Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bambus
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bambus » 01 mar 2015, 00:15

Sutra se igra jedna jako zanimljiva utakmica talijanske lige.Rijec je o Ceseni i Udineseu.Planiram igrati ps1,crveni karton,penal i pokusat Di Natale daje gol.Premier mi to ne dozvoljava,imal neka druga kladionica ? :mrgreen:
!

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 01 mar 2015, 00:22

Lisac je napisao/la:
Once Caldas - Chico 3+ 2,00 ;
Za 11min. :salut:

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 01 mar 2015, 00:25

Sutra Real Madrid vs Villareal...

Villareal u historiji nikad nije pobjedio na Bernabeu.
Kvota 12.00 :mrgreen:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 01 mar 2015, 00:36

Jeff Teague, DeMarre Carroll, Al Horford and Pero Antic will not play against the Heat on Saturday.

Millsap 16,5 više

Mozda probati i na Miami 1 po 2,70 ili kontrahendi 5,5

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 01 mar 2015, 00:38

Baš sam krenuo pisati to za Millsapa ali preduhitrio si me :D

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 01 mar 2015, 00:54

Ljumani_Banovici je napisao/la:slika
WIN !!
1947!

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 01 mar 2015, 00:54

adis30 je napisao/la:Jeff Teague, DeMarre Carroll, Al Horford and Pero Antic will not play against the Heat on Saturday.

Millsap 16,5 više

Ma keca oplesti po 2,80 kvoti (max bet) pa sta bude, ako ih ne mogu dobiti ovako osakacene onda ga ebi
slika
Da imam ista na racunu stavio bih par maraka na ovo, al posto nemam a kladionice sad ne rade mogu samo predloziti :)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 01 mar 2015, 01:46

bevanda4 je napisao/la: Danas mi je prijatelj rekao nek mi se na tiketu obavezno nađe večerašnji meč UFC-a iz middleweight kategorije. Kaže kako je borac fizički spremniji, taktički superiorniji i na kraju krajeva - mnogo bolji od protivnika. Radi se o meču:

UFC:
Munoz - Carneiro 1 @1.30

Naravno, svi znate da ovo nije idealan sport za klađenje, jer se svakom idiotu koji uđe u ring može dogoditi "lucky punch" kojim riješi pitanje pobjednika prije vremena. Nadam se da će Munoz ipak ispuniti očekivanja.

Ako prođe, nek ovo bude posveta momcima koji su pisali o Slobodi sinoć.. Vrlo dobar koeficijent i prelagana pobjeda. Dao bog još takvih parova na forumu ubuduće. Hvala vam :thumbup:
da ne bude sve rekla-kazala, evo i malo podrobnije last minute analize:

Standing is where Mark Munoz wants to be in this fight. Despite his gifted wrestling ability, he will not want to go to the ground with Carneiro. According to the UFC stats, Munoz lands 3.26 significant strikes per minute, compared to only 1.41 for Carneiro. Munoz also has a 54% knockout ratio in wins, while Carneiro only has a 16% knockout ratio. Munoz will use his wrestling ability to defend takedowns in order to keep the fight standing. If he can avoid takedowns Munoz should put consistent pressure on Carneiro with his strikes. If Munoz is going to win the fight by stoppage, it will be with a knockout, as he has never won a fight by submission.
U desetom selu živi Antuntun!

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 01 mar 2015, 07:42

Lisac je napisao/la:Ponte Preta - Red Bull Brasil 1 2,05 2:1 :thumbup:
Leon - S.Laguna 3+ 1.75 2:1 :thumbup:

Once Caldas - Chico 3+ 2,00 :thumbup: ; 1&3+ 2,55 :thumbdown: nije na tiketu
Tigres - Unam Pumas 3+ 2,25 3:0 :thumbup:

Caldwell-Pope Više 13,5 1.85 5 :thumbdown:
Hardaway Više 11,5 1.85 22 :thumbup:
Williams L. Više 12,5 1.80 22
:thumbup:

Za sutra
Palermo - Empoli 1 2.25
B.M.Gladbach - Paderborn 1&3+ 2.40

Padali su i jaci u Palermu pa sto ne bi i Empoli, kvota odlicna.Dugo Gladbah nije dosao 3+, tako da uz keca ocekujem i bar 3 gola

P.S ja sve ovo imam na jednom tiketu :)
E ovoga sam se bojao :cry:
P.S ko sto gledam ove danasnje glat prolaze :roll:

Griselda
Kontakt:

Post Postao/la Griselda » 01 mar 2015, 09:47

Griselda je napisao/la:Bordeaux - Reims (-3+) 1 @ 1.75 - zadnjih pet utakmica međusobnih imaju zajedno dva gola.
Borussia D. -Schalke oba daju gol @ 1.65 - većinom prolazi kod njih, a znamo kakvu obranu ima Borussia.
Rio Ave - Braga pik2 @ 1.60 - Braga u odličnoj formi s 5 pobjeda redom, zadnje dvije su ih dobili.
Milan - Chievo oba daju gol NE @ 1.90 - samo jednom je Chievo Milanu dalo gol u zadnje tri godine.
Malaga - Getafe 1 @ 1.80 - hmmm. Getafe izgubio trenera i prodao Sammira, dok Malaga i dalje pokušava stići Europu pa mislim da će ovdje ići na sva tri boda. Stvarno mi smrdi utakmica, ali mislim da ide jedinica.

Na 5 je dobitak 75 :geek:

Najgore je od ovolike ponude izabrati listić, ne znaš što odigrati. U zadnje vrijeme pokušavam izbjegavati favorite i public betove pa ću probati ovako, nije mi žao izgubiti kao na Barci na kvotu 1.20.

Za danas preporučam da izbjegnete United, St. Etienne, Dortmund na 1X2. Ja ću preskočiti i Lyon.
Falio je gol Schalkea, šteta. Dvojba je bila između ovoga i 3+, normalno da sam krivo odabrao...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 mar 2015, 10:04

14:00 Nantes - Guingamp gg1 @1.55

Guingamp u dobroj formi i u posljednjih 11 utakmica imaju 2 poraza,2 remija i 7 pobjeda.U gostima obicno postizu bar jedan pogodak pa tako u 11 utakmica u gostima samo u tri utakmice nisu uspjeli postici gol.

13:30 St. Pauli - Aue gg1 @1.45

Domacin najgora ekipa lige i s obzirom na njihovu formu sve su blizi ispadanju u trecu ligu.Skoro svaku utakmciu kod kuce primaju bar po jedan gol.Aue u drugom dijelu sezone se malo probudio i za razliku od danasnjeg domacina pokazuje zelju za ostankom u 2 bundesligi.Iako su u proslom kolu izgubili tesko kod kuce od Darmstada u prethodne dvije utakmice ostvarili su dvije dobre pobjede protiv teskih protivnika Fortuna 3:2 u gostima i Leipzig 2:0 kod kuce.Ako pogledamo njihove medjusobne vidimo da je Aue dosad u svim utakmicama kod St.Paulija postizao golove i nikad manje od 2 gola.S obzirom na ocajnu formu domacina mislim da Aue moze ovde postici bar jedan gol.

13:00 Celtic - Aberdeen gg1 @1.60

Derbi skotske lige.Sastaju se prvi Celtic i drugi Aberdeen.Razlika 3 boda.Aberdeen je trenutno jedina ekipa koja u skotskoj moze pomrsiti racune Celticu.U posljednjih 5 meceva kod Celtica Aberdeen je uvijek postizao bar jedan gol i mislim da su u stanju postici i danas,s obzirom na vaznost utakmice.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 01 mar 2015, 10:17

Nakon Munoza jutros... što reći o kladionici i "sigurnim" parovima?
U inat sam složio sljedeće:

Armenija, 1. liga:

Pyunik - Gandzasar 1 @1.55
Domaćini u zadnjih 9 mečeva imaju 7 pobjeda i 2 remija.
Gosti u zadnjih 6 na strani imaju 4 poraza i 2 remija.
Također je bitno naglasiti da domaćini pobjedom zauzimaju prvo mjesto na tabeli.
Pošto sam uskraćen za razradu ponude i igranja na golove, ovdje stavljam jedinicu!

Tunis, Ligue Professionnelle:

Bizertin - Gabes 1 @1.65
Bizertin nije izgubio utakmicu od 8. mjeseca prošle godine, a gosti na strani u zadnjih 10 susreta izgubili 7.
U međusobnim omjerima stanje je:

slika

Thai Premier League

Osotsapa - TOT 1 @2.00
slika

Royal Thai Army - Bangkok Utd 1 @2.15

Ovaj ne prepisujte, jedini će past :urnebes:

Ukupna kvota: 10.9972
U desetom selu živi Antuntun!

laxzg
Kontakt:

Post Postao/la laxzg » 01 mar 2015, 10:17

Milano-T.Reggio Emilia x2

obratite paznju, ima tu nesto
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!

