FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 01 mar 2015, 18:24

miden je napisao/la:Možda zvuci cudno, ali bi volio da u kupu izvucemo Široki. Nema šanse da u dvije utakmice mogu izvuci deblji kraj, a sa tim bi skinuli taj pritisak, koji imamo kad igramo protiv njih. Ocekujem Široki u kupu !
Davno sam to isto reko.. Idalje sam za to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 18:35

Sto se tice kupa,mislim da bi bilo puno bolje, sto kasnije igrati sa Sirokim. Samo iz jednog razloga,niko u ovoj ligi pa ni oni nema 20 extra igraca kao mi.Umor ih mora stici,eventualne povrede, zuti itd. A sto se kasnije sretnemo bice veci merak da ih karn€mo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 mar 2015, 18:36

@Mortem, Neka si nam se vratio, mislio sam da si negdje zaglavio u Gradaccu :mrgreen:

Evo i ja malo da napisem o jucerasnjoj utakmici, nakon sto sam se sinoc bas ispucao postovima i dobro naspavao. Hvala boze konacno se i ova utakmica zavrsila. Do glave mi je vise bila ova Zvijezda i Gradacac pa i blato terena. 3 mjeseca smo pricali o njoj. Ali ipak mi se svidja kako smo bas mnogo ovu utakmicu shvatili. Nemam sta dodati jer sve ste vi vec rekli. Ali mogu dodati da je ovo jedna vazna zasluzena pobjeda, takoder dobili smo mnogo novih simpatizera a i hejtera. Neka ih, trebaju nam i oni. O igracima, znate sve. Svi zasluzuju pohvale, i drago mi je vidjeti da i konacno brat Mortem hvali Bilbiju. Shvatio i on sta je dobro :mrgreen:

Sada se treba okrenuti utakmicu sa Borcem i samo na to misliti. Po meni jedan mnogo laksi protivnik, prvo zbog terena a i zbog njihove lose tradicije kada gostuju kod nas. Treba vas doci sto vise, nema izgovora!

Malo da se svratim na komsije. Nisam ocekivao da je Olimpic ovako los. Ali i mogu reci prva dva gola komsija su mnogo sretna i identicna, jer Olimpicov golman je stvarno los bio. Ali neka njih, oni nama na kraju krajeva nisu konkurent ove sezone, a dobro i nama dodje njihov rezultat i igra pred utakmicu sa listicom. Trebamo ih podrzati sad protiv njih, makar bod da uzmu!

Sto se tice kupa, ja bih odmah zelio da dobijemo listicu. Kao sto je brat @miden rekao, da ih se odmah rijesimo! U ovom trenutku smo mnogo jaci od njih, i nema sanse da nas dobiju u dvije utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 01 mar 2015, 18:40

ja stvarno momci ne znam sto prizeljkujete SB za protivnika u kupu... Bolje da dobijemo sto slabiju ekipu, bez puno muke da se moze proci, a ovi tamo neka se *ebu, boli me cosak, svakako ova sirina koju imamo u ekipi je potrebna da dodje pred kraj prvenstva...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2015, 18:42

obiteljskicovjek je napisao/la:Sto se tice kupa,mislim da bi bilo puno bolje, sto kasnije igrati sa Sirokim. Samo iz jednog razloga,niko u ovoj ligi pa ni oni nema 20 extra igraca kao mi.Umor ih mora stici,eventualne povrede, zuti itd. A sto se kasnije sretnemo bice veci merak da ih karn€mo.
Upravo si naveo razlog zasto je bolje poslije igrati sa Sirokim ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2015, 18:42

Ma mi imamo toliko jaku ekipu i toliko sirok kadar da ja ne sumnjam da cemo dobiti svih 14 utakmica. Jedino nam Siroki koliko toliko moze parirati kvalitetom, ali i oni nam dolaze kuci. Ako in ne mozemo dobiti na Kosevu, onda i ne zasluzujemo titulu.

Sve ostale ekipe u ligi, razlika u kvaliteti je tolika da ja ne vidim kako bi nam neko mogao uzeti bod.
Benko-Mesa je tandem koji je dovoljan da izdominira sve u ligi. Igracki, tri nivoa iznad konkurenata. A i ostali igraci su nam ponajbolji u ligi na svakoj poziciji pojedinacno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2015, 18:45

