Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Radi li kojim slucajem net u roamingu na student plus 2 paketu? 
Mia San Mia
Auuu 
Odoh danas u Sloveniju, pa reko da pitam. Znam da je kod nas neograniceno sa smanjenom brzinom poslije.
Znaci tamo vuce kredit.
Odoh danas u Sloveniju, pa reko da pitam. Znam da je kod nas neograniceno sa smanjenom brzinom poslije.
Znaci tamo vuce kredit.
Mia San Mia
Ma vuce jasta. Mislim da je oko 6 KM jedan megabajt. Ja sam to saznao na tezi nacin 
Samo iskljuci roaming u postavkama
Samo iskljuci roaming u postavkama
naprijed rejal
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ev kad ovo vidim moram da kazem da sam se i ja opekao. Meni se u Bosni neka aplikacija aktualizirala i skinula oko 18 mb. Austrijska mreza placa 15,95€/MB u BosniSveti je napisao/la:Ma vuce jasta. Mislim da je oko 6 KM jedan megabajt. Ja sam to saznao na tezi nacin
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
sms poruke,mogu li se one prebaciti na laptop i isprintati,imam huawei g 610
Sveti je napisao/la:Kako mislis isprintati?
mogu li ih prebaciti na laptop?
http://www.ehow.com/how_8419271_transfer-sms-pc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Google is your friend
Google is your friend
naprijed rejal
hvala,probacu se snaci,a viber poruke?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Od SVIH gadgeta je skuplji, kako kod nas tako i u EU, dokaz:Sveti je napisao/la:Od kojeg gadgeta konkretno je duplo skuplji a moze daleko manje. Cisto da se uvjerim da ne baratas hotimicnim nepromisljenim zakljuccima.
Htc one ima jedno od najboljih kucista koje sam koristio, ali yebo to kad pokrece android. Doduse, pjurifajd ali svejedno, android je android.
@anell kad naucis da se izrazavas mozda ti i odgovorim. No svakako vidim da necu nista postic ni,da ti objasnim,to podrobnije
http://www.billiger.de/show/produkt/413 ... PLcy8kmEvQ" onclick="window.open(this.href);return false;
649 EURA u Njemačkoj (bez ugovora - otključan)
http://www.billiger.de/show/produkt/490 ... llgrau.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
HTC ONE 425 EURA (bez ugovora - otključan)
http://www.billiger.de/show/produkt/476 ... chwarz.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Galaxy S5 - 367EURA (bez ugovora - otključan)
I po čemu sada možeš opravdati gotovo duplo skuplji IP u odnosu na ove Android Flagship uređaje ako nije ISKLJUČIVO zbog BRENDA uređaja tj. STATUSNI SIMBOL?!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
stipu šuplje, to više ni ameri glupi ne vjeruju:Sveti je napisao/la:Softver dakako.
https://gigaom.com/2015/02/04/android-a ... ket-share/" onclick="window.open(this.href);return false;

A cekaj, dajes mi statisticke podatke akcija androida kojeg pokrece hiljadu brendova, sa iosom kojeg pokrece jedan, really?
naprijed rejal
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
razocaran i samsungom i htc.om
htc trecu godinu zaredom isti dizajn, bezeli smanjeni za 0.01 mm, samsung bez podrske za sd karticu, baterija 2550mah na QHD rezoluciju, i to ne izmjenjiva
gledam danas nokijinu prezentaciju i mislim u sebi, koja stagnacija, samo napucavanje specifikacijama i to je to nema nicega novoga, cak se i stedi na komponentama iako smo u 2015oj
sony se povlaci izgleda iz mobilne industrije, po njihovoj logici bolje se povuci nego smanjiti cijene njihovih telefona
onda i microsoft se jos sluzi s dizajnom jos otkako im je nokia zacrtala planove, pitam se kako ce dalje kad ispucaju i taj dizajn, sutra predstavljaju lumiu 640, dakle idu da sto prije izbace nokijine telefone, i samo jos natrpavaju i fragmentiraju sami svoju platformu
znaci mobilna industrija danas nikako nije interesantna, preostaje cekati nokiju da se vrati na teren i od njih nesto ocekivati, ili vidjeti sta ce sony uraditi slijdece te koliko ce oni odsustvovati van mobilne industrije
htc trecu godinu zaredom isti dizajn, bezeli smanjeni za 0.01 mm, samsung bez podrske za sd karticu, baterija 2550mah na QHD rezoluciju, i to ne izmjenjiva
gledam danas nokijinu prezentaciju i mislim u sebi, koja stagnacija, samo napucavanje specifikacijama i to je to nema nicega novoga, cak se i stedi na komponentama iako smo u 2015oj
sony se povlaci izgleda iz mobilne industrije, po njihovoj logici bolje se povuci nego smanjiti cijene njihovih telefona
onda i microsoft se jos sluzi s dizajnom jos otkako im je nokia zacrtala planove, pitam se kako ce dalje kad ispucaju i taj dizajn, sutra predstavljaju lumiu 640, dakle idu da sto prije izbace nokijine telefone, i samo jos natrpavaju i fragmentiraju sami svoju platformu
znaci mobilna industrija danas nikako nije interesantna, preostaje cekati nokiju da se vrati na teren i od njih nesto ocekivati, ili vidjeti sta ce sony uraditi slijdece te koliko ce oni odsustvovati van mobilne industrije
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 100 gostiju.