Na ovom klipu jedino bi dragi Bog mogao procijeniti! Al gotivan klip poslije gola srkoz, ima li neko jos snimaka nase tribine od jucer?EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
po meni je bio ofsajd,igrac sa brojem mislim 77 bio u trenutku upucivanja lopte u ofsajdujoker90 je napisao/la:Na ovom klipu jedino bi dragi Bog mogao procijeniti! Al gotivan klip poslije gola srkoz, ima li neko jos snimaka nase tribine od jucer?EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[quote="Rule_hz"]A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao[/quote
nebitno ko je kasnije dao gol ali je sudija po mom misljenju trebo svirat jer je igrac Sarajeva bio najblizi golmanu kad je igrac izveo slobodan udarac
nebitno ko je kasnije dao gol ali je sudija po mom misljenju trebo svirat jer je igrac Sarajeva bio najblizi golmanu kad je igrac izveo slobodan udarac
Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao
Nije bio u ofsajdu,igrac koji je dao gol Bekić.
Nema ofsajda.
Ofsajd, 5 metara bio u ofsajdu, Ibrakovic kupio Jakupovica, kupice i u narednih 14 kola. Ima se moze se, kupuje se.EDIX je napisao/la:
Ofsajd da ili ne?
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mozda si u pravu, radi se o djelicima sekunde i tesko je u tom trenutku sudiji donijeti odluku da li taj igrac utice na igru ili ne.Mogao je dici zastavicu i nebi napravio gresku, ali eto nije i( po meni) ne bi mu se trebalo zamjeriti, doduse nisam ja bas najkompententnijiEDIX je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao[/quote
Bekic nije bio u ofsajdu, on je dosao do lopte, a ostali igraci nisu remetili golmana tako da je pogodak cist.
Ako sudija nista nije svirao onda nije ofsajd,bas se smarate bezveze
-
bordobijeli
- Kontakt:
ima pravilo pasivni ofsajd ako taj igrac ne utice na igru nema ofsajda to je bilo u ovom slucaju ,Bekic nije bio u ofsajdu gol regularanEDIX je napisao/la:Rule_hz je napisao/la:A broj 8nije u ofsajdu bio u liniji sa odbranbenim igracima I u naletu ga dao[/quote
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I po meni je pogodak regularan, ali to je stvarno manje vazno, pobjeda je cista kao suza i sto je najvaznije izvojevana je hrabro, sa srcem i stilom 
A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd 
bojamora aka diplomatija. Nepismen na oba accounta. Sjaši, nemaš pojma.bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
4.10.2009.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj Bojamora kreativan momak 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo, Jakupovic je glavni sudija i on ne signalizira offside, to rade pomocni.bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
Kao drugo, ako mislis na gol Bekica, on nije bio u nedozvoljenoj poziciji, tako da su pomocne sudije ispravno postupile u toj situaciji.
Nema govora o ofsajdu.Pa stopirajte trenutak kada Bilbija dodiruje loptu.Bekić nije bio u ofsajdu,nije ni u liniji bio.Igrač Zvijezde je bliži svom golu od Bekića.Ostala dva napadača Sarajeva jesu bila bliža golu ali to nema nikakve veze.Ofsajda nema.Ima jedan snimak gdje se još bolje vidi da Bekić nije u ofsajdu.Bezveze se raspravlja o ovome.
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
1:2bojamora je napisao/la:A sudija je bio Jakupović i čovjek nije svirao ofsajd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ma lik uleti na temu samo da nešto napiše... Pa šta bilo, nebitno.
4.10.2009.
kada je lopta krenula prema golu igrac Sarajeva je bio u ofsajdu bez obzira dali je dao gol ili ne on je ucestvovo u igri ali ovo je Premijer liga BIH i ekipa koja je dala gol je Sarajevo buduci prvak,bilo pa proslomomirpeh je napisao/la:Nema govora o ofsajdu.Pa stopirajte trenutak kada Bilbija dodiruje loptu.Bekić nije bio u ofsajdu,nije ni u liniji bio.Igrač Zvijezde je bliži svom golu od Bekića.Ostala dva napadača Sarajeva jesu bila bliža golu ali to nema nikakve veze.Ofsajda nema.Ima jedan snimak gdje se još bolje vidi da Bekić nije u ofsajdu.Bezveze se raspravlja o ovome.
- prasovic89
- Kontakt:
Ma poništi sva tri gola, prvi ofsajd, drugi nedozvoljen način prebacivanja lopte sa prve stative na drugu a treći se poništava radi nehumanosti i piši rezultat u korist Zvijezde 1:0 
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !