Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
mogu li se poruke sa vibera isprintati,imam od prije neki dan viber i na laptopu ali nemam na laptopu stare viber poruke,i jos jedno pitanje,sms poruke,mogu li se one prebaciti na laptop i isprintati,imam huawei g 610
-
- Kontakt:
Imam neki problem sa telefonom i gledao po netu rjesanja, uglavnom predlaze se da uradim "clear data" za kontakte. Hoce li mi to izbrisati kontakte ili ?
od Denim azuriranja jedino koristi imaju 930, 1520, 830 i Icon ovi ostali slabo....bazeni je napisao/la:Evo i ja dobio danas Denim,je li ima nešto posebno od novog što je došlo ovim azuriranjem?
Ja jedino primjetim novo 'kutak s aplikacijama'.
Sent from Tapatalk
- Poboljšana i brža Lumia Camera aplikacija (Lumia Camera 5)
- "Moment Capture" opcija snimanja sa 4K @ 24fps videom (zavisi od senzora kamere)
- Opcije "Rich Capture" , odnosno "Auto HDR" opcija i "Dynamic Flash"
- Još bolje fotke zahvaljujući unapređenju pozadisnkog algoritma za obradu
- "Hej, Kortana" aktivacija asistenta za modele Lumia 930, ICON i 1520
- Bolji "Glance Screen" sa Bing Vreme, Bing Zdravlje & Fitnes aplikacijama
- Odlaganje alarma
- Žive pločice aplikacija i igara u Windows Phone prodavnici.
evo jedna odlicna app za sport

http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 534450a479" onclick="window.open(this.href);return false;

Cemu ovakvo preseravanje od cijene

A daleko da vrijedi od tih para.
Mia San Mia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
brend, ekosistem, ios, i onda uredjaj
za te pare kupiti tv,frižider,šporet i napuniti do vrha frižider
filip13 je napisao/la:za te pare kupiti tv,frižider,šporet i napuniti do vrha frižider
I yebes pola mjeseca

Mia San Mia
-
- Kontakt:
Statusni simbol, ništa više!QUARESMA 18<<< je napisao/la:brend, ekosistem, ios, i onda uredjaj

Anti jabucari su uvijek i svugdje imali glupe i neosnovane hejtove. Tako i ovde.
naprijed rejal
LG G2 mini, ima li netko iskustva sa ovim mobitelom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ako si na mene mislio varaš se jer kako god je iphone radi visoke cijene u EU postao statusni simbol tako smatram da je to u posljednje vrijeme i samsung galaxy serija,pogotovu od s4, što vidimo i po cijenama na pik-u. Nikakav hejt, samo iznosim mišljenje uz argumente.Sveti je napisao/la:Anti jabucari su uvijek i svugdje imali glupe i neosnovane hejtove. Tako i ovde.

Da da, strasan je argument "apple je postao statusni simbol". Kad se Radi o softveru i radu telefona, kao i kvalitetu izrade, iPhone je daleko ispred gadgeta napumpanim kojekakvim idiotarijama kojima se samo prodaju muda pod bubrege.
naprijed rejal
R32 je napisao/la:filip13 je napisao/la:za te pare kupiti tv,frižider,šporet i napuniti do vrha frižider
I yebes pola mjeseca![]()

jel ima gdje u tuzli da se prodaju mobiteli na rate, a da nisu puno skuplji
:

Football is life..........life is MANCHESTER UNITED!!!!
Po čemu ovaj telefon vrijedi 1720KM ?Sveti je napisao/la:Anti jabucari su uvijek i svugdje imali glupe i neosnovane hejtove. Tako i ovde.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Po cemu? Pa dan te yebo hoces flagship da kupis za cenera? U slobodnoj prodaji u americi ovaj model kosta 699 dollara, dodaj poreze i eventualnu zaradu prodavca dobijes ovu cijenu. Ako ti je puno, i ako imas druge prioritete, kupi golfa dvojku, mozes dobru za te pare uzet.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
I da jeste toliko kvalitetniji (što je diskutabilno - htc ONE), opet niko na svijetu ne može opravdati kako može biti (u EU) DUPLO skuplji od drugih flagship uređaja a koji daleko više mogu, i to svako zna ko se iole razumije u tehnologiju!Sveti je napisao/la:Da da, strasan je argument "apple je postao statusni simbol". Kad se Radi o softveru i radu telefona, kao i kvalitetu izrade, iPhone je daleko ispred gadgeta napumpanim kojekakvim idiotarijama kojima se samo prodaju muda pod bubrege.

De ba ne seri znaš i sam da ne vrijedi 1700 KM, ne vrijedi nijedan samo zato što ima tu jabuku pozadi on mora odmah biti skuplji. Šta on ima što jedan LG G3, HTC ONE M8, Note 4, NEXUS 5.... nemaju ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Od kojeg gadgeta konkretno je duplo skuplji a moze daleko manje. Cisto da se uvjerim da ne baratas hotimicnim nepromisljenim zakljuccima.
Htc one ima jedno od najboljih kucista koje sam koristio, ali yebo to kad pokrece android. Doduse, pjurifajd ali svejedno, android je android.
@anell kad naucis da se izrazavas mozda ti i odgovorim. No svakako vidim da necu nista postic ni,da ti objasnim,to podrobnije
Htc one ima jedno od najboljih kucista koje sam koristio, ali yebo to kad pokrece android. Doduse, pjurifajd ali svejedno, android je android.
@anell kad naucis da se izrazavas mozda ti i odgovorim. No svakako vidim da necu nista postic ni,da ti objasnim,to podrobnije

naprijed rejal
Šta očekuješ da normalno komuniciramo ?Pa dan te yebo
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.