FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Elki
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Elki » 01 mar 2015, 22:21

arminz je napisao/la:Vecina je bila ko kur.ac

Pristup je bio pogresan, kad su dali gol onda smo i zaigrali kako treba.

Al koji je glupan Medel kod gola :facepalm: tacno sam znao da cemo ga primit kad sam ga vidio
Bas tako kad smo primili gol tek smo onda zaigrali, jbg sezona citava nam je kurc.ina..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..

Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 mar 2015, 22:35

Consigliere je napisao/la:Najbeskorsiniji napadac u historiji fudbala: Rodrigo Palacio! :tokralju:
Onda nisi gledao Nagatoma i Kuzmanovića :mrgreen: EDIT:Dobro je,ja pročitao igrač :rol:

Neda mi se se sad koji sat nakon utakmice nista pisat o dojmovima je*emu forum svako malo šteka.Al ovo je bilo poprilicno lose.Poceli su igrati tek nakon gola.Sklon sam okladi da Wolfsburg obje dobija,a od toga barem jedna u hendikepu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 mar 2015, 22:38

SiamoNoi je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Najbeskorsiniji napadac u historiji fudbala: Rodrigo Palacio! :tokralju:
Onda nisi gledao Nagatoma i Kuzmanovića :mrgreen:
;)

I znam da iz mene prica frustracija zbog pada na kladionici, ali ovo misljenje o Palaciu imam vec duze vrijeme, a posebno ga je potvrdilo finale SP-a, a ovo danas je slag na tortu.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 mar 2015, 22:51

Mah,ovu sezonu na stranu Palacio je jedan jako zahvalan igrac.Meni jedan od najdrazih ikad...strasno pozrtvoran,nesebican,inteligentan,dobar realizator koji se jako dobro krece bez lopte i ne staje 90.min.Bio je jedan od podcjenjenijih igraca,a prosle sezone daleko najvazniji covjek u Interu.U Genoi su ga recimo obozavali...

Na SP-u ili pripremama za SP ga je zadesila ta ozljeda koju i dalje vuce i ovo sve od tada je veliko mucenje sto on i sam priznaje.Steta,bas mi zao tog covjeka.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 mar 2015, 23:20

SiamoNoi je napisao/la:Mah,ovu sezonu na stranu Palacio je jedan jako zahvalan igrac.Meni jedan od najdrazih ikad...strasno pozrtvoran,nesebican,inteligentan,dobar realizator koji se jako dobro krece bez lopte i ne staje 90.min.Bio je jedan od podcjenjenijih igraca,a prosle sezone daleko najvazniji covjek u Interu.U Genoi su ga recimo obozavali...

Na SP-u ili pripremama za SP ga je zadesila ta ozljeda koju i dalje vuce i ovo sve od tada je veliko mucenje sto on i sam priznaje.Steta,bas mi zao tog covjeka.
Nesebičan my ass :evil:. Loš je ove sezone ali ga nikad nisam pljuvao jer se dosta trudi, ali ovo što je danas uradio pokazuje da je smrad kojem je važnije da prekine svoj crni niz nedavanja golova nego dobrobit kluba. Da bogda ga više nikad ne dao kad je takav levat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 01 mar 2015, 23:23

Nesebican? Nemoj me zezati... Pa, koliko da ste danas beskrvno izgledali, samo da je on gurnuo loptu na prazan gol igracu sad bi ovdje pisali o bodu protiv Fiore i ne bi bili toliko ni nezadovoljni. Takve sitnice odluce utakmicu.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 mar 2015, 23:25

Pa je,obicno je nesebican zato je i mene ovo danas iznenadilo.Kao sto me iznenadio Icardi koji je promasio one dvije sanse koje inace zabija.

Guarin je odlicno danas odigrao i to od pocetka do kraja,ali jbg nije mogao sam.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 01 mar 2015, 23:34

SiamoNoi je napisao/la:
Onda nisi gledao Nagatoma i Kuzmanovića :mrgreen: EDIT:Dobro je,ja pročitao igrač :rol:

Neda mi se se sad koji sat nakon utakmice nista pisat o dojmovima je*emu forum svako malo šteka.Al ovo je bilo poprilicno lose.Poceli su igrati tek nakon gola.Sklon sam okladi da Wolfsburg obje dobija,a od toga barem jedna u hendikepu.
obje tekme ce biti hladno hendikep,,,,,realno

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 01 mar 2015, 23:48

SiamoNoi je napisao/la:Mah,ovu sezonu na stranu Palacio je jedan jako zahvalan igrac.Meni jedan od najdrazih ikad...strasno pozrtvoran,nesebican,inteligentan,dobar realizator koji se jako dobro krece bez lopte i ne staje 90.min.Bio je jedan od podcjenjenijih igraca,a prosle sezone daleko najvazniji covjek u Interu.U Genoi su ga recimo obozavali...

Svaka cast za ovo sto si napiso.Palacio je :kralj:

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 01 mar 2015, 23:50

SiamoNoi je napisao/la:Pa je,obicno je nesebican zato je i mene ovo danas iznenadilo.Kao sto me iznenadio Icardi koji je promasio one dvije sanse koje inace zabija.

