FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miden
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 12:15

Hajmo malo pricati o tome, kako pitari sa istoka vrijeđaju igrace i tako direktno uticu na rezultat na terenu?
Inace to pljuvanje pocinje eskalirati tamo oko 60, ali neki su protiv Drine oborili taj rekord, pa su nakon samo pola sata igre poceli vrijeđati igrace. Sreca pa je Velkoski zabio, bog zna gdje bi bio kraj. Hajmo malo o tome pricati.
Das Ist Walter

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2015, 12:17

miden je napisao/la:Hajmo malo pricati o tome, kako pitari sa istoka vrijeđaju igrace i tako direktno uticu na rezultat na terenu?
Inace to pljuvanje pocinje eskalirati tamo oko 60, ali neki su protiv Drine oborili taj rekord, pa su nakon samo pola sata igre poceli vrijeđati igrace. Sreca pa je Velkoski zabio, bog zna gdje bi bio kraj. Hajmo malo o tome pricati.
To je sramota, i to treba iskorijeniti. Ali vise steta je nanese jedna baklja klubu nego da citav istok psuje citavu utakmicu.
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 12:18

sekac je napisao/la:Neču pametovati oko baklji već sam jednom bio u diskusiji i ne želim oko toga, samo želim da javno ali baš javno ako već neko nije ŠEGRT SVAKA ČAST MAJSTORE :tokralju: čovjek je fer i sve je rekao kako treba ne barata baš najbolje našim jezikom ali pametan če ga razumjeti svakako.Dobro je onaj gore rekao šta da je bio Borac-Široki ili neko drugi napustili bi teren i mi bi od dobijene došli do izgubljene utakmice.Zato čovjeku kapa do poda MOGAO JE PREKINUTI UTAKMICU ali nije jer je ljudina a o idiotu koji je to uradio "no coment"!
Ja sam ga vec pohvalio, ali zašto ne bi opet. :clap:
Das Ist Walter

prasovic89
Kontakt:

Post Postao/la prasovic89 » 02 mar 2015, 12:29

Orton je napisao/la:Ti kao individua si totalno nebitan i nisi interesantan siroj drustvenoj zajednici,pricamo o tribini citavoj.
Pali se na tribini a klub svakih 14 dana za to izleti vise od 3 milje maraka.Ako tebi nije jasno zasto "Mi" nismo za to onda brate ti imas problema sa logickim razmisljanjem,reci mi gdje zivis i ja cu ti svakih 14 dana razbijat prozore i govoriti ne kontas ti sto ja to radim
Na ceduljicu mu napiši '' ne kontaš ti što ja to radim '' i sveži za kamen :rol:
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 02 mar 2015, 12:51

Head je napisao/la:
miden je napisao/la:Hajmo malo pricati o tome, kako pitari sa istoka vrijeđaju igrace i tako direktno uticu na rezultat na terenu?
E majstore moram ti reći da pišeš gluposti , cuj direktno uticu na rezultat hahaha ...znaci onda svi navijaci uticu na rezulzat i to DIREKTNO :o .Gluposti iskreno

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 mar 2015, 12:57

za psovanje marke jos niko nije platio, a i tih sto psuju na istoku je 10-ak... i uvijek su isti

A sto se tice onih sto su uletili protiv borca, grupa to OPRAVDAVA jer su isti i dalje na tribini, manimo se suplje...
plus istok placa vise kartu, skuplja je i dodje na istok skoro duplo vise raje nego na sjever..
sto prije 3-4 godine nije bio slucaj, pa se zapitajte ZASTO?

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 02 mar 2015, 13:02

Odgovori na pitanje koliko je kazni placeno radi psovanja i koliko je radi toga tekmi prekinuto i bodova izgubljeno pa cemo nastaviti diskusiju. Dok to ne odgovoris , mojne nista pisati sviju ti..jer pises gluposti nevidjene :o :o

High

Post Postao/la High » 02 mar 2015, 13:07

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 mar 2015, 13:08

ja sam bio prije 10 god na sjeveru i sad sam ,prije su isto bile bakljade kao i sad nije to velika razlika .pokazalo se protiv borusije ,atromitosa,hagesunda da moze bez baklji petardi samo dobra volja nista drugo .svi mi trebamo raditi na tome klub ,vodje ,navijaci svi trebamo da ucestvujemo u tome da nas bude sto vise na tribini da radimo koregrafije ostale stvari sve to moze bez baklji ,problema ,gluposti .slazem se da je ovo u Gradačcu jedna velika glupost kod rezultata 2-0 gdje ti domacin ustupi citavu tribinu a nije morao neko se pametan nadje da baci petardu na njihovu klupu :oops: :oops: stvarno glupost ,kao i ono ulijetanje ona tri kretena protiv borca . mislim da bi ovi sto vode navijanje trebali imati vecu kontrolu nad masom odnosno ovog sto je bacio petardu lagano za uši izvuc :lol: :lol: fakat ispastamo radi budala ja sam bio na toj tribini i osjecam se kao da sam i ja bacio tu petardu ,znam da je tesko kontrolisati 2000 ljudi ali mora biti nekog reda kad bi radio ko sta hoce bacao baklje ,pjevao pjesme na sta bi to licilo .

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 02 mar 2015, 13:12

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
U INAT SVIMA 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 13:13

@ade43 Naravno da utice na rezultat na terenu. Misliš da nekog motivišeš, tako što mu psuješ mater? Svi oni koji su trenirali i imali prilike da igraju pred nekom publikom, znaju kako je to.

@Benko Ne bi se ja složio da je to samo 10tak. Ne znam ko je momak, koji je uletio na teren protiv Borca, a još manje da je i danas na tribini. I ponavljam još jednom da to ne podržavam, kao i 95% sjevera.

@HordeBL Pretpostavljam da si se našao u mom postu. Odgovor je isti, kao i ovaj prvi gore za @ade43.
Das Ist Walter

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 02 mar 2015, 13:17

miden je napisao/la:@ade43 Naravno da utice na rezultat na terenu. Misliš da nekog motivišeš, tako što mu psuješ mater? Svi oni koji su trenirali i imali prilike da igraju pred nekom publikom, znaju kako je to.

@Benko Ne bi se ja složio da je to samo 10tak. Ne znam ko je momak, koji je uletio na teren protiv Borca, a još manje da je i danas na tribini. I ponavljam još jednom da to ne podržavam, kao i 95% sjevera.

@HordeBL Predpostavljam da si se našao u mom postu. Odgovor je isti, kao i ovaj prvi gore za @ade43.

jos uvijek bjezis od konkretnog odgovora...sto li.... :oops: :oops:
znaci , odgovori nam mudrace , sta je kaznjivo i zbog cega klub trpi...jal psovanje jal baklje i ulijetanje u teren

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 02 mar 2015, 13:19

miden je napisao/la:@ade43 Naravno da utice na rezultat na terenu. Misliš da nekog motivišeš, tako što mu psuješ mater? Svi oni koji su trenirali i imali prilike da igraju pred nekom publikom, znaju kako je to.

@HordeBL Predpostavljam da si se našao u mom postu. Odgovor je isti, kao i ovaj prvi gore za @ade43.
neće da može ;)
Prvo ne psuje se uospte koliko ti to zamisljas, drugo,i oni koji psuju a ja ti ponavljam ima ih 10-tak ne vise, sigurno ne uticu na igrace, jer da je tako mi bi davno imali 6-7 titula koliko sutimo i trpimo ;)
dakle, PSOVANJE ne donosi kazne, prekide utakmica, oduzimanje bodova
baklje, ulijetanaje an teren i topovski DONOSE...

to je cijela poenta price...
stadion ti nece napuniti ultrasi nikad, ultrai mogu napuniti 40% sjevera max... tribine i stadione pune navijaci koji dolaze na istok i zapad, takva vrsta ljudi... jbg to ti je jarane realnost svugdje u svijetu

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 mar 2015, 13:20

Benko je napisao/la:proveo dobar dio zivota na sjeveru, preko 10 godina na sjeveru, na tekmi protiv borca mi je bila zadnja tamo, i ne pada mi na pamet da se vratim
vecina raje, ona generacija HZ sa zapada je sada na istoku ili zapadu, pa se zapitajte zasto
borac, onom momku pola ruke ode, čakijanje na tribini... :salut:
Takođe, samo što sam ja i prije Borca otišao iako sam ja znao par puta otići na sjever.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 02 mar 2015, 13:25

ni na jednom stadionu na svijetu se ne psuje igracima , svi sute ko zaliveni i u atmosferi jedne biblioteke ili pozorista , gledaju tekmu....kakvo mentolsko razmisljanje Boze Dragi.... :tokralju: :tokralju:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 13:26

Od sinoc se suzdrzavam i necu da kazem, neke stvari nisu za ovaj forum ali moram. Ne zelim da me se pogresno shvati jer mi je i sin na sjeveru. Ocigledno nema dovoljno autoriteta na toj tribini. 40 podgrupa, 20 sefova i to se razvodni. Tu mora biti mala grupa koja ce za primjer lomiti ruke, noge i glave majmunima i nikad im vise nece past na pamet da pravi sra.e. Sto se istoka tice od tamo sam pobjegao zbog par idiota koje nisam mogao mirno slusat a ne vrijedi zbog njih murije zaglavit.Molim vas ne shvacajte nista licno i ne napadajte me nije moglo ostat´u meni.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 13:27

@HordeBL Ne bježim od odgovora, trebao si ga samo izvuci iz konteksta. Na psovanje i pljuvanje sa istoka ne trpi buđet kluba, nego rezultat na terenu. Kada nema rezultata nema ni para, tako da ti dođe na isto.
Das Ist Walter

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 mar 2015, 13:28

HordeBL je napisao/la:ni na jednom stadionu na svijetu se ne psuje igracima , svi sute ko zaliveni i u atmosferi jedne biblioteke ili pozorista , gledaju tekmu....kakvo mentolsko razmisljanje Boze Dragi.... :tokralju: :tokralju:
pa pale baklje i petarde na evropskim terenima ni jedno ni drugo nije uredu i zbog psovanja moze doci do frke ja cu stati u odbranu nekog igraca i eto belaja na tribini .

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 13:29

HordeBL je napisao/la:ni na jednom stadionu na svijetu se ne psuje igracima , svi sute ko zaliveni i u atmosferi jedne biblioteke ili pozorista , gledaju tekmu....kakvo mentolsko razmisljanje Boze Dragi.... :tokralju: :tokralju:
Jesil svjestan kakvu si glupost napisao?
Das Ist Walter

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 02 mar 2015, 13:30

Poenta je sve ove diskusije da ce FKS radi koga smo svi tu, ispastati. Preko 200 milja smo izbili klubu za incidenta prosle godine, sto ti ga dodje jos jedan Leon Benko. Ko ovo nemoze da shvati, shvatit ce na drugi nacin.
Paliti baklje i petarde je ok. ako ces ih baciti ispod sebe ili dalje od tribine i terena gdje im nije mjesto. Nije mi se jednom desilo da me u donjim redovima kopa opali baklja ili padne petarda.
Jel uopste iko razmislja da mozes nekoga povrijediti?
**** furku ako ce neko ostati bez oka.
Numquam Desistemus!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []