Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
http://trica.hr/2015/02/danan-musa-pogl ... e-kosarke/" onclick="window.open(this.href);return false;
U utakmici za prvo mjesto kadetskog prvenstva Hrvatske
Cedevita - Dubrave 97:76 (Musa 47 poena, 13 skokova, 5 asistencija)

Cedevita - Dubrave 97:76 (Musa 47 poena, 13 skokova, 5 asistencija)
Niko ne pominje 20 poena Nedima Djedovica prosli vikend i 13 Sulejmanovica u pobjedi Barcelone II... uz dobre postotke suta.
jednom sam naletio ovdje na link od domacih utakmica ove barcelone...jel to jos bude? pratio bih kad bi znao da ima
jednom sam naletio ovdje na link od domacih utakmica ove barcelone...jel to jos bude? pratio bih kad bi znao da ima
baglama je napisao/la:Niko ne pominje 20 poena Nedima Djedovica prosli vikend i 13 Sulejmanovica u pobjedi Barcelone II... uz dobre postotke suta.
ovo je jedino sto sam uspio naci( ovo je za pracenje live tekmi )
http://baloncestoenvivo.feb.es/#210" onclick="window.open(this.href);return false;
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sofia-44.html]Sofia[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/taylor-78.html]Taylor[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/carola-conymegan-116.html]Carola Conymegan[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/samanta-lily-64.html]Samanta Lily[/url] - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Live Meet Private Lady [/url]
ma bio je neki youtube kanal, gledao sam ih jednom.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
hajmo malo da vidimo zna li iko išta o ovim mladićima što su u ligi mladih dominirali ovo kolo. Ima li tu potencijala?
Teško je na jednoj utakmici vidjeti sve, ali može se pohvaliti, nije nešto se puno "razrastao" može još puno, igra unutrašnjeg, čini mi se više četvorku, lijep šut sa slobodnih i miran, sigurno samo " potencijal" za dobar rad, je ima broj 7( ili možda neki još broj, zapisao sedam, pa mislim da je to) na dresu mislim da Lukić preziva iz Basketa. U slobodi ne tražiti u pionirima za sada, Čerkez onako u kadetima vrlo dobar, dok ga ne udariše poslije i nije puno igrao, a juniorima "dvojčica", JUNIORE I NE VOLIM kometirati sve to neke "agente" ima. Ali biće zanimljivo, ispratiti ovog što je poludio ovu utakmicu, bujvalno čovjek je pogodio sve ,Safet Čusović, jeli to jednom u životu ili ima hljeba u njemu.zaboljisportuBiH je napisao/la:hajmo malo da vidimo zna li iko išta o ovim mladićima što su u ligi mladih dominirali ovo kolo. Ima li tu potencijala?
p. s. Sudije su ubi bože, neki mladi neozbiljni, valjda igrali košarku pa to batalili. Mislim nisu pristrasni i to, nego "pravila Kume" .
p.p.s. Trener basketa ili je bivši kočijaš, ili voli malo više kafanu, pa djeca su to "BOG" "K...C" i to, dok se neko ne viku sa tribina ima ovdje i žena.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hvala. Sudije su inače katastrofa. Slabo se radi sa sudijama generalno u državi. Ja uglavnom znam ove iz Sarajeva, ali o njima se uglavnom sve zna pa zato malo hoću da ovdje razbacimo priču o ostalima. Zna li iko zašto je onaj Boško Bojović onako malo igrao. Drežnjak će izgleda biti odličan.
Saric Miljan 15 asistencija pa sta je ba? cuo sam price da je dosta napredovao ali vidjecemo kakav je,znam da je bio sirem spisku za u16
Jeli to onaj momak iz Zvornika?meho2 je napisao/la:Saric Miljan 15 asistencija pa sta je ba? cuo sam price da je dosta napredovao ali vidjecemo kakav je,znam da je bio sirem spisku za u16
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Bosanski Miljenovic bar tako kazu,samo mu fali visine ima nesto preko 180.Vidjecemo kako ce protiv Sirokog i Sparsa odigrati posto su oni najjaci e tu ce se vidjeti koliko moze..nerminh74 je napisao/la:Jeli to onaj momak iz Zvornika?meho2 je napisao/la:Saric Miljan 15 asistencija pa sta je ba? cuo sam price da je dosta napredovao ali vidjecemo kakav je,znam da je bio sirem spisku za u16
Ocekujem sutra Chstal,Muscle,zaboljisport,kim da pogledate protiv Kosa i da kazete svoje misljenje o njemu,Djakovicu iz kadeta i Kusturici i Manojlovicu iz pionira Buducnosti..
