RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 01 mar 2015, 21:41

@BMV22

Brato nemoj se nervirati bezveze. Kada ne ide, onda ne ide, silom ne možemo ništa učiniti. Još nismo sazrijeli za borbu za trofeje, a uzroke možemo traziti u nepostojanju normalnog stadiona i omladinske škole. Kada se završi ovaj pomoćni teren i ovi najavljeni radovi na glavnom terenu ove godine, onda ćemo tek tada imati neke bolje uslove za igru. Neko je ovdje rekao da NEMA PARA? To mi ne znamo, jer mnogi govore sada kada Nikšić ode da ćemo bankrotirati. :roll: Ne mogu da vjerujem kako se uvlači bespotrebna negativna energija. :facepalm: Pa kako smo funkcionisali dok NN nije bio premijer? :roll: Pustite šuplje. Morate znati da Velež pomažu i firme iz zap. Hercegovine ali i iz Sarajeva, plus gdje su prijatelji kluba. ;) Tako da ta priča da nema para ne pije vode nego smo ušli u skup projketa pomoćnog terena koji nas je koštao 550.000 KM, a sada ide krov koji košta cca. 200.000 KM, a tek reflektori 600.000 KM. Eto vam odgovora gdje su pare i gdje če morati iči.

Ne tražim alibi za lošu igru, a isto tako velike kritike Tani i ostalima što im je selekcija igrača KATASTROFALNA. :twisted: Tu je veliki problem i ako Tanović ali i Mrka konačno ne dignu taj segment na više noge onda neka nam je BOG na pomoći kada se krene sa kresanjem lige. :facepalm:

P.S. trebaju nam pod hitno novi ljudi da pojačaju konkurenciju u upravi, ovi su malo zaspali. :roll:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 01 mar 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 01 mar 2015, 21:47

anel81m je napisao/la:
Ja ne kažem da smo mi bolja ekipa ali imamo budžet bar 3 puta veći od vašeg, i tužno je to da pored puno boljih uslova i svega mi tako odigramo u Zvorniku.Čitava ova liga je blago rečeno rinaka ali bi mi trebali bit puno manja od vas i sličnih ekipa bar zbog uslova ako ništa.
E sad pare su već nešto drugo. Ali one ne igraju. Vidim da kritikujete trenera. I ja mislim da bi Drinabolje stajala na tabeli da ima boljeg i iskusnijeg trenera.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 01 mar 2015, 21:49

@drinamen postajes dosadan pravo. Ovo je pdf samo za navijace Veleza i ovde samo mi pisemo. Imas temu opste diskusije pa pisi ako imas sagovornika. Ja znam da je vama ovo za prepricavanje mjesec dana ali nama nije zato :arrow:
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 01 mar 2015, 23:03