COYG
Kontakt:

Post Postao/la COYG » 01 mar 2015, 10:46

Jbg steta. Opet svaka ti cast ja sam ispratio Malagu, Bragu cistu 2 i Milana x2.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU

brunoconti
Kontakt:

Post Postao/la brunoconti » 01 mar 2015, 10:54

Besiktas - Balikesirspor 1
Jucer je kiksao Fener, a danas je prilika za Besiktas da osvoje tri boda kako bi prisli vodecem Galatasarayu na samo bod zaostatka. Besiktas je u toku sedmice odigrao jedan tezak mec protiv L'poola, umor ce biti sigurno prisutan, ali Slaven ce dodatno motivirati ekipu kako bi ostali u igri za prvaka, jer ovo je prilika koju Beskitas jednostavno ne smije propustiti.
Randers - Silkerbog 1
Kratko i jasno, treceplasirana ekipa Danskog sampionata Randers igra protiv posljednjeplasirane ekipe. Silkeborg ima nevjerovatan skor u odigranih 18. kola, gol omjer 9:29, Randers je ovdje totalni favoriti, i sve osim pobjede bilo bi iznenadjenje.
St.Pauli - Aue 1
St.Pauli je zabiljezio dva poraza u zadnja dva kola, i mislim da je vrijeme da osvoje konacno sva tri boda, a igraju protiv direktnog rivala za opstanak. Prije dva kola domacin je protiv Furtha u utakmici koju sam posmatrao, pruzio sjajnu igru, imali su mnogo vise od igre i prilika nego gosti. Aue je usao mnogo bolje u drugi dio sezone, pa tako su savladali Fortunu i RB Leipzig, ali u zadnjem kolu izgubili su minimalno kod kuce od ekipe Darmstad. Danas ocekujem pobjedu domacina, koju navijaci dugo cekaju, a ovo im je sjajna prilika da pobjedom se izjednace sa Aueom u borbi za opstanak.

adis30
Kontakt:

Post Postao/la adis30 » 01 mar 2015, 10:58

adis30 je napisao/la:Jeff Teague, DeMarre Carroll, Al Horford and Pero Antic will not play against the Heat on Saturday.

Millsap 16,5 više

Ništa bez NBA :beba:

Za večeras dok nisu pomijerili granice ili kvote

Ibaka 14,5 više

Nema Duranta,nema Westbrooka Serge mora preuzeti ulogu lidera i postaje prva napadacka opcija svog tima.U dobroj formi zadnjih 5 na prosijeku 17,2 p.
Protiv Lakersa zadnjih 5 utakmica postizao 15,16,21,10,19p. i to kada su pomenuta dvojica igrali.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 01 mar 2015, 11:03

Jagodina - Crvena Zvezda (hend.1:0) X 3,50
Zvezda ganja Partizana koji dvije zaredom je kiksao. Proslo kolo to Zvezda nije iskoristila, ovo kolo bi morala. Idu kod neugodne Jagodine i ocekujem tvrdu utakmicu i tijesnu pobjedu Zvezde.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 01 mar 2015, 11:09

Nadal vs monaco TR.2:0 @2 @2,75
Ovaj tip se po ovoj kvoti mora jednostavno uzeti,a to je da ce monaco uzeti barem jedan set nadalu,koji izgleda nikad ranjiviji nije to vise stari nedodirljivi nadal,dok je s druge strane monaco koji je sve osim naivnog igraca,usao je u pravu formu dobio sjajne sljakase poput cuevasa i almagra,plus igra pred domacom publikom i po meni sigurno moze do barem jednog seta ako ne i vise.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 01 mar 2015, 11:39

Željezničar - Olimpik ( Gost daje gol ) - 1.65
Iako tradicija nije na strani Olimpika imaju veliki motiv za dobar rezultat jer su u poziciji za Europu. Pogotovo nakon odluke saveza u vezi utakmice sa Radnikom. Željo je također pod imperativom pobjede, pojačali su se ali samo u napadu, nazad je to dosta tanko. Eto s obzirom da je ovo tema na kojoj mogu srat, i pošto sam malouman za druge, nadam se da će ispoštovati Olimpic. Pozdrav
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

nbbbbbba
Kontakt:

Post Postao/la nbbbbbba » 01 mar 2015, 11:45

bevanda4 je napisao/la:Nakon Munoza jutros... što reći o kladionici i "sigurnim" parovima?
U inat sam složio sljedeće:

Armenija, 1. liga:

Pyunik - Gandzasar 1 @1.55
Domaćini u zadnjih 9 mečeva imaju 7 pobjeda i 2 remija.
Gosti u zadnjih 6 na strani imaju 4 poraza i 2 remija.
Također je bitno naglasiti da domaćini pobjedom zauzimaju prvo mjesto na tabeli.
Pošto sam uskraćen za razradu ponude i igranja na golove, ovdje stavljam jedinicu!

Tunis, Ligue Professionnelle:

Bizertin - Gabes 1 @1.65
Bizertin nije izgubio utakmicu od 8. mjeseca prošle godine, a gosti na strani u zadnjih 10 susreta izgubili 7.
U međusobnim omjerima stanje je:

slika

Thai Premier League

Osotsapa - TOT 1 @2.00
slika

Royal Thai Army - Bangkok Utd 1 @2.15

Ovaj ne prepisujte, jedini će past :urnebes:

Ukupna kvota: 10.9972

Jbt dje igras u maxbetu nema nista od tog :crazy:

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.