http://moevideo.net/video/74544.7853239 ... 4f34a557b2
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
sto se tice uslova,stadiona,dugova,bilo cega,oni su najnekompetentniji i na dnu ljestvice,rame uz rame sa obarskom,i slicnima..tusanj je za grbavicu san siro.tuzlak1987 je napisao/la:Navodno navijac Zelje sastavio post gdje ne spominje Slobodu i Sarajevo.
Pustite vi nas, nasi uslovi su odlicni za ovu ligu.
Ovo danas nije bilo u Gradaccu za igre niti kantonalne lige mozda.. Ba sramota pa neka su gostoljubivi i najgostoljubljiviji ako treba. Ne mozes ti biti u PL na osnovu toga..
poggresno mislis, vidjet ces to iduce koloFaraonTM je napisao/la:Ma šuplja, uništen teren od strane domaćina... Zayebali su sebe najviše sa tim, po meni je Zvijezda solidna ekipa koja nešto zna i odigrati, kladim se da bi manje izgubili da je teren bio bolji al' eto...

Morate biti među prvih šest u ligi. Ako ispadnu dva kluba iz RS iz Premijerlige, onda morate biti među prvih pet.nikolasbs je napisao/la:Pozdrav!!!
Novi sam na forumu prvi mi je post, imam pitanje u vezi Kupa BiH.
Kako se odredjuje ko ucestvuje u Kupu, automatski svi Premijerligasi, a ostali?
Konkretno kakav plasman treba da ostvari FK Krupa (Prva liga RS) da igra Kup sledece sezone?
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.badblueboylivno je napisao/la:Morate biti među prvih šest u ligi. Ako ispadnu dva kluba iz RS iz Premijerlige, onda morate biti među prvih pet.nikolasbs je napisao/la:Pozdrav!!!
Novi sam na forumu prvi mi je post, imam pitanje u vezi Kupa BiH.
Kako se odredjuje ko ucestvuje u Kupu, automatski svi Premijerligasi, a ostali?
Konkretno kakav plasman treba da ostvari FK Krupa (Prva liga RS) da igra Kup sledece sezone?
Ima tema o Kupu na forumu, sve objašnjeno.
BBBLivno je i napisao za RS,u FBIH se ulazi preko kantonalnog kupa(10 ucesnika).SiouxLukavac je napisao/la:
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.
E to nisam znao, hvala drug.samo_lijevo je napisao/la:BBBLivno je i napisao za RS,u FBIH se ulazi preko kantonalnog kupa(10 ucesnika).SiouxLukavac je napisao/la:
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.