Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 02 mar 2015, 16:38

Goalgetter je napisao/la:
Imperator98 je napisao/la:Tankovic je dobio nase drzavljanstvo,po Transfermarktu sudeci....
Drzavljanstvo mogu i ja promjeniti sada njemu jarane, i staviti mu cisto Bosansko. Sta mislis zasto sada Mume stoji kao zadnji vezni na TM, a oduvijek je bio stoper. :D

Sigurno neki User stavio da ima nase drzavljanstvo, a ovi to akceptirali. Dosta sam puta mjenjao neke informacije kod nasih igraca.
Jesi li siguran da moze svak mjenjati sto zeli na Transfermarktu Golgeteru. Nije mi to bas jasno. Nisam nikad tako nesto ni pokusavao niti mi ima logike. Ali moguce je svasta. Nekako mi je logicnije da to rade njihove menadzerske kuce da bi skrenuli pozornost na odredjenog igraca. Npr. Germanija je mogla Susica voditi kao DM iz poznatih razloga. Da budem iskren Tino je i igrao nekoliko puta to mjesto u Hajduku ali nivo lige je to omogucio i nije uopce mjerodavno. Nisam upoznat sa ovim pravilima Transfermarkta pa te radi toga pitam. Ipak ovo moze biti i nekakav signal ili bi ja mozda u to zelio vjerovati. Mozda se i radi sto u tisini jer mi je tesko vjerovati da se svi igraci makar jednom spomenuse samo Tankovic nikad. Do nedavno se pisalo da i Arsla nece pa neki dan Mesa rece da zelja nije upitna. Daj boze da ima ista u ovome. Oprosti nekako mi promace da si ti ovo vec radio ali opet vjerujem da nisi upisivao netocne podatke.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 02 mar 2015, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 16:50

Kao sto sam i rekao @dubrovnik, dosta sam ja stvari izmjenjao koje nisu valjale na TM-u, a normalan sam User, niti moderator ili slicno, kao npr. poziciju Besica, drzavljanstvo kod Kolasinca..

Posaljes im svoju korekturu, i oni je u vecini slucajeva preuzmu, itekako je to moguce.

Tankovic nista ne radi iza ledja, to bi se vec primjetilo, cim bi predao zahtjev za nase drzavljasntvo, a i potrebnu bi dokumentaciju prvo trebao kod saveza potpisati. Neko se jednostavno igrao na TM... :mrgreen:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 17:00

Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam i rekao @dubrovnik, dosta sam ja stvari izmjenjao koje nisu valjale na TM-u, a normalan sam User, niti moderator ili slicno, kao npr. poziciju Besica, drzavljanstvo kod Kolasinca..

Posaljes im svoju korekturu, i oni je u vecini slucajeva preuzmu, itekako je to moguce.

Tankovic nista ne radi iza ledja, to bi se vec primjetilo, cim bi predao zahtjev za nase drzavljasntvo, a i potrebnu bi dokumentaciju prvo trebao kod saveza potpisati. Neko se jednostavno igrao na TM... :mrgreen:
I kod Raifa Husica od skora stoji i nasa zastava, a ja se ne sjecam da je sredio papire. I kod Milicevica i Salatica su bile nase zastave skoro, pa su im vratili srbijanske. Ocigledno da se neko igra sa tim.

Hajde ziv bio posto imas profil, sugerisi tamo da ubace sliku kod Eldina Hadzica. ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 mar 2015, 17:05

Ne moze se nazalost dodavati slika, to je do njih. Sve ostale informaicje mogu. :)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 mar 2015, 17:14

Pivopija je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam i rekao @dubrovnik, dosta sam ja stvari izmjenjao koje nisu valjale na TM-u, a normalan sam User, niti moderator ili slicno, kao npr. poziciju Besica, drzavljanstvo kod Kolasinca..

I kod Raifa Husica od skora stoji i nasa zastava, a ja se ne sjecam da je sredio papire. I kod Milicevica i Salatica su bile nase zastave skoro, pa su im vratili srbijanske. Ocigledno da se neko igra sa tim.

Hajde ziv bio posto imas profil, sugerisi tamo da ubace sliku kod Eldina Hadzica. ;)
Milicevicu je nedavno istekao BIH pasos i mislim da je to rekao u zadnjem interviewu a takva je stvar i sa Salaticem. Tako da te zastavice onda bas i imaju smisla. Ipak ovo za Tankovica mi je tako lijepo izgledalo da sam ako nista na kratko bio zadovoljan. Ipak jos mi ostaje cudno da je Mesa upitan za svakog potencijalnog igraca osim za Muamera. Zato ja jos uvijek mislim da ima neke nade. Logican odgovor bi mi bio da se nesto ipak radi. Mozda i grijesim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2015, 17:28

Blizi se utakmica sa Andorom i kasnije Austrijom, tako da cemo uskoro saznati hoce li biti novih i koji, ali jedno je sigruno ma ko se pojavio opet ce biti nezadovoljnih. Da ne znam ti koga pozove, opet ce doci neko i reci yebo njega sto nema "ovoga" i tako sve u krug.

Niko ne zna konkretno sta se desava sa Arslanagicem, Tankovicem, niti imaju papire a niti su se izjasnili, isto sa Salaticem za koga je receno da je pricao sa Mehmedom, Stilic pogotov nista se ne zna - on barem ima ciste papire, Mahmutovic također. Najvise se spominjje Djuric da bi mogao biti pozvan i Vrancic ako mu FIFA drzavljanstvo stigne u toku naredne dvije sedmice.

Vjerovatno ce se pojaviti 1-2 igraca iz PL BiH, za ostale se tesko moze bilo sta reci.

Ovi sto nemaju papire i sto treba da ih sređuju sve i da prihvate da igraju za nas nece ih za pola godine dobiti.

Tako da ne ocekujete cuda i specijalne spiskove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 18:13

dubrovnik je napisao/la: Milicevicu je nedavno istekao BIH pasos i mislim da je to rekao u zadnjem interviewu a takva je stvar i sa Salaticem. Tako da te zastavice onda bas i imaju smisla. Ipak ovo za Tankovica mi je tako lijepo izgledalo da sam ako nista na kratko bio zadovoljan. Ipak jos mi ostaje cudno da je Mesa upitan za svakog potencijalnog igraca osim za Muamera. Zato ja jos uvijek mislim da ima neke nade. Logican odgovor bi mi bio da se nesto ipak radi. Mozda i grijesim.
I ja se nadam da se nesto kuha u tisini kad je Tankovic u pitanju, ali sam i dosta skeptican. Jer kod nas se nikad nista nije znalo tako raditi, uvijek su informacije procurile. i meni je cudno da ga niko ne upita za Tankovica, a do sad je imao brdo intervjua.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 18:15

Goalgetter je napisao/la:Ne moze se nazalost dodavati slika, to je do njih. Sve ostale informaicje mogu. :)
Nista mi onda ne preostaje nego da im napisem otvoreno pismo. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 02 mar 2015, 20:26

[youtube][/youtube]
:bih:
1946

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 mar 2015, 20:51

Pivopija je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ne moze se nazalost dodavati slika, to je do njih. Sve ostale informaicje mogu. :)
Nista mi onda ne preostaje nego da im napisem otvoreno pismo. :D
Mozda im Mesa kaze ne zelim nista govoriti i to je to. Neuobicajeno mi je da se svi koji imaju imalo veze sa nama spominju samo on nikad. Ne znam ili se kuha u tisini ili je prekrizen iz nekih razloga koje ja ne mogu niti zelim pojmiti. Vidjet ce se.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 02 mar 2015, 20:59

Suljic je definitivno bolji od tine sline, i jos par reprezentativaca, samo je njegov problem sto momka nema niko gurat i nema ko da mu placa clanka po novinama. Toplo preporucujem ovim "skautima" po forumu da momka pogledaju i da vide da se radi o kvalitetnom igracu. Primjera radi, Dilavera je izvozo bio kao djete malo. Tu sam utakmicu bio gledo bas zbog njih dvojce.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 mar 2015, 22:49

Jedino onaj ko ne prati nasu ligu moze reci da ona nije losa. Pa najjaci klubovi kanta za sutanje u evropi, