicu, mala zamjerka je ona greška na početku, al' može se svakom desit, imao je dobre namjere da izbije, međutim, ispalo je tako kako je, a po nas najbolje. I zamjerka je za onaj prekršaj koji prema mojoj procjeni je postojao, međutim nisam siguran, uopšte se noge kod oba igrača nisu vidjele. :thumbup:
- Bojan Puzigaća - Ono je što je imao posla odradio je kvalitetno. :thumbup:
- Džemal Berberović - Dobro je odigrao na onoj poziciji, napravio je nekoliko faulova, dosta presječenih lopti. Al' takva pozicija. I on je dobar. :thumbup:
- Edin Rustemović - Na nivou. Odigrao je super, trčao je, borio se. Presijecao napade. Ima dobar skok. :thumbup:
- Nemanja Bilbija - Dosta, dosta borben, učestvovao je u većini napada. Predobra asistencija za Bekića, a kasnije i dobar ubačaj do Bekića koji je spektakularno prebacio do Benke. Svaka čast. Odlično odigrao. :thumbup:
- Haris Duljević - Trčao je mnogo, borio se, trudio, imao je nekoliko dobrih finti. Imao je dobru priliku, koju nije uspio realizovati. Dosta brz. Čini mi se da je teren bio okej, čuda bi pravio. Sve u svemu :thumbup:
- Amer Bekić - Odlično je odigrao utakmicu, što je neko već naveo, još jedna muka za Mehu. Svaka čast na postignutom golu i onom prekrasnom asistencijom za Benku. Trudio se, isplatio se trud. Konkurencija je majka :D :thumbup:
- Leon Benko - Šta reći za tog igrača. Svaki komentar suvišan. Sve je dokazao golovima (Posebno drugim. Na onakvom terenu, onakav gol, stvarno umijeće), borben je, pa može se reći više od svakog igrača. Non-stop trči, traži loptu, nudi se. Protrčava, uvijek je u blizini akcije, uvijek spreman na sve. Svaka čast :thumbup: :thumbup:

Odlično odrađena utakmica, bez primljenog gola po onakvom terenu, za svaku pohvalu. Svaka čast Mehi na obavljenom poslu, poslanom ekipom na teren, izmjenama. Sve u najboljem redu.
Što se tiče podrške, još jedan oboren rekord sigurno što se tiče gostujućih navijača. Oboren je rekord pobjede u gostima protiv Zvijezde. Al' rekordi su tu da se obaraju. Sljedeći je Borac. A na našem terenu, pred našom publikom, koje se nadam da će biti blizu 10.000 očekujem predobru utakmicu, uz mnogo postignutih golova.
Još jednom svaka čast.
Izuzeću jednu veliku negativnost a to je scena sa navijačima.. Nije nam ono trebalo, al' dobro, sve se završilo na fer i korektan način, što od strane navijača i od trenera.

STAROM STAZOM KRENI TI!
4.10.2009

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 feb 2015, 17:06

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 feb 2015, 17:09

Turskish otporan i na blato :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 28 feb 2015, 17:09

Eh braco sta sam ja govorio unazad par dana?zvijezda dozivjela potop u svakom smislu haha!sreca im je pa im je naki teren bio,da je bio zategnut primili bi 5,6kom!horde beton!mehaga pokAzao da znamo igrati i na misice,igracima aferim bez izuzetka!
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 feb 2015, 17:10

Sve proslo kako treba na ovoj njivi! Pobjeda je tu! Borbenost na nivou svih igraca :thumbup:
Leon Benko sta reci, veliki majstor, kakav igrac, prvi nastup dva gola! :tokralju:

Opet postavljamo standarde sto se gostovanja tice i broja

Sljedeca spektakl na Kosevu, jos ludje jos jace!! :opaopa:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 feb 2015, 17:14

breskva je napisao/la:Taj momak je zaslužan za veći dio koreografija koje se dešavaju na sjeveru, zadužen je za organizovanje odlazak na gostovanja tako da nemojte pričati dok neko ne dođe sa pravom pričom.

Yebe se meni da je Dino Selimovic.. Ono ke toliko kretenaki i sramotno da nema rjeci...
Mi jucer ismijavamo onog kriminalca iz zelje, a gle kod nas sta se desava...
Neka ne lijece frustracije na stetu kluba...
Klub ti pruzi sve, i on se pravi pametan i ulijece na teren.. Pa ko siii u pm???
Dosta je vise debila, idiota, drogerasa i narkomana po tribini...
Mislim budi ti sve od toga, al nemoj klubu imidz i stetu praviti...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 28 feb 2015, 17:15

rishaaa je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
Ova slika govori vise od 1ooo rijeci :D
Ali me jako posjeca na ovo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 28 feb 2015, 17:16

Ahmo izdominirao na svojoj strani! :kralj:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 28 feb 2015, 17:25

ZVIJEZDA 0 - 3 SARAJEVO

slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 28 feb 2015, 17:26

VIP loža :mrgreen:

slika
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 feb 2015, 17:26

cestitam na pobjedi,vidi se da ste klasa,dobili ste nas sa pola snage,nema sta zasluzeno,navijaci extra,nesjecam se kadda je ovako banja ilidza bila ispunjena,ali onaj pojedinac je za osudu svaku,neznam samo sta rade vodje grupa,pa to nesakcionisu,kvare vam ugled bgm,,osim tog trenutka,sve 5,i sretno u nastavku.P.S valjda vas fulamo u kupu :)
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”