Djakovic visina oko 202, pozicija prirodna 4. Odlično tijelo, super inteligentan, dobrog šuta iako ga ovu utakmicu nije išlo. Veoma agresivan u napadu, da li bilo driblingom ili ofanzivnim skokom i odlična atleta.Lotus je napisao/la:Bosanski Miljenovic bar tako kazu,samo mu fali visine ima nesto preko 180.Vidjecemo kako ce protiv Sirokog i Sparsa odigrati posto su oni najjaci e tu ce se vidjeti koliko moze..nerminh74 je napisao/la:Jeli to onaj momak iz Zvornika?meho2 je napisao/la:Saric Miljan 15 asistencija pa sta je ba? cuo sam price da je dosta napredovao ali vidjecemo kakav je,znam da je bio sirem spisku za u16
Ocekujem sutra Chstal,Muscle,zaboljisport,kim da pogledate protiv Kosa i da kazete svoje misljenje o njemu,Djakovicu iz kadeta i Kusturici i Manojlovicu iz pionira Buducnosti..
Mane, 1 na 1 odbrana ima problema sa nižim igračima. Ovdje ima slobodu da radi šta hoće, pa je teško primjetiti neke mane u napadu. Još nema izgrađenu igru leđima.
S obzirom da je 2000 godiše, mali je TOP TALENAT.
pratio sam statistiku i vidim da saric nastavlja da dominira, a kako vidim 1 ce biti za mvpa i opet je potvrrdio da je najbolji asistent 
Zasto hrvatski klubovi ne daju da njihovi pioniri igraju ligu mladih?
Zato sto ne zele da se brukaju. To je zvanicni stav Sirokog i ZrinjskogLotus je napisao/la:Zasto hrvatski klubovi ne daju da njihovi pioniri igraju ligu mladih?
Zato što bi onda bili registrovani kao BiH igrači pa bi hrvatskoj bilo teže da igraju za njuChstal je napisao/la:Zato sto ne zele da se brukaju. To je zvanicni stav Sirokog i ZrinjskogLotus je napisao/la:Zasto hrvatski klubovi ne daju da njihovi pioniri igraju ligu mladih?![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Koji igraci po vama bi se mogli da nadju u 16 igraca za evropsko, juniorske ekipe u18

Sve zavisi ko ce se odazvat zbog ovih ili onih razloga.meho2 je napisao/la:Koji igraci po vama bi se mogli da nadju u 16 igraca za evropsko, juniorske ekipe u18![]()
Evo kad bi svi ti dosli ovako nesto..
1.Hujic,Aleksic,Gegic
2.Atic,Alibegovic
3.Djedovic,Hadzic
4.TurudicManjgafic,
5.Stakic,Piric,Antunovic(4-5)
A ovo je realno kako ce bit..
1.Aleksic,Saric,Labus
2.Gegic(1-2),Atic
3.Djedovic,Hadzic
4.Manjgafic,Memic
5.Piric,Antunovic(4-5)Golemac
Jos neki vjerovatno koji ce biti pozvani:Zadro,Mavric,Drijeznjak,Galic,Zovko,Besovic itd
Od ovih gore pomenutih Hujic bi bio najvece pojacanje,a vjerovatno i najveci potencijal na poziciji pleja kod nas u svim mladjim kategorijama.Ima dobar sut visinu 193 i sad je proglasen za MVP allstara za juniore u Njemackoj.
Procitao sam negdje da Musa kaze da ce igrati i za juniore na evrospkom prvenstvu.To je taj sistem sto radi i Hrvatska svoje najbolje igrace forsira da igraju dva prvenstva godisnje sa starijim od sebe(Mazalin,Hezonja,Saric) i tako dobijaju dobre igrace za seniorsku reprezentaciju sto i jeste glavni cilj.
mozes li objasniti zasto ti boldirani se ne bi eventualno odazvali? hvalaLotus je napisao/la:Sve zavisi ko ce se odazvat zbog ovih ili onih razloga.meho2 je napisao/la:Koji igraci po vama bi se mogli da nadju u 16 igraca za evropsko, juniorske ekipe u18![]()
Evo kad bi svi ti dosli ovako nesto..
1.Hujic,Aleksic,Gegic
2.Atic,Alibegovic
3.Djedovic,Hadzic
4.TurudicManjgafic,
5.Stakic,Piric,Antunovic(4-5)
A ovo je realno kako ce bit..
1.Aleksic,Saric,Labus
2.Gegic(1-2),Atic
3.Djedovic,Hadzic
4.Manjgafic,Memic
5.Piric,Antunovic(4-5)Golemac
Jos neki vjerovatno koji ce biti pozvani:Zadro,Mavric,Drijeznjak,Galic,Zovko,Besovic itd
Od ovih gore pomenutih Hujic bi bio najvece pojacanje,a vjerovatno i najveci potencijal na poziciji pleja kod nas u svim mladjim kategorijama.Ima dobar sut visinu 193 i sad je proglasen za MVP allstara za juniore u Njemackoj.
Procitao sam negdje da Musa kaze da ce igrati i za juniore na evrospkom prvenstvu.To je taj sistem sto radi i Hrvatska svoje najbolje igrace forsira da igraju dva prvenstva godisnje sa starijim od sebe(Mazalin,Hezonja,Saric) i tako dobijaju dobre igrace za seniorsku reprezentaciju sto i jeste glavni cilj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.