Jel mu ovaj Zaim menedzer, ako ga Bayern zeli onda...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A bolje bi bilo da sutra sjedi na klupi.....Marsal je napisao/la:Mume kralju molim te polomi sutra Girouda do kraja sezone. I Welbecka. I Wengera.
Zasto bi isao iz najjace lige na svijetu?phily je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Bili su u istoj grupi sa Wolfsburgom i dobili ih i kuci i u gostima, 6:1 sveukupno.Centre forward je napisao/la:Dobar je (umal' da se upiše i u strijelce), koliko se može bit' dobar u ovakvoj ekipi. Everton je nekad bio ozbiljan tim, danas nisu ni prosjek, pravo ruglo od igre. Ne znam koga su dobili u liZi Evrope al' ako ovako nastave ne gine im genocid od neke ekipe u naletu tipa Wolsburg il' od nekog tima sa Iberskog poluotoka.
E sad bi ih Wolfi dobili 1-6 u jednoj utakmici i to ako treba u gostima.calcio je napisao/la:Bili su u istoj grupi sa Wolfsburgom i dobili ih i kuci i u gostima, 6:1 sveukupno.Centre forward je napisao/la:Dobar je (umal' da se upiše i u strijelce), koliko se može bit' dobar u ovakvoj ekipi. Everton je nekad bio ozbiljan tim, danas nisu ni prosjek, pravo ruglo od igre. Ne znam koga su dobili u liZi Evrope al' ako ovako nastave ne gine im genocid od neke ekipe u naletu tipa Wolsburg il' od nekog tima sa Iberskog poluotoka.
to nekad je bilo prosle godineCentre forward je napisao/la:Dobar je (umal' da se upiše i u strijelce), koliko se može bit' dobar u ovakvoj ekipi. Everton je nekad bio ozbiljan tim, danas nisu ni prosjek, pravo ruglo od igre. Ne znam koga su dobili u liZi Evrope al' ako ovako nastave ne gine im genocid od neke ekipe u naletu tipa Wolsburg il' od nekog tima sa Iberskog poluotoka.
calcio je napisao/la:Bili su u istoj grupi sa Wolfsburgom i dobili ih i kuci i u gostima, 6:1 sveukupno.Centre forward je napisao/la:Dobar je (umal' da se upiše i u strijelce), koliko se može bit' dobar u ovakvoj ekipi. Everton je nekad bio ozbiljan tim, danas nisu ni prosjek, pravo ruglo od igre. Ne znam koga su dobili u liZi Evrope al' ako ovako nastave ne gine im genocid od neke ekipe u naletu tipa Wolsburg il' od nekog tima sa Iberskog poluotoka.