Aleme i sva ostala crvena braćo

Dragi moj Aleme, danas sam napisao onaj post i rekao sam da je gotovo sa pisanjem ali da bi zaokružio sve svoje misli a tebi i svima nama predočio neke stvari koje na neki način ja znam napisat ću još ovaj post a onda zbogom jer ja više za ova sranja i **** u klubu niti imam živaca niti vremena.Sinoć sam poderao svoju člansku što i nije neka šteta jer bit član ovih govana znači da sam i ja **** a ja to ne želim biti, jedina je šteta što sam djecu rasplakao do bola i posvađao se sa njima ali ima vremena shvatit će i oni zašto.A sad da ti kažem ovo stalno ponavljanje ne možemo bolje znate, stadion, infrastruktura, te ovo te ono te ovako te onako, te hoće te neće sve je to moj prijatelju Aleme BMV sabrao malo sjeo sam sa sobom neke stvari raspravio, sjetio se izjava nekih ljudi pa ti mogu reći ono što znam a i ono što sam sam skontao.
Trava na pomoćnom- rekli su 5 dana iznad 8 stepeni temperatura i onda se stavlja, više od 5 dana temperatura je puno viša od 8 stepeni trave :nene: . A i ovo da ti kažem ali neću reći odakle, fali im prije trave još nešto što se mora platiti ZATO JE ZASTOJ.
Krov i reflektori- obećanje ludo radovanje, uvijek braća po laži i prodavanju iluzije nađu nešto zašto mi ne možemo nešto više a sad su bili i još bezobrazniji pa su naveli ove dvije stvari koje realno ne možemo uraditi ni u najluđim snovima barem tri godine što opet znači da samim tim sebi daju još 3 godine da nas lažu prodaju maglu, hebavaju u mozak i sramote gdje god i kako god stignu po BiH.
Glavni teren- Zna li iko pouzdano šta to gospoda misle na glavnom terenu i kada? Ja sam bio nedavno to veze s mozgom nema niko ništa nije radio osim što su probili jedna vrata. Ako oni smatraju da su ta vrata tako bitna za glavni teren onda su stvarno radili nešto a ja to ne vidim tako. Teren je za mene zelena površina a i ovo ću ti reći za sve te njihove radove ovih godina i sve te ulupane pare znaš li ti da smo mi jedan od rijetkih klubova koji nema valjak i kosilicu za glavni teren, da garibi ručno valjaju teren što je nezamislivo u ovo doba, zato je teren onako neravan jer se nikad ne izvalja pravilno jer nema s čim. Taj valjak s kosilicom u OBI-u košta čitavo bogatstvo, nevjerovatna suma 5000 KM!!! :think: :eh: :o :crazy:. Usput ispod dedarske tribine WC-ovi nisu ni na pomolu, e sad ti meni objasni šta to se radi i šta to toliko košta na stadionu. Bar sam ja sve podržavao svih ovih godina svađao se i kad sam bio u krivu branio ih, ali sad jednostavno PREVRŠILA DARA MJERU. JEDNOSTAVNO DOSTA JE VIŠE.
Dosta je više ubleha, laži, prelijevanja iz šupljeg u prazno dosta je više iluzija i prodavanja magle skrivanja iza nekih ljudi kojih istinski žele pomoći Veležu. I ovo da ti kažem Veležova večer 19.12 u Sarajevu održana je samo zahvaljujući jednom čovjeku, predstavljanje knjige Rođenim za vječnost održana je zahvaljujući samo jednom čovjeku koji je sve to finansirao, organizovao, a u obe te prilike uprava i klub su potrošili 0 KM, ništa truda, ništa znoja, ništa mozga samo su se svugdje lijepo uslikali kao da su oni zaslužni za to. Da, da, draga moja raja dragi moj Aleme tako stvari stoje u tom klubu nema niko ko ima neku viziju , ko ima neku zvijezdu vodilju, ko ima neki plan šta i kako dalje, sve im je na horuk a šta ih god pitaš kako treba oni veze nemaju ni o čemu nego valjda kad sjednu bace koje zrno graha pa kako ispadne.Kakvi su to likovi neki od njih (Kada) vidio stadiona prije rata nije, a sada je nezamjenjivi član uprave čini mi se 100 godina. I ne bi bilo problema da je samo on u pitanju nego je problem što je 99 posto njih tamo takvo. Znaš kakvo je razmišljanje njih kad sjediš s njima na utakmici, a u tom razmišljanju prednjači "gebels" usput budi rečeno vrlo nejasne funkcije u klubu, dakle to ti ovako ide.Ko pusti ovu raju na stadion p... im materina treba ih sve izbaciti, idite bolan kući televizor gledajte. A znaš zašto, što je god nas manje njima je sve bolje i bolje i sve su jači i jači i sve su bezobrazniji i bezobrazniji. Moram ti reći kad si spomenuo N.N. neću ulaziti u diskusiju o njemu ali samo njemu da napomenem. On zna dobro kako je smijenjena bivša uprava, on dobro zna ko se odvažio biti protiv te uprave, on dobro zna šta je raji obećao u intimnom krugu, pa ako ga ti znaš ili sjediš sa njim pripomeni mu te stvari. Svih ovih godina barem je on imao podršku ali on lagano treba biti svjestan da raja ubrzano gube povjerenje i u njega. Ja znam da se njemu iz uprave serviraju blasfemično pozitivne stvari ali bi trebao biti svjestan i sjesti malo s rajom pa da čuje i drugo mišljenje.Žao mi je bilo ako bi neko od raje pomislio da želim lom i nered u klubu, ali bi mi bilo drago kad bi neko shvatio da želim red i rad u klubu. Kad upravi spomeneš bilo kojeg prijeratnog igrača i da bi ga trebalo angažirat oni to s gađenjem odbijaju i ismijavaju. Npr. dođe Čorba Hadziabdić(dzigerice moje) na utakmicu neko od raje traži da spiker na stadionu objavi da je Čorba na utakmici i da ga pozdravi oni to s gnušanjem i prezirom odbiju. Čorba uredno plati kartu svojim parama i sjedne na tribinu s rajom a vjeruj mi puno finih ideja čovjek ima, drugi nam igrači s drugim klubom počinju harati BiH kad su trebali doći u svoj klub ismijavani su. Evo još koja, sin našeg najvećeg predsjednika i po kg i po uspjesima i po ulaganjima i svemu drugom grande veliki najveći nažalost pokojni JOSIP JOLE MUSA, e njegov mlađi sin je diplomirani pravnik i šta bi to falilo da on nađe zaposlenje u klubu kojeg je njegov otac vinuo u svjetske visine.E ne može jer mali nije u talu mali ne baca grah da vidi šta će biti, mali je odgojen, pametan ima viziju svega u životu pa i Veleža i jednostavno nije dostojan njihovog društva. Ja nisam glupi idelalista ne živim u nebesima ali zašto klub ne bi vodio Duško Bajević, zašto u klubu ne bi bili Ibro,Meho,Tufek,Anel,Čorba, mali Jolin oni bi se lako našli na mnogim funkcijama, oni nisu muljatori ali nisu ni ljudi bez karaktera i beskičmenjaci kao ovi danas. Uglavnom dragi moji za definitivan kraj mog pisanja budite mi živi i zdravi još dugi niz godina ko može nek nastavi ići na utakmice ja više nit želim niti mogu,žao mi je ali tako je. Dragi komadante, brato pastrmka nemoj me optužit da sam dezerter nisam to bio nikad niti ću biti jednostavno brate život mi je važniji nego da me klepi ko našeg dragog Neđu. Hvala ti što si nas vodio kroz sve ove pdf-ove, što si me nasmijavao do bola, hvala za sve slike koje su me vraćale u najsretniji period mog života. Hvala svima na strpljenju u čitanju mojih postova možete odahnuti nema više, ZBOGOM.
Živi i zdravi svi bili kojima je mila crvena boja.
P.S Koliko muljatori muljaju i koliko su nas sve zamahnitali, sad se sjetih, šta bi od dugo najavlljivanje famozne i nikad održane skupštine kluba.Zar se supština kluba ne bi treballa održavati svake godine bar jednom?Ne dragi moji ona u nas nije održana ko zna od kad, a kad će kad gospoda bace grah ili da svi zajedno upitamo Džeknu.Koji idioti nas vode i prave mahnitim...KRAJ :wave: :salut: :guz:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 01 mar 2015, 23:35

Drug nas crveni @ BMV22 ja razumijem tvoju ljutnju i razocarenje(nisam puno bolji ,vjeruj mi)ali bih te zamolio da ipak malo das vremena svemu ovome i da nam se sto prije vratis,kako na forum tako i na nas stadion jer bez obzira na likove koje si spominjao ,tamo ipak igraju nasi Rodjeni.Nekada su losi do bola ,nekada nas uspiju i obradovati ali uvjek bas uvjek tamo osjetim dasak srece i zadovoljstva kad na jarbolu vidim najljepsu zastavu,kad se teren zacrveni od nasih svetih dresova i kad cujem huk tribine Mostar u srcu Velez do groba.
Zato i kazem ,uprave ce dolaziti i prolaziti,igraci takodje od danas do sutra ,ali nasu RAju niko i nista ne smije i ne moze odvojiti od naseg Veleza.Mi bez obzira na sve imamo obavezu da se borimo za bolji Velez,ne birajuci sredsva i ne pitajuci za cijenu.Nikad se ne zna sta je zasta dobro,mozda se iz svega izrodi nesto dobro.Najcesce stvari i dogadjaji nisu onakvi ,kakvi se cine na pocetku
Kako god odlucis ,imas moje duboko postovanje jer ono kako si ti pisao o nama za ovo kratko vrijeme druzenja na ovom forumu,je jednostavno nezaboravno i jedan veliki dokaz da smo mi navijaci Veleza velika porodica koja ljubomorno cuva nas klub ,nas dres ,nasu tradiciju te na taj nacin garantuje bolje dane za sve nas :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 01 mar 2015, 23:55

Ma necu brato za inat dušmanima. Vidiš da ih je pun qurac. Od ovih nasih bjelocarapana do ovih sumokradica s motorkama iz tuzle. Idemo brato samo FORZA VELEŽ
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 00:38

@BMV22

Brato ja više ne znam šta je dobro za VELEŽ a šta nije? :crazy: Jedino da ćumim na glavi ali i to nije dovoljno. :roll:

Sve se pokušalo ali NIŠTA. Nešto nam fali ali šta? :hmmmmm: :hmmmmm:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 02 mar 2015, 05:06

Rođeni moji samo da se pozdravim sa svima vama. Vidimo se protiv rajvoSa i ostalim tekmama na tribinama. Vratit cu se opet nekad možda kao @RobinovUd ili kao @jeb.ačtaxistinežene. Neznam vidit cu. Cuvajte se sve vas livo strmkaPa uz našu staru mostarsku
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
FORZAAAAAA
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 10:59

Odmor :!:

salmy

Post Postao/la salmy » 02 mar 2015, 12:31

Samo da kazem braci BMV22 i Pastrmki , razumjem vas obojicu, i uz mnogo emocija i iskrenosti obrazlozena kompletna situacija u vezi proteklih desavanja u nasem klubu.

Tuzan sam i s.j.e.b.a.n. , ali znam samo jedno, da u ovom trenutku mnogi nasi dusmani "izvana" i "unutra" likuju , a ja molim boga da nam da svima sabura i pameti da ovo razocarenje od subote prevazidjemo i ukoliko se u narednom susretu protiv MVO nasi igraci pokazu kao pice, eh onda im treba svima redom j.e.b.a.t.i. majku i protjerat iz nase svetinje.

Mostar u srcu, Velež do groba :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 02 mar 2015, 15:33

Dje ste raja? Daj bola imamo mladu i neiskusnu ekipu, slazem se da treba da se bore i grizu vise, ali bice bolje vec u narednom kolu. Treba imati strpljenja sa ovom ekipom, nemoze nista preko noci.

Volim vas sve majke mi moje.

Pozdrav svima, posebno rodjenisa i pastrmki.

Mostar u Srcu, Velez do Groba

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 15:36

Svakako da mi nije drago zbog rezultata u Zvorniku, ali mislim da ćemo se mi još nagledati ovakvih rezultata. Ne zelim da unosim nikakvu negativnu atmosferu na temu ili nešto, nego čisto iznosim realne činjenice. Koliko nismo mogli ulagati u igrački kadar, dovoljno govori činjenica da je Tolić u ovoj utakmici upisao svoj prvi nastup. U prošloj sezoni je doveden, nije ni na klupi bio, a sada već igra. Naravno, drago mi je da je očito momak napredovao i zaslužio svoje prve minute. Isto tako, pogledao sam video gdje smo primili golove. Golmanovi golovi jesu, ali isto tako nije nas bilo na tim loptama. Ko je bio na onom igraču što je glavom prebacio Andriju? Ko je izašao u onaj šut, barem se potrudio da izblokira? Koliko poznajem fudbal, a nekad sam ga i trenirao, greška za golove polazi od naših igrača, a onda i od Andrije jer je napravio neke početničke greške. Ja lično uvijek sagledam realno kompletnu situaciju, pa uzimam u obzir i teren na kojem smo igrali. Ako pogledamo da su naši igrači odigrali u Mostaru 2 pripremne na suhom terenu i lijepom vremenu , te u CG isto tako gdje su napravili zadovoljavajuće rezultate, onda mozemo da uzmemo u obzir i los teren. Svakako da se igra iz pripremnih utakmica nije mogla razviti i nisu mogli da pokazu ono što znaju. Pored svega, jedini gol u utakmici je proslavljen sa korner zastavicom a ne sa 100-tinjak naših navijača koji su prevalili toliki put, nisu imali čast da sa igračima proslave pogodak. To su neke sitnice možda za nas , koji ovdje sjedimo i pišemo, ali za one koji se trude da organizuju prevoz, transparente, tribinu itd. je to ogromna stvar, jer sve to oni na kraju rade za jedan veliki rac , i sigurno da ti momci ne mogu biti zadovoljni.

