NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2015, 13:59

KenoRob je napisao/la:ma kakva oluja ne moze mi nista, evo navijam da padne jos 7 incha oko 17-18 cm pa da oborimo rekord najsnjeznije sezone u Bostonu. kad je bal nek je maskenbal :D samo me rekordi zanimaju

Mi smo prosle godine imali omo 100 inchi snijega..ove godine nema mnogo ali evo ga pada skoro pa mart u pm ..zima je ovih dana nevjerovatno u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2015, 16:45

Sta je slobodnih RB obe godine u pm ...da je nama kakvog jakog za 3th down dovesti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 feb 2015, 17:24

SaltCityAttack je napisao/la:Sta je slobodnih RB obe godine u pm ...da je nama kakvog jakog za 3th down dovesti
Ove godine RB sto su slobodni mislim da bolje hvataju loptu nego sto trce :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2015, 20:19

ma jarane u Patriotsima bi Bush bio stroj..covjek jest imao povrede ali godinu ranije u Lionsima znam da je ubijao ...uglavnom ima puno slobodnih samo ja vise ne vjerujem ni jendom RB....Forte je za sad sasvim ok nakon ssto je dobio ugovor ..jedan je od rijetkih moglo bi se reci , ali mi se ne svidja bas neke stvari kod njega sto se tice trcanja ...nekako vise pokusava naci rupu , a nje recimo kao Bush , Petrson i ovi koji uglavnom ako vide da nema mogucnosti pokusavaju nesto sami..u nasoj OL nema sanse da je ko mogao napraviti sta Forteu, ali eto opet se nekako snalazio i hvatao je odlicno..nebi ga mjenjao za ni jednog svakako, ali nam treba neko za 3th down ali neko jak ko ce raznjet OL ..onaj drugi RB u Linsima mi se svidja ..oni su imali tu ssrecu da su imali njega uvjek na 3th down je to znao koristiti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 feb 2015, 20:22

Možda je Slani u pravu, ako Broncosi otpuste Pejtona eto njega u Čikagu i eto SuperBowla za Mede i možda i za Cutlera kao rezervu :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2015, 21:07

jestamaji je napisao/la:Možda je Slani u pravu, ako Broncosi otpuste Pejtona eto njega u Čikagu i eto SuperBowla za Mede i možda i za Cutlera kao rezervu :mrgreen:
Ja glavu dajem da nebi i sa njim to uzeli...care moj Bearsi mozda imaju problema sa QB ali ipak nebi ja volio da smo u kozi drugih vjeruj mi.. Paytonu se mora OL napravit ..mi bi u startu morali 2 prva picka iskoristiti na OL ili dovest dvojicu najboljih u ligi to sigurno..odbrana brate i pokusat sa Cutlerom nesto jos godinu dvije najvise ..ako ne onda draftat definitivno ove godine QB kojeg treba spremat za buducnost ove ekipe ...znam da svi ce sad navijaci Bearsa pa i ja sam ocekivat od ove ekipe neki bummmmm...eventualni neualjeh bice opet paljba po treneru, upravi ,Cutleru naravno podrazumjeva se...ja ocekujem playoff pa kako god zavrsili u njemu ali zaista treba gradit taj neki sistem..za Cutlerovo doba ovo je sesti offense koji koristimo malo li je to?..ne moze se tako igrat braco mila..jedno vrijeme mu je Heater bio prvi reciver...Vidjet cemo kako ce OL ove godine igrati a odbranu transformisati u 3-4 i ako nemamo dva igraca za tu formaciju i tesko je ocekivat bummm odmah prvu godinu , ali svi znamo da odbrana puno znaci..mi nismo mogli ni sa jednim QB prosle godine postici nesto vise..trebao nam je QB koji moze postici 5TD svaku tekmu i to su cinjenice ...mnogi ovdje nesto misle da ja simpatisem ebenig Cutlera ...ma nije on Rodgers ili koji bi mi smjeh donje na lice svaku tekmu da ga ja neato aimpatisem, ali da boljeg necemo naci slobodnog to definiticno ne ..on je u stanju preokre ut utakmicu a i usrat svakako , ali cinjenica je da ima medju najboljim QB rejting u NFL u cetvrtom periodu..neko je morao bacat loptu Benetu da ima najvise reception od svih TE i to kao cetvrta opcija...pa Tomica nije Gronku bacio vise jos mu je prva opcija ..pa uz to Forte hvatao najvise frception od svijh i RB i recivera i TE svakako..neko je to ipak radio...naravno rezultat i playoff je ono sto se trazi i Cutler ima ogromne pare koje objektivno ne zasluzuje i zato je pod protiskom..njemu je zapravo i teze tako igrat kad zna da mu svi ebemo sve po spisku..treba malo pustiti ljude da se proba malo promjeniti nacin ponasanja u ovim Bearsima..vec su poceli i Marahall to sad osjeti..nema vise zajebancije TV show nego Bears ili si vani pa da si najbolji..Cutler ce morati to da svati ili ce zavrsiti u Titansima , a ostali sa njim jer su oprilike u rangu Titansa i Jaguarsa barem kako su igrali prosle dvije sezone

