valjda pametna igra , pametno vodjenje sa klupe itd...pobjeda kao rezultat svega toga
al et......
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
DzoleZeljo je napisao/la:Momci, ajde ovako.
Nemojte ova navijacka sranja molim Vas. Dosao sam bio u miru kao sto i prije dolazio ovdje, cestitao ljudski na danasnjem vrlo dobrom izdanju gdje ste u mat staviti protivnika u svega 25 min igre.
To sto sam napisao, nisam mislio da radimo uporedbu izmedu Manijaka i HZ, jer ako ces to raditi, doci na PM pa cemo pricati u vezi toga, ali nemoj ovdje da se sada navlaci svakakvi osoba pa da VAm tema ode u tri lijepe.
I dalje stojim, ne zbog ove posjete, vece zbog svega sto su Vasi ucinili i ove danasnje pobjede, ako ne dode 10.000 onda su raja stvarno supci.![]()
Pozdrav, i uzivajte u pobjedi!
Druze sve postovanje, ali hajde ti lagano na drugu temu, znas koju.DzoleZeljo je napisao/la:@HordeBL - Ne leti pred rudu, ima jos dosta da se igra.![]()
Ali stvarno da imame momcad, imate i iskreno se mozete nadati duploj.
DzoleZeljo je napisao/la:@HordeBL - Ne leti pred rudu, ima jos dosta da se igra.![]()
Ali stvarno da imate momcad, imate i iskreno se mozete nadati duploj.
@miden mnogo sam optimističan i mnogo vjerujem u ovu ekipu a stigla je i potvrdamiden je napisao/la:Nešto slicno sam rekao prošle godine, prije tekme protiv Celika.sjever je napisao/la:Neki su previše oprezni sa izjavama da ne kažem pesimistični,neki su polu pesimistični ali ima i onih, kao ja, koji će reći bez nekog uvijanja:"Jedino što očekujem protiv Zvijezde je pobjeda,makar 0-3 jer vjerujem u ovu ekipu".![]()
Ne bih ja to nazvao pesimizmom, nego oprezom.
I ja se ubi al ne mogu nikako skontat'MCMXLVI je napisao/la:Nisam dobro upratio, ali ko je proturio loptu Benki za 3-0?
Sudija slučajno kao i prvi gol previdio zaleđe Benke i Bekića,odmah proradila kuhinja,o huliganima da ne pričamo...MCMXLVI je napisao/la:Nisam dobro upratio, ali ko je proturio loptu Benki za 3-0?
Ja mislim da je Kovacevicobiteljskicovjek je napisao/la:I ja se ubi al ne mogu nikako skontat'MCMXLVI je napisao/la:Nisam dobro upratio, ali ko je proturio loptu Benki za 3-0?
Zato sam i pitao. Siguran sam da niko do kraja sezone neće moći pogoditi sastav koji će Meho poslati na teren. MNogo hrabar i pametan stručnjak. Neki su Bilibiju i očekivali, al Bekića nije ni 5% navijača, kad ono upravo ovaj dvojac otvori put ka pobjedi. Benko je to samo potvrdio i stavio pečat.keramikr je napisao/la:nije,niko se nije sjetio Bekicahilmo je napisao/la:Jel iko pogodio sastav?
Kovacevic majstorskiMCMXLVI je napisao/la:Nisam dobro upratio, ali ko je proturio loptu Benki za 3-0?
Samo da se citiram ...Gomis99 je napisao/la:. Kallasi ce valjda nauciti malo jezika, on je po meni pravi bek, ratoboran, borba za svaku loptu. Ostali manje vise, moze se kombinovati, ja vjerujem da ce Meho spremiti dosta solucija i ko zasluzi da ce igrati.

Ziko je napisao/la:Sudija slučajno kao i prvi gol previdio zaleđe Benke i Bekića,odmah proradila kuhinja,o huliganima da ne pričamo...MCMXLVI je napisao/la:Nisam dobro upratio, ali ko je proturio loptu Benki za 3-0?![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.