Da, da. Mislim da je Cocu izjavio da mali ide na kraju sezone. Mali je strašan, inside forwand, ono što nam treba još od Ronalda. Ocekujem da ce ovo Van Gal riješiti, jer ce sigurno i Bayern ici na malog. A cijena ne bi trebala biti veca od Blindovog transfera, mada pare nama nisu problem.Dex je napisao/la:Kažu da Depay ode iz PSVa na kraju sezone, te smo mi prvi kandidati za potpis
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
nikakav Bayern ne moze praviti problem ukoliko ga United zeli jer LvG ima veliki utjecaj na njega jer mogao ga je dovesti proslo ljeto ali mu je rekao da ostane jos jednu sezonu u PSVu i da igra jer u Unitedu sigurno ne bi igrao koliko igra tamoBelmin6 je napisao/la:Da, da. Mislim da je Cocu izjavio da mali ide na kraju sezone. Mali je strašan, inside forwand, ono što nam treba još od Ronalda. Ocekujem da ce ovo Van Gal riješiti, jer ce sigurno i Bayern ici na malog. A cijena ne bi trebala biti veca od Blindovog transfera, mada pare nama nisu problem.Dex je napisao/la:Kažu da Depay ode iz PSVa na kraju sezone, te smo mi prvi kandidati za potpis
jedino otkaz LvG moze pokvariti transfer
Sir Alex Ferguson 1999“At the end of the game you’re going to be six feet away from that trophy, and that’s the closest most of you will ever get to it.Don't you dare come back in here without giving it 100%
20 league titles
20 league titles
Slažem se i ja za Depaya,volio sam da smo ga doveli sad na ljeto jer muku mučimo sa prodornim krilima još od "pravog" Nanija te Ronalda,mislim da ćemo krenut po njega na ljeto strašan je igrač
Ukoliko ga Bayern želi i uzeće ga jer novac nije problem a pored toga vjerujem da je svakom igraču san da radi sa Guardiolom.Da ne spominjem da mu je Robben uzor.Mancunian je napisao/la:nikakav Bayern ne moze praviti problem ukoliko ga United zeli jer LvG ima veliki utjecaj na njega jer mogao ga je dovesti proslo ljeto ali mu je rekao da ostane jos jednu sezonu u PSVu i da igra jer u Unitedu sigurno ne bi igrao koliko igra tamoBelmin6 je napisao/la:Da, da. Mislim da je Cocu izjavio da mali ide na kraju sezone. Mali je strašan, inside forwand, ono što nam treba još od Ronalda. Ocekujem da ce ovo Van Gal riješiti, jer ce sigurno i Bayern ici na malog. A cijena ne bi trebala biti veca od Blindovog transfera, mada pare nama nisu problem.Dex je napisao/la:Kažu da Depay ode iz PSVa na kraju sezone, te smo mi prvi kandidati za potpis
jedino otkaz LvG moze pokvariti transfer

1974---1975---1976---2001---2013---2020
E moj Saurmane, i sam znaš ako bude zadovoljio Van Gala, da on dolazi u United.
Jedina šansa za vas je ako United bude odugovlacio s transferom, ovako ste donji svakako.

Jedina šansa za vas je ako United bude odugovlacio s transferom, ovako ste donji svakako.

Cocu ga je već nazavao novim Robbenom tako da neće biti teško LvG odlučiti se.
Zasad ne postoji interes FCB-a za ovog momka, koliko samo vidio u igri su Utd i Tottenham možda se još neko uključi na ljeto.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- theboss_RD07
- Kontakt:
Cuj Di Mariu za Lavezzija. To je jos gore od doskorasnjeg DDG+50mil = Bale.
⭐
-
- Kontakt:
Nema sanse da mi budemo u top 4,prvo sto nam je raspored preheben drugo sto su i liv i ars z boljoj formi
Pa druže što i tiMrParanoic je napisao/la:Nema sanse da mi budemo u top 4,prvo sto nam je raspored preheben drugo sto su i liv i ars z boljoj formi

I ti isto razmisljas, samo neces priznati nikad.Belmin6 je napisao/la:Pa druže što i tiMrParanoic je napisao/la:Nema sanse da mi budemo u top 4,prvo sto nam je raspored preheben drugo sto su i liv i ars z boljoj formi![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Zazo sto brate Ars i Liv dignu Citija a nas digne Svonsi i sve pobjede koje ostvarimo su sretno ostvarene bez ikakve igre i plana a u klubu nam igraju igraci od po 90mil,a izgledaju ko Matju Jervis recimo,u odbrani propuh ko da je Olimpic i zasto da budem.optimista.Z slucaju da ne dobijemo svrake slobodno otpisisi top 4 kad ti ja kazem
AkoBogda cujemo se u maju, ja nikada ne odustajem, a Bogami ovaj klub me naucio tome.
Raspored jeste do zla Boga, ali tu cemo i pokazati zašto smo najveci klub na otoku.

Raspored jeste do zla Boga, ali tu cemo i pokazati zašto smo najveci klub na otoku.

Ovo mi vise izgleda kao govor Bakira u predizbornoj kampanji. Mi ovo, mi ono... 

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC

Ozbiljno, moraš vjerovati, nemoj biti citav život biti pesimista yebote.
Za vrijeme Fergusona sam vjerovao i u cuda, preokrete u zadnjim minutama i slicno. Ali je Ferguson igrao fudbal koji je davao nadu da se SVE moze, ovo sto pruzamo trenutno ne ulijeva nikakav optimizam, nazalost.Belmin6 je napisao/la:
Ozbiljno, moraš vjerovati, nemoj biti citav život biti pesimista yebote.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
Fergi bas je naucio cudima,bgm smo se opekli s Moysijemm a i sad nisam optimista
- theboss_RD07
- Kontakt:
Mozemo bez problema u top 4. Ali samo ako gal konacno sklopi ekipu koja ce bit konstantna. Ne sad ova formacija, sad ona... Sad di maria u napadu, sad na krilu.. sad de gea brani i najednom cojk izvodi kornere itd itd...
Jedina stvar koja meni ne uljeva nadu je LvG.. Yebote pa da Curguza dovedu lik bi dosad poslozio kockice i doveo ekipu u red
Jedina stvar koja meni ne uljeva nadu je LvG.. Yebote pa da Curguza dovedu lik bi dosad poslozio kockice i doveo ekipu u red
⭐
Falali ste temu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- theboss_RD07
- Kontakt:
- OnlyUnited
- Kontakt:
Valencia vise nego solidan bek, al' naravno tu poziciju moramo pojacati npr. (Clyne).
Realno i Jones je ovaj kalibar igraca (poput Rafe), na papiru ga svrstavamo u sami vrh, buducnost kluba, no u stvarnosti pola sezone povrijedjen, od 10 partija odigra dvije na top nivou,...
Po meni, ostaviti Smalla - Roja u odbrani do kraja sezone, sa Jonesom sacekati, ak' nastavi ovim ritmom, prodati, dovesti klasnog stopera i zavrsena prica.
Realno i Jones je ovaj kalibar igraca (poput Rafe), na papiru ga svrstavamo u sami vrh, buducnost kluba, no u stvarnosti pola sezone povrijedjen, od 10 partija odigra dvije na top nivou,...
Po meni, ostaviti Smalla - Roja u odbrani do kraja sezone, sa Jonesom sacekati, ak' nastavi ovim ritmom, prodati, dovesti klasnog stopera i zavrsena prica.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.