HALALITE ako sam brljao dok sam pisao jer sa tel pisem ebajiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 feb 2015, 21:38

joj šta naškraba, da neznam da je drugačije pomislio bi da si to napisao na mobitelu :mrgreen: :wave:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 feb 2015, 06:01

Steven Jackson bi nam dobro dosao kao drugi RB..on je jak i na 3th down bi naM legao pravo...nadam se da cemo ga uzeti..istIna nije onaj stari ali kao druga opcija fenomenalan

Edit:

Evo ja pisao danas za Jacksona kad vijest da su Bearsi zainteresovani..valja znaju da smo imali problema na 3th down i kad smo na 1 yard i kad nam treba uzeti forst down ..mi smo morali bacat u pm hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 28 feb 2015, 08:56

brownsi su stvarno mahniti, mccownu dali ugovor na 3 godine :crazy:

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 02 mar 2015, 16:29

Suh neće dobiti tag, Justin Houston i Demaryius Thomas su prvi tagovani danas.

Postoji mogućnost da mi tagujemo Gostkowskog, ali ne znam da li smijemo pustiti McCourtya da izadje u FA, jer su Oakland i Jagsi u situaciji da moraju preplatiti neke igrače, kako bi došli do 89% granice salary capa iduće sezone.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2015, 16:34

randy_moss je napisao/la:Suh neće dobiti tag, Justin Houston i Demaryius Thomas su prvi tagovani danas.

Postoji mogućnost da mi tagujemo Gostkowskog, ali ne znam da li smijemo pustiti McCourtya da izadje u FA, jer su Oakland i Jagsi u situaciji da moraju preplatiti neke igrače, kako bi došli do 89% granice salary capa iduće sezone.

Brate pustite tog SS nama da se i mi omastimo napokon na toj poziciji u pm ..ko ce opet Contea gledat :)

Za Suha volio bih ga u Bearsima ali ne u ovom trenutku ..da imamo 40 do 50m salary da ali ne ovako..treba nam 2 do 3 LB cak i vise..nedo bog opet povreda necemo se u ovoj formaciji moci skrpiti...treba nam 2 SS ma da imamo Varena bio je solidan kao rookie ..mogao bi on biti dobar u buducnosti...treba nam jedan RB Jackson po mogucnosti...treba nam jedan brzi reciver tipa Hestera ali nesto kvalitetni kao igrac ..returner bi nam trebao ostati ovaj mali sto nam je dosao na pola sezone kao slobodan igrac...nije los nikako ...yreba salary iskoristiti dovesti igrace i popuniti rupe..sam Suh nam nece puno pomoci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 02 mar 2015, 17:28

Contea bi ti čak i tada gledao, jer je McCourty FS. Suh će najvjerovatnije dobiti bolji ugovor od onog kojeg je Watt dobio, 6y/100M.

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 mar 2015, 20:44

Pierre Paul tagovan, 14.8 garantovanog kesa. I kako sad napraviti ekipu kad samo on i Eli uzimaju 35 mil..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 02 mar 2015, 21:13

@Salty
treba ići po S Rahim Moorea, iz Broncosa.. kvalitetan safety a i bio bi jeftin(oko 4 milijuna)..
otpušten Jacoby Jones u Baltimoreu, jedan od najboljih returnera u ligi, a i bio bi jeftin (oko milijun)
ima par solidnih LB koji se mogu dovesti (posebno iz 49ersa odakle je novi Bears DC, kao i jednog njihovog cornera) i automatski draft možeš trošiti na DL i nadogradnju OL

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 mar 2015, 21:20

tillman je napisao/la:@Salty
treba ići po S Rahim Moorea, iz Broncosa.. kvalitetan safety a i bio bi jeftin(oko 4 milijuna)..
otpušten Jacoby Jones u Baltimoreu, jedan od najboljih returnera u ligi, a i bio bi jeftin (oko milijun)
ima par solidnih LB koji se mogu dovesti (posebno iz 49ersa odakle je novi Bears DC, kao i jednog njihovog cornera) i automatski draft možeš trošiti na DL i nadogradnju OL
da, mede su u super situaciji, imaju trenere koji dolaze iz broncosa i ninersa koji će dati buljuk slobodnih igrača, tu bi se dalo gomila kvalitetnog materijala pokupiti. a u nekoj suludoj konstelaciji bi im se mogao desiti i manning!

apropo franchise tag deadlinea, sve je to manje više bilo očekivano, bez nekih iznenađenja. houston i gostkowski su sigurno mogli dobiti više i oni mogu biti djelimično nezadovoljni, ostali bi trebali biti zadovoljni vrijednošću taga i nadati se da će ostati zdravi (i van zatvora :mrgreen: ) i dogodine postati slobodni igrači ili potpisati debele dugtrajne ugovore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2015, 22:16

Tagujes hebenog kickera pored McCourty-ja :damn: :damn:
Pa dragi BB imas draft i uzmi kickera i oslobodi SC i uz to budes miran naredne cetiri godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

LeBronfan
Kontakt:

Post Postao/la LeBronfan » 02 mar 2015, 22:20

amerosm je napisao/la:Tagujes hebenog kickera pored McCourty-ja :damn: :damn:
Pa dragi BB imas draft i uzmi kickera i oslobodi SC i uz to budes miran naredne cetiri godine.
ma u pravu je BB, sve on radi planski, nega Gostkowskog
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 02 mar 2015, 23:03

ja stvarno ne znam šta patriotsi rade .... pored tebe sveznajućega oni puštaju amatera bellichicka da im vodi ekipu ... :facepalm:

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 02 mar 2015, 23:06

Bill je jedan ogroman amater i sreća je bila jedini njegov saputnik na putu do VL trophy. :salut: :facepalm:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2015, 23:22

jestamaji je napisao/la:
ja stvarno ne znam šta patriotsi rade .... pored tebe sveznajućega oni puštaju amatera bellichicka da im vodi ekipu ... :facepalm:
Gost je odlican kicker, ali je McCourty vazniji za ekipu od njega, jer tebi je mozda svejedno, no ja ne zelim vise gledati secondary koji se sastoji od Moorea, Moldena, Browna i Chunga i gdje ce panjevi kao Smith, Manuel i ostali protiv nas izgledati kao all-star QB-ovi.

Ovim tagovanjem je McCourty-ju od strane kluba poslata slika da ga ne smatraju vrhunskim safety-jem i bio bih iznenadjen ukoliko bi isti produzio ugovor.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.