MladostBesic je napisao/la:Koga želite u kupu ?
Zvijezda
Olimpic
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MladostBesic je napisao/la:Koga želite u kupu ?

Daj linkxbox je napisao/la:Gledam utakmicu komsija i sad mi je jasno sto svi oni igraci koji nastupaju za Olimpic ne mogu za nas igrati,sa onim igracima nikad mi korak naprijed nebi uradili.Svaka cast i Ledetu cijenim ga fin momak,al i njegovo je pri kraju.
amorovski je napisao/la:Daj linkxbox je napisao/la:Gledam utakmicu komsija i sad mi je jasno sto svi oni igraci koji nastupaju za Olimpic ne mogu za nas igrati,sa onim igracima nikad mi korak naprijed nebi uradili.Svaka cast i Ledetu cijenim ga fin momak,al i njegovo je pri kraju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema. Subota 17h definitivno.ado-hz je napisao/la:Jeste li sigurni da igramo u subotu....ima li sanse da bude nedelju???
Još bolje, ne gine im trica na Otociamypitar je napisao/la:Koliko su falili Handzica,ali nista od njega,i Muharemovic los pravo.Golman Olimpica cirkusant.
mog'o bi se i rekord stadiona na Otoci da oborihilmo je napisao/la:Još bolje, ne gine im trica na Otociamypitar je napisao/la:Koliko su falili Handzica,ali nista od njega,i Muharemovic los pravo.Golman Olimpica cirkusant.
a mislim da bi upravsa trebala razmisliti da igramo nedjeljom ako ne ovu onda ostale utakmice kuci .nedjeljau 15 00h idealno raja neradi nedjeljno posljepodnne na kosevu ljepotakinosvra je napisao/la:Nema. Subota 17h definitivno.ado-hz je napisao/la:Jeste li sigurni da igramo u subotu....ima li sanse da bude nedelju???
De ba, taman je ovaj termin...bordobijeli je napisao/la: a mislim da bi upravsa trebala razmisliti da igramo nedjeljom ako ne ovu onda ostale utakmice kuci .nedjeljau 15 00h idealno raja neradi nedjeljno posljepodnne na kosevu ljepota
Batko je napisao/la:Treba Bajića od njih uzeti...
Sent from Angelina's bed
Nudit ce ga oni sami za koju godinusimon je napisao/la:Batko je napisao/la:Treba Bajića od njih uzeti...
Sent from Angelina's bed![]()
popravi mi dan.
Joj Benke, porusio ih ko SeoEvolution87 je napisao/la:
gdje smo mi igrali![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.