Mi moramo kiksati Evander to je cinjenica...svaka ekipa koja je i puno puno nadmocnija u odnosu na ostale u svojoj ligi kiksa ali na kraju uzmu titulu,naravno ne mora znaciti ali je pretezno tako i niko ne odradjuje polusezonu sa 100% uspjehom
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 01 mar 2015, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 01 mar 2015, 18:47

obiteljskicovjek je napisao/la:Sto se tice kupa,mislim da bi bilo puno bolje, sto kasnije igrati sa Sirokim. Samo iz jednog razloga,niko u ovoj ligi pa ni oni nema 20 extra igraca kao mi.Umor ih mora stici,eventualne povrede, zuti itd. A sto se kasnije sretnemo bice veci merak da ih karn€mo.
I ja sam baš sad htio odgovoriti @miden-u to isto, neka ih još u kupu baš zbog toga što će se tako više trošiti.
A što se naših igara u kupu tiče, mislim da ne postoji ekipa koju u dvije utakmice ne možemo dobiti tako da sam ubjeđen u to da ove godine branimo taj trofej.
Imamo fenomenalnu upravu koja je uspjela skrojiti ovakav igrački kadar i dovesti jednog velikog gospodina i stručnjaka koji će iz svakog pojedinca izvući maksimum, što je pokazao od kako je došao a i jučer posebno. Vidjelo se koliko sve to drugačije izgleda nakon što je proveo više vremena sa igračima. :bow:

@Mortem dobrodošao nazad, čudno tema izgleda bez tebe. :D

:bih: JEDNA SI JEDINA :bih:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2015, 18:48

MortemHz je napisao/la:Mi moramo kiksati Evander to je cinjenica...svaka ekipa koja je i puno puno nadmocnija u odnosu na ostale u svojoj ligi kiksa ali na kraju uzmu titulu
Ako smo kvalitetniji, a smatramo da jesmo i to znatno od svih ostalih, ne vidim problem da se sve do kraja pobijedi.
Ekipa koja se pravi za evropu i koja se nada grupnoj fazi, u ovoj ligi treba dobiti sve u hendikepu.

aS_Roma

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 01 mar 2015, 18:49

amorovski je napisao/la:
miden je napisao/la:Možda zvuci cudno, ali bi volio da u kupu izvucemo Široki. Nema šanse da u dvije utakmice mogu izvuci deblji kraj, a sa tim bi skinuli taj pritisak, koji imamo kad igramo protiv njih. Ocekujem Široki u kupu !
Davno sam to isto reko.. Idalje sam za to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa mislite li na druge stvari ako izvucemo Široki, a prodjemo ih ?

Oni ce onda imati manje utakmica, u svaku ce odmorniji uci + nemaju dodatog opterecenja, sta vam je ljudi, da Bogda bilo Široki - Borac ili Zrinjski, a mi da dobijemo Mladost pa sa rezervama da prodjemo dalje

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 mar 2015, 18:51

Sto se kupa tice, zelim Olimpic.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2015, 18:53

I ja odmah Olimpic potpisujem,rekao sam prije par postova...nisu nesto posebno iako su kvalitetniji od Zvijezde i Mladosti recimo ali ovdje obje igramo pred nasom publikom :clap:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 18:57

No Mortem no PARTY! dobro dosao.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 21:11

slika
Benkini klinci. :bih:
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 21:16

Head je napisao/la:
slika
Benkini klinci. :bih:
Imam neku suhvu da ce nas ovaj Leon zaduziti do smo zivi :thumbup:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 01 mar 2015, 21:30

Moze li mi neko pomoci da se reg. na fksinfo forumu neka mi se javi na pp. Ovaj forum je ocigledno u raspadu.
Samo da se zna bio sam clan od pocetka, pa su me izbrisali valjda kada su presli na novu verziju foruma, a od tada nisam nikad uspio se registrovat.

Evo novi avatari za vas koji ste trazili :thumbup:
slika slika slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 01 mar 2015, 21:31

slika
#divovi

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 mar 2015, 21:34

MCMXLVI je napisao/la:Moze li mi neko pomoci da se reg. na fksinfo forumu neka mi se javi na pp. Ovaj forum je ocigledno u raspadu.
Samo da se zna bio sam clan od pocetka, pa su me izbrisali valjda kada su presli na novu verziju foruma, a od tada nisam nikad uspio se registrovat.

slika slika slika
Ljudino, mozes li da mi iskruzis ovaj zeleni dio slike da samo ostane Benko na njoj http://pokit.org/get/img/fbcfc7777ddb88 ... 900cbc.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Da bude na fazon ove slike http://mmii.info/icons/JayEmCee/footbal ... Beckum.png" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci samo Benko i to je to. Naravno u ovom formatu u kakvom je izvorna slika.
Bio bih ti zahvalan. :tokralju: :bih:
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 01 mar 2015, 21:39

MCMXLVI je napisao/la:Moze li mi neko pomoci da se reg. na fksinfo forumu neka mi se javi na pp. Ovaj forum je ocigledno u raspadu.

slika slika slika
Ma ni ja nisam uspio nikad, mislim da te neko mora preporuciti, ko zna mozda te neko pogura.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 mar 2015, 21:39

Brate a meni mehu kodru zivota ti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Pitar6785 i 28 gostiju.