Guarin je odlicno danas odigrao i to od pocetka do kraja,ali jbg nije mogao sam.
I da mu je dodao poslije one dvije sto je fulo nebi ni tad zabio..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 mar 2015, 00:01

To sam i ja razmisljao kako si je on mislio da je Icardi imao vec dvije prilike pa da se i on oproba :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 mar 2015, 13:04

Tek sad vidim da je Napoli jučer izgubio :rol: Da se iskoristila prilika i dobila dosta slaba Fiorentina bilo bi se na -7 i velikom utakmicom sa Napolijem u nedjelju,a ovako pasje go*no.Kakva luzerska ekipa :facepalm:

Najsmješnije je što su šanse za treće mjesto i dalje više nego realne ako se uzmu 3 boda za vikend.Što se vjerojatno neće uzeti,ali eto.Još ako bi danas Roma izgubila,čemu se nadam,otvorena je i borba za drugo mjesto.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 02 mar 2015, 17:31

SiamoNoi je napisao/la: Najsmješnije je što su šanse za treće mjesto i dalje više nego realne ako se uzmu 3 boda za vikend.Što se vjerojatno neće uzeti,ali eto.Još ako bi danas Roma izgubila,čemu se nadam,otvorena je i borba za drugo mjesto.
:wtf:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 mar 2015, 17:57

Nisam mislio na Inter kad sam spomenuo borbu za drugo mjesto nego se nadam da Lazio ili Fiorentina mogu Romi i Napoliju uzeti ta mjesta.

Gledam sad neke Mancinijeve izjave nakon Celtica:
When they were attacking we were not fast enough to close the space between midfield and defense, Hernanes and Guarin stayed too high on the pitch.
...
We need to run fewer risks in defense. It needs to be more protected by the midfield and we should not lose the five, six balls that can cause the counter attack.
Ajde barem zna gdje lezi dio problema.Kod Mazzarrija je sve uvijek bilo ok i apsolutni uvijek je neki vanjski faktor bio kriv.

Nego,razmisljam nesto kako bi jedino Kovacic mogao funkcionirati na ovoj poziciji...mozda kada bi se igralo 4-3-2-1 sa Shaqirijem uz njega posto bi tada imao puno vise prostora.Tako je bilo i jučer onih 6,7 minuta nakon Shaqirijevog ulaska i prije njegovog izlaska.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 mar 2015, 18:03

Moje oficijelno izvinjenje Palaciu :mrgreen: Jednostavno u afektu je bilo, mogao sam i gore stvari napisati. A, ako cemo realno, sinoc mi jest uzeo lovu, ali mi je i donio nekoliko puta, posebno dok je igrao za Genou. :salut:

Elki
Kontakt:

Post Postao/la Elki » 02 mar 2015, 23:08

Consigliere je napisao/la:Moje oficijelno izvinjenje Palaciu :mrgreen: Jednostavno u afektu je bilo, mogao sam i gore stvari napisati. A, ako cemo realno, sinoc mi jest uzeo lovu, ali mi je i donio nekoliko puta, posebno dok je igrao za Genou. :salut:
Ma brate i mene je naljutio,al jbg meni je on legenda i da promasi pet penala na tekmi i da auto gol i neznam ti sta ja sam uvijek za Rodriga..i meni je znao izbiti pare pogotovo ove sezone jer uvijek ga igram da ce dati gol,al je i donio novca dosta hehe,vjeruj mi i slijedecu i uvijek u zivotu cu igrati na Inter s bilo kim da igra i palacio da gol.. ;)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 mar 2015, 11:40

Despite playing only 25 minutes, Shaqiri was the player who created most chances on the pitch (4) against Fiorentina.
Mancini has already lost three games at home in Serie A in six home games. Mazzarri lost three matches at home in 25 games.
Inter have played 7 times 0-0 at half time. Inter have won two, drawn three & lost two when playing 0-0 at half time in Serie A 2014/15.
Izgleda da je Icardi produžio ugovor i da će uskoro i to biti službeno.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 mar 2015, 21:22

Mancini:
What things still doesn’t work for you?
“We can’t loose the ball that many times as we do[/b], we still does errors and we need to improve on that. The central defenders should not have any fear be standing face to face, they have to be smarter and figure out the situation before it happens. If they improve this they would have a great advantage”.
Is it easier to let a goalkeeper or a striker leave?
“It’s difficult to say now, Let see what we are able to do and what the transfer market permits. If there’s a striker that scores 20 goals in a season it’s difficult to let him go, on the other hand with the money he can bring us, we might be able to get two-three players that can improve the team. But as I said: It’s to early to talk about that”.
In an honourable reaction to the current crisis of the Parma Club, Inter has stepped in to cover all the transportation means for their youth team, the Nerazzurri intervened to provide their coach and former Inter striker Hernan Crespo with a bus which took the players to their destination in Pescara.
Toldo:
In 2001 I was sold to Barcelona but Inter nipped in ahead of the Spaniards at the 11th hour and I opted to stay in Italy.”
O stadionu:
After nearly a year and a half from the first meeting between Erick Thohir and the Milano region Mayor, a new meeting occurred yesterday in the hall of meetings on the first floor of Palazzo Marino.
According to La Gazzetta dello Sport, Thohir expressed his desire to remain in the San Siro and started negotiations with the city council to transform the San Siro into an Inter Milan exclusive facility which will only be available from 2018, the year when AC Milan are set to depart to their new stadium, the Inter President has until the summer to decide what route he will take.
Looking back over his career he was asked if he had any regrets about not joining Juventus when he had the chance.
FantAntonio replied “I was never intrigued by Juventus and turned them down 4 times. Do I regret that? Absolutely not.”
Icardi has shown he is very much a predator in the box when it comes to goalscoring, netting 13 of his 14 league strikes from inside the box as seen in the graphic below.
slika
Icardi has converted 25% of his chances in Serie A this season.
Prije zadnjeg kola:
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 mar 2015, 15:49

Bome vas gadno deprimiro poraz od Fiorentine,nitko nista ne pise :mrgreen:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 07 mar 2015, 15:53

Vjeruj da nista o Interu nisam procito poslije utakmice, nesto mi se ne da vise jbg. Kakav sastav najavljuju za Napoli?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []