@Mortem, Neka si nam se vratio, mislio sam da si negdje zaglavio u Gradaccu
Evo i ja malo da napisem o jucerasnjoj utakmici, nakon sto sam se sinoc bas ispucao postovima i dobro naspavao. Hvala boze konacno se i ova utakmica zavrsila. Do glave mi je vise bila ova Zvijezda i Gradacac pa i blato terena. 3 mjeseca smo pricali o njoj. Ali ipak mi se svidja kako smo bas mnogo ovu utakmicu shvatili. Nemam sta dodati jer sve ste vi vec rekli. Ali mogu dodati da je ovo jedna vazna zasluzena pobjeda, takoder dobili smo mnogo novih simpatizera a i hejtera. Neka ih, trebaju nam i oni. O igracima, znate sve. Svi zasluzuju pohvale, i drago mi je vidjeti da i konacno brat Mortem hvali Bilbiju. Shvatio i on sta je dobro
Sada se treba okrenuti utakmicu sa Borcem i samo na to misliti. Po meni jedan mnogo laksi protivnik, prvo zbog terena a i zbog njihove lose tradicije kada gostuju kod nas. Treba vas doci sto vise, nema izgovora!
Malo da se svratim na komsije. Nisam ocekivao da je Olimpic ovako los. Ali i mogu reci prva dva gola komsija su mnogo sretna i identicna, jer Olimpicov golman je stvarno los bio. Ali neka njih, oni nama na kraju krajeva nisu konkurent ove sezone, a dobro i nama dodje njihov rezultat i igra pred utakmicu sa listicom. Trebamo ih podrzati sad protiv njih, makar bod da uzmu!
Sto se tice kupa, ja bih odmah zelio da dobijemo listicu. Kao sto je brat @miden rekao, da ih se odmah rijesimo! U ovom trenutku smo mnogo jaci od njih, i nema sanse da nas dobiju u dvije utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase