Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Brate da imam poslao bi ti,ja ovaj tiket pogodio na premieruzgmiky je napisao/la:ajde fc internazionale za bambusa
ima li netko 1 euro na wwinu, posudba do sutra navečer da odigram sevillu golove?
Nula mi je brate na računu, izradiše me ovi Španci za eurićezgmiky je napisao/la:ajde fc internazionale za bambusa
ima li netko 1 euro na wwinu, posudba do sutra navečer da odigram sevillu golove?
Svakako veliki korak u životu, ako uspiješ kapa do poda, jer je ovo poodmakli stadijum i veoma je teško.Hass je napisao/la:Eh dosao je dan da kazem zauvjek zbogom kladjenju.Kap koja je prelila casu je pad na glupim dancima gdje sam cekao dp 2 za 1082 KMKunem se svojom majkom da ja u zivotu vise necu odigrati nikakvu igru na srecu,he he,cuj srecu
Nakon 8 i po godina kladjenja jednostavno vidim da to nije za mene.Ostaje mi samo da vam pozelim svu srecu u zivotu i u kladjenju,jer je ja evidentno nisam imao.
Sretno ljudi,i derite gamad lopovsku
P.S. Ako mognem sastavit tiket jer sam ga prethodno pokidao na komadice postavit cu,da vidite sta je tuga.Raja zivjeli
Hoćeš li imati snage, i tako instant izbaciti kladju iz svog života ?Hass je napisao/la:Eh dosao je dan da kazem zauvjek zbogom kladjenju.Kap koja je prelila casu je pad na glupim dancima gdje sam cekao dp 2 za 1082 KMKunem se svojom majkom da ja u zivotu vise necu odigrati nikakvu igru na srecu,he he,cuj srecu
Nakon 8 i po godina kladjenja jednostavno vidim da to nije za mene.Ostaje mi samo da vam pozelim svu srecu u zivotu i u kladjenju,jer je ja evidentno nisam imao.
Sretno ljudi,i derite gamad lopovsku
P.S. Ako mognem sastavit tiket jer sam ga prethodno pokidao na komadice postavit cu,da vidite sta je tuga.Raja zivjeli
DaSabinho je napisao/la:Raja mozete li vi uci na Premier stranicu?????
Uh jara budi jak, ne daj se jbtzeljooo87 je napisao/la:
Hvala Avdiji, Tinku i cijelom Hajduku!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.