Evans kapiten.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Fella se vec spremio da uleti vjerovatno umjesto Tigra ali onda ovi napravise penal a LvG nije zelio mjenjati vec donesenu odlukutajger je napisao/la:neko moze pojasnit zasto medo izvede falcao kad napokon uradi potez koji bi mu digao samopouzdanje i siguran sam zabio i gol do kraja utakmice on ga vadi i opet momka ubija,jel on mozda neki psihicki unistivac
Ma ok je to al ne bi bio ni prvi ni posljednji sto promjeni odluku nakon gola,pogotovo jer ga je zbog toga htio i uvesti da pokusa sa dugim loptama jer nije vise islo,mislim da bi falcao nakon onog poteza jos vise zagrizao i gol zabio al et bas mi zaoPoliceman je napisao/la:Fella se vec spremio da uleti vjerovatno umjesto Tigra ali onda ovi napravise penal a LvG nije zelio mjenjati vec donesenu odlukutajger je napisao/la:neko moze pojasnit zasto medo izvede falcao kad napokon uradi potez koji bi mu digao samopouzdanje i siguran sam zabio i gol do kraja utakmice on ga vadi i opet momka ubija,jel on mozda neki psihicki unistivac
ima on sad priliku da postigne golova RvP je duze povrijeđen iako jeste steta sto je izasao u onom trenutkutajger je napisao/la:Ma ok je to al ne bi bio ni prvi ni posljednji sto promjeni odluku nakon gola,pogotovo jer ga je zbog toga htio i uvesti da pokusa sa dugim loptama jer nije vise islo,mislim da bi falcao nakon onog poteza jos vise zagrizao i gol zabio al et bas mi zaoPoliceman je napisao/la:Fella se vec spremio da uleti vjerovatno umjesto Tigra ali onda ovi napravise penal a LvG nije zelio mjenjati vec donesenu odlukutajger je napisao/la:neko moze pojasnit zasto medo izvede falcao kad napokon uradi potez koji bi mu digao samopouzdanje i siguran sam zabio i gol do kraja utakmice on ga vadi i opet momka ubija,jel on mozda neki psihicki unistivac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.