Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Koliko se mogu sjetit, skoro (proslo ljeto) je odradjena kompletna rekonstrukcija travnjaka.. ko li je i sta ugradjiv'o treba utvrdit na sudu jer ono je lakrdija teska.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pozdrav!!!
Novi sam na forumu prvi mi je post, imam pitanje u vezi Kupa BiH.
Kako se odredjuje ko ucestvuje u Kupu, automatski svi Premijerligasi, a ostali?
Konkretno kakav plasman treba da ostvari FK Krupa (Prva liga RS) da igra Kup sledece sezone?
Konkretno kakav plasman treba da ostvari FK Krupa (Prva liga RS) da igra Kup sledece sezone?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Morate biti među prvih šest u ligi. Ako ispadnu dva kluba iz RS iz Premijerlige, onda morate biti među prvih pet.nikolasbs je napisao/la:Pozdrav!!!
Ima tema o Kupu na forumu, sve objašnjeno.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.badblueboylivno je napisao/la:Morate biti među prvih šest u ligi. Ako ispadnu dva kluba iz RS iz Premijerlige, onda morate biti među prvih pet.nikolasbs je napisao/la:Pozdrav!!!
Ima tema o Kupu na forumu, sve objašnjeno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
BBBLivno je i napisao za RS,u FBIH se ulazi preko kantonalnog kupa(10 ucesnika).SiouxLukavac je napisao/la:
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
E to nisam znao, hvala drug.samo_lijevo je napisao/la:BBBLivno je i napisao za RS,u FBIH se ulazi preko kantonalnog kupa(10 ucesnika).SiouxLukavac je napisao/la:
Ne bi rekao. Radnički je pretprošle sezone završio drugi u 1. Ligi FBiH pa opet nismo bili u kupu BiH. Ovdje se igra neki kup TK pa ko bude prvi ide u kup.
Večeras se čeka pregled i izjava Šegrta 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
zna li se satnica onog nesretnog BHT Sporta il kako se vec zove ona smijurija od emisije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11 ja mislim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
11 ja mislim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
U 22 i 15 je BHT Premier liga, geldacemo da vidimo cija je kaljuza veca, i cije su izjave legendarnije, s nestrpljenjem se ceka Husnija Arapovic.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Husnija kreten svoje vrste, profesionalno covjek zna cestitat i nista drugo, mrzim ga iz dna duse.lisander je napisao/la:U 22 i 15 je BHT Premier liga, geldacemo da vidimo cija je kaljuza veca, i cije su izjave legendarnije, s nestrpljenjem se ceka Husnija Arapovic.
Ma znam ja to sve, covjek nije mogo trenirat Rudar zenicki, Vitez je doveo do dna i onda ga vi doveli, ne razumijem zasto.SamoTravnik je napisao/la:Husnija kreten svoje vrste, profesionalno covjek zna cestitat i nista drugo, mrzim ga iz dna duse.
Vazda mi je to merak bio gledatilisander je napisao/la:U 22 i 15 je BHT Premier liga, geldacemo da vidimo cija je kaljuza veca, i cije su izjave legendarnije, s nestrpljenjem se ceka Husnija Arapovic.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SamoTravnik
- Kontakt:
On je uletio radi svoje pisljive licence jer je klub prosle polusezone svaku tekmu pusio kaznu zbog trenera i et **** ostalo ali navijaci su ga uzeli na zub, ne vjerujem da ce se zadrzati.lisander je napisao/la:Ma znam ja to sve, covjek nije mogo trenirat Rudar zenicki, Vitez je doveo do dna i onda ga vi doveli, ne razumijem zasto.SamoTravnik je napisao/la:Husnija kreten svoje vrste, profesionalno covjek zna cestitat i nista drugo, mrzim ga iz dna duse.
Vedatore nadam se da ces nam postaviti cijelu emisiju ovdje 

Segrt 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.