Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Handžić zabio u Rusiji
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
BozePetar aka bubnjas ce to sad u tancine da ti objasniVirtu4l je napisao/la:Tanković se priziva zbog nekih drugih stvari, a najmanje zbog terena.BozePetra je napisao/la:Znam slučajno da su ga roditelji muntali, ali neće, tamo rođen, tamo odrastao, osjeća se kao Šveđanin... I ja bih voljela da se predomisli, ali sumnjam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li to neka prijateljska, jer njima jos prvenstvo nije pocelo.Batko je napisao/la:Handžić zabio u Rusiji
Sent from Angelina's bed
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
@ BozePetra
Ne znam kakav si ton cula iz mog posta ali nije bilo namjere da procitas nesto tako a boga mi niti tona koji bi bio nista sto je grubo ili nepristojno. Jednostavno samo pitanja zasto bi trebali prestati pisati o Tankovicu. A ovo sto neki repliciraju da je zluradost u pitanju mogu ti reci da makar kod mene to nije u pitanju. Dapace jer Mesa ignorira Tankovica do sada kao i Safet pa ta zluradost ne bi imala nikakva smisla. Iskljucivo je zela za dobrim igracem i uz to vrlo mladim u pitanju. Nista ni vise ni manje. Pozdrav i ne trazi los ton u legitimnoj replici. Nema smisla.
Ne znam kakav si ton cula iz mog posta ali nije bilo namjere da procitas nesto tako a boga mi niti tona koji bi bio nista sto je grubo ili nepristojno. Jednostavno samo pitanja zasto bi trebali prestati pisati o Tankovicu. A ovo sto neki repliciraju da je zluradost u pitanju mogu ti reci da makar kod mene to nije u pitanju. Dapace jer Mesa ignorira Tankovica do sada kao i Safet pa ta zluradost ne bi imala nikakva smisla. Iskljucivo je zela za dobrim igracem i uz to vrlo mladim u pitanju. Nista ni vise ni manje. Pozdrav i ne trazi los ton u legitimnoj replici. Nema smisla.
Stevanović prva postava protiv Videotona 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Jeste prijateljska, protiv Torpeda. 1:0 jos malo do kraja!!!Pivopija je napisao/la:Je li to neka prijateljska, jer njima jos prvenstvo nije pocelo.Batko je napisao/la:Handžić zabio u Rusiji
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Cesena proigra kako ja Djuric starter !!!
Dok 80% odbrane cuva Djurica ostali koriste guzvu, ko ne gleda ovu tekmu akcija za gol je naravno pocela prijemom daleke lopte na glavi znate koga
Voditelji svrasavaju na Milana svaka druga je Djuric, Djuric
Dok 80% odbrane cuva Djurica ostali koriste guzvu, ko ne gleda ovu tekmu akcija za gol je naravno pocela prijemom daleke lopte na glavi znate koga
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Djuro da igra u malo jacoj ekipi imao bi 15+ golova.Kakva dominacija u zraku

Gledao sam zadnjih 20 min, Djuric je spustio glavom 15-ak lopti svojim saigracima, naravno uspjesnost u duelima je 100%
Cijela taktika Cesene se svodi na Djurica, nabij loptu na njega pa sta bude.
Da njega nemaju ne bi mogli prismrditi 16-ercu protivnika, ovako je lahko, prebacis loptu pola terena kroz zrak Bosancerosu na glavu
Mora ga Meša pozvati
Ako i slijedecu pobijede Palerma kod kuce eto ih u izlaznoj situaciji.
Cijela taktika Cesene se svodi na Djurica, nabij loptu na njega pa sta bude.
Da njega nemaju ne bi mogli prismrditi 16-ercu protivnika, ovako je lahko, prebacis loptu pola terena kroz zrak Bosancerosu na glavu
Mora ga Meša pozvati
Ako i slijedecu pobijede Palerma kod kuce eto ih u izlaznoj situaciji.
Nevjerovatna partija
Gledao sam dominaciju nekog igraca ali ovo jos nikad nisam !!!
Kapa dole majstore

Gledao sam dominaciju nekog igraca ali ovo jos nikad nisam !!!
Kapa dole majstore
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Pročitaj i ostale moje postove iz kojih je jasno zašto sam rekla da se džaba nerviramo oko Tankovića.dubrovnik je napisao/la:@ BozePetra
A drago mi je ako sam pogrešno protumačila tvoj ton kao napad.
#Salihović
@Husika
Jesu li ok ovi video klipovi sto postavljas ili je do mene, nijedan ne mogu pokrenuti.
Jesu li ok ovi video klipovi sto postavljas ili je do mene, nijedan ne mogu pokrenuti.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Stevanovic zamjenjen u 43oj minuti, pri rezultatu 0-2 u korist gostiju. Pise da je slabo odigro
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Emir Halilović pogodio za Hradec danas u meču protiv Plzena . Izgubili su 2:3 , a Aidin Mahmutović izišao negdje na pola 2. poluvremena i nije se upisivao u strijelce .
Usput, @jasmin_10 , šta bi sa Dinom Bevabom danas , izišao u 16. minutu , povreda neka ili ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Usput, @jasmin_10 , šta bi sa Dinom Bevabom danas , izišao u 16. minutu , povreda neka ili ?
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 01 mar 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
I ja ne mogu pokrenuti ovaj, kao i onaj Besicev sto je postavio. Prije sam mogao pokrenuti sto je postavljao, ali danas eto nista.bvb je napisao/la:@Husika
Ermin Zec u prvih 11 protiv Besiktasa.
-
Nerminovic
- Kontakt:
I dao gol, prvo protiv Galate i sad protiv BesiktasaPivopija je napisao/la:Ermin Zec u prvih 11 protiv Besiktasa.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
U Feneru vec planiraju igrati flastera na Zecu.Nerminovic je napisao/la:I dao gol, prvo protiv Galate i sad protiv BesiktasaPivopija je napisao/la:Ermin Zec u prvih 11 protiv Besiktasa.
![]()
Samo da ne završi u 1PTT lig. Njega i Hadžića bih volio da gledam u reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Motokultivator
- Kontakt:
Kraj nasi napadaca sirom Europe, Pape majstor napravi od Kvrzica napadaca 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Trenutno korisnika/ca: guillermo, Halix131, komax, Maverick, MostarNeretva, Mostarska, NerminFatic, prisonbreak, soccerfan, TefalTava, Varta i 92 gosta.