Nadam se pobjedi protiv Obarske i da cemo svi zajedno doci da pogledamo Velez protiv Sarajeva, a ne Sarajevo jer kako čujem ovako po gradu, mnogo raje jedva čeka tu utakmicu da vidi kako Sarajevo izgleda.

Žao mi je što ovi neki forumaši odlaze, ali uskoro se otvaara naša stranica pa ćemo moći da u miru diskutujemo bez ikakvih bidona koji upadaju i slično.

Pozdrav

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 02 mar 2015, 17:16

Kolega BMV savršeno dobro pojasnio REALNU situaciju a koju 90% od nas sami sebi nećemo da priznamo.
POTPIS na sve osim j.. mr... ali i to ga razumijem jer svakom pravom navijaču je dosta više ovih laži i mahnitluka.

Molim da mi ne replicira onaj ko će grčevito nakon svega braniti ovu upravu ili onaj koji će nakon svakog odlaska nekog našeg bitnog igrača reći, (ma ionako nije bio dobar, nismo ništa izgubili) a što je standardna priča zadnjih godinu dana.

Pun mi je ku-rac ovog više.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2015, 18:19

Ja sam vec pisao davno da nasa uprava nema opziciju koja bi preuzela klub i onda se oni ponasaju komotno.Evo navedite bilo koga ko je se nudio da bude predsjednik kluba ili sportski direktor?Ja ga ne znam,evo drug BMW je spominjao sina pokojnog Jole ,a da li je on zainteresiran ili bilo ko drugi.Neki pravnik ili privatnik ili bilo ko mislim da bi ih navijaci podrzali ako bi se otvoreno pricalo o planovima rokovima i svemu ostalom .Ovu sezonu mozemo ostati ali sa ovakvim nacinom rada iducu sezonu nemamo sanse jer se liga skracuje.Sacekati jos par kola(max do 5.) a onda ukoliko ne bude bolje svi na noge i idemo pred klub i ocitati im molitvu upravi ,treneru i igracima.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 mar 2015, 18:23

Cernica je napisao/la:Ma necu brato za inat dušmanima. Vidiš da ih je pun qurac. Od ovih nasih bjelocarapana do ovih sumokradica s motorkama iz tuzle. Idemo brato samo FORZA VELEŽ
Yebat im mater svima nema sanse da se odmaknem od rodjenih. Dok sam ziv Velez ne moze iz mene a bjelocarapini i sumari solari nek sepu racku.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 18:25

emil02in je napisao/la:
Cernica je napisao/la:Ma necu brato za inat dušmanima. Vidiš da ih je pun qurac. Od ovih nasih bjelocarapana do ovih sumokradica s motorkama iz tuzle. Idemo brato samo FORZA VELEŽ
Yebat im mater svima nema sanse da se odmaknem od rodjenih. Dok sam ziv Velez ne moze iz mene a bjelocarapini i sumari solari nek sepu racku.

vjeruj brato sve mi se pomalo gadi, a ovaj forum odavno. :oops: :twisted:

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 02 mar 2015, 18:36

emil02in je napisao/la:Ja sam vec pisao davno da nasa uprava nema opziciju koja bi preuzela klub i onda se oni ponasaju komotno.Evo navedite bilo koga ko je se nudio da bude predsjednik kluba ili sportski direktor?Ja ga ne znam,evo drug BMW je spominjao sina pokojnog Jole ,a da li je on zainteresiran ili bilo ko drugi.Neki pravnik ili privatnik ili bilo ko mislim da bi ih navijaci podrzali ako bi se otvoreno pricalo o planovima rokovima i svemu ostalom .Ovu sezonu mozemo ostati ali sa ovakvim nacinom rada iducu sezonu nemamo sanse jer se liga skracuje.Sacekati jos par kola(max do 5.) a onda ukoliko ne bude bolje svi na noge i idemo pred klub i ocitati im molitvu upravi ,treneru i igracima.

Ko ce se nuditi kad se zna ko vodi tu politiku, tu si sve samo nisi predsjednik. Treba naci obrazovane ljude koji poznaju ekonomiju, ne koji su je zavrsili pa masu sa diplomom u laganiniju utrpane kosulje u sakou i armani torbicom, nego bas ekonomisti , pravnici i svi oni koji poznaju sva pravila predstavljanja jednog projekta kluba. Sigurno da je moguce, imamo vec primjer naseg kluba.

Isto tako, tehnologija napreduje, zna se da internet privlaci mnogo ljudi, marketing nam je nula. Amaterski klub kao što je Rukometni klub Velež ima odličan marketing da bez plakata, bez nekog medijskog sponzorstva, samo preko društvene mreže Facebook, postane najgledaniji rukometni klub u BiH (slobodno mogu reci, par klubova mozda parira)

Joj sad bi se raspisao o kompletnom radu kluba, upravi, ali necu da unosim negative, treba ici dalje, sa tim se sada borimo i ne treba "prisjedati na muku"

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 02 mar 2015, 18:43

Svi smo mi sye.ani ovim rezultatom iz Zvornika tj odnosom ekipe prema igri i navijacima.Nenormalno je biti na strani tih marioneta kojih vecina ne zasluzuje biti dio Veleza.Samo sto niko od nas ne nudi nikakva rijesenja.Dobro je @emilin rekao,ova uprava kao da nema opoziciju.Kad se govori o opiziciji treba raci da nam treba konstruktivna a ne destruktivna opozicija.Cak sam cuo da su navijaci u jednom momentu otjerali Tanu konkretno ali su ga kasnije molili da se vrati.Ja neznam ko je ovde lud a ko pametan :crazy:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 mar 2015, 18:50

shaman7 je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Ja sam vec pisao davno da nasa uprava nema opziciju koja bi preuzela klub i onda se oni ponasaju komotno.Evo navedite bilo koga ko je se nudio da bude predsjednik kluba ili sportski direktor?Ja ga ne znam,evo drug BMW je spominjao sina pokojnog Jole ,a da li je on zainteresiran ili bilo ko drugi.Neki pravnik ili privatnik ili bilo ko mislim da bi ih navijaci podrzali ako bi se otvoreno pricalo o planovima rokovima i svemu ostalom .Ovu sezonu mozemo ostati ali sa ovakvim nacinom rada iducu sezonu nemamo sanse jer se liga skracuje.Sacekati jos par kola(max do 5.) a onda ukoliko ne bude bolje svi na noge i idemo pred klub i ocitati im molitvu upravi ,treneru i igracima.

Ko ce se nuditi kad se zna ko vodi tu politiku, tu si sve samo nisi predsjednik. Treba naci obrazovane ljude koji poznaju ekonomiju, ne koji su je zavrsili pa masu sa diplomom u laganiniju utrpane kosulje u sakou i armani torbicom, nego bas ekonomisti , pravnici i svi oni koji poznaju sva pravila predstavljanja jednog projekta kluba. Sigurno da je moguce, imamo vec primjer naseg kluba.

Isto tako, tehnologija napreduje, zna se da internet privlaci mnogo ljudi, marketing nam je nula. Amaterski klub kao što je Rukometni klub Velež ima odličan marketing da bez plakata, bez nekog medijskog sponzorstva, samo preko društvene mreže Facebook, postane najgledaniji rukometni klub u BiH (slobodno mogu reci, par klubova mozda parira)

Joj sad bi se raspisao o kompletnom radu kluba, upravi, ali necu da unosim negative, treba ici dalje, sa tim se sada borimo i ne treba "prisjedati na muku"
Marketing FK VELEŽ je čisti qurac, a onaj biser što uređuje oficijelnu stranicu kluba bi trebao dobiti nogu jer je ista katastrofa. :twisted:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 02 mar 2015, 18:53

AlemC85 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:

Marketing FK VELEŽ je čisti qurac, a onaj biser što uređuje oficijelnu stranicu kluba bi trebao dobiti nogu jer je ista katastrofa. :twisted:
ofc stranica u kurcu..nemamo fb stranicu...imali smo velez tv sad ni to nemamo...pose.rem vam se u usta...pogledajte malo kako rade zeljo,sarajevo,siroki...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []