jbg to nisam znao,i ako sam imo godinama tu privilegiju da mi ciste kopacke ljudi zaduzeni za to ! E VirtualniVirtu4l je napisao/la:Ne rade to igrači, imaju ljudi zaposleni u klubu kojima je to posao.bhfanatic14 je napisao/la:Bony ti samo moze donosit kopacke i posle utakmice ih ocistit !!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Kad se pojavio treci (Bony), Edin i Sergio sklopili saveznistvo.

Gol
http://rutube.ru/video/f44598d4ebc6d0be ... /?ref=logo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rutube.ru/video/f44598d4ebc6d0be ... /?ref=logo" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Babooooooooo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To BABO, samo hladnokrvno! 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cartman je kleknuo 
Zar nije ovo Edinov gol broj 6 u svim competitions, a no. 4 u PL!? Match of the Day prosli put, nakon gola protiv Newcastle, napisao drugi gol a cini mi da je bio treci!

Sent from Angelina's bed
Milner umjesto Nasrija i mogu dobit' ovo 
- Goalgetter
- Kontakt:
50. gol Edina Dzeke u Premier Ligi otkad je u Cityu.
Malo ranije se probudio, nije još proljeće 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Dijamant nam poklanja za Dan nezavisnosti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bas prosli put kontam hoce li ga zabiti protiv Newcastle Uniteda jer sam ocekivao jos jedan na toj utakmici. A sad sam zaboavio na to. Sve dok nisam vidio tvoj komentar.Goalgetter je napisao/la:50. gol Edina Dzeke u Premier Ligi otkad je u Cityu.
Jubilearni 50-ti u PL za Dan nezavisnosti jedne i jedine
Koliko ce ga samo puta osporavati, te Dzeko ce napustiti, te Dzeko ima konkurenciju, te Dzeko ovo , te Dzeko ono, a sad ih ni na vidiku
Dzeko i Agüero su tandem snova kakvog trenutno nema u Evrope i svaki pokusaj razdvajanja ovog dvojca samo steti ekipi. Konacno je to skontao i Pelle.
Kakva bi tek bila asistencija Dzeke za Agüera kod onog okreta Dzeke, da se Agüero ne nadje u ofsajdu.
Koliko ce ga samo puta osporavati, te Dzeko ce napustiti, te Dzeko ima konkurenciju, te Dzeko ovo , te Dzeko ono, a sad ih ni na vidiku
Dzeko i Agüero su tandem snova kakvog trenutno nema u Evrope i svaki pokusaj razdvajanja ovog dvojca samo steti ekipi. Konacno je to skontao i Pelle.
Kakva bi tek bila asistencija Dzeke za Agüera kod onog okreta Dzeke, da se Agüero ne nadje u ofsajdu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nisam mogao gledati prvo poluvrijeme, ali kad sam na Rezultatima vidio da je AGUERO ASISTENT nisam mogao vjerovati, i evo sada gledam gol, pa on mu je fakticki morao asistirati jer nista drugo nije mogao uraditi, niti sutati prema golu, a kamoli dalje driblati...
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija

asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa
jedino sto mu je preostalo je bila asistencija, inace bi bila izgubljenja lopta...
zato i jeste asistencija aguera, bezizlazna asistencija
asistencija...koliko puta moram ponoviti ovu rijec, jer je od gaucosa
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 01 mar 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Muumii, Proximic i 19 gostiju.