Znaju i oni napraviti atmosferu, dosad im je posjeta u Ernst Happelu odlicna bila u kvalifikacijama, ali ipak, ne mogu oni nama parirati u tome .

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
yebote ko da sam SuarezGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovako ce Nerminovica transportirati do stadiona zbog mjera sigurnosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ideš li na tekmu?Goalgetter je napisao/la:Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će prijateljski susret protiv Austrije u Beču 31. marta, a direktan televizijski prijenos u HD – u realizirat će Face TV.
Face TV će od 19,30 početi sa specijalnim programom koji će biti posvećen prijateljskom meču između Austrije i Bosne i Hercegovine.
Također, javljanja će biti iz studija sa gostima iz MY FACE-a, dok će u 20,30 uslijediti direktan prijenos meča uz komentar Marjana Mijajlovića.
Podsjetimo, tri dana ranije izabranici Mehmeda Baždarevića igraju kvalifikacioni susret protiv selekcije Andore.
Naravno, odavno vec kupljene karte.FaraonTM je napisao/la: Ideš li na tekmu?
ValjaGoalgetter je napisao/la:Naravno, odavno vec kupljene karte.FaraonTM je napisao/la: Ideš li na tekmu?
Goalgetter je napisao/la:U nasem sektoru su 24 € karte (jug) a za istok i zapad po 40 € karte. Karte su jos dostupne, prodano je tek oko 35.000 od 55.000.R32 je napisao/la:Moze li se doci do ulaznica? I kakve su cijene, gdje nabaviti?
http://www.oeticket.com/de/tickets/oest ... mance.html
Maaaaa bit ce svuda ! Ahah razporedjenimrsic07 je napisao/la:momci u kojem sektoru ce biti nasi navijači da znam zbog karte... Vidim ovdje neko napisa na jugu, ali otkud ja znam koji je to sektor, ako je on rasprodat koji mi onda sektor preporucujete, naravno da tu bude sto više nasih navijača..
Trenutno korisnika/ca: katalinski i 17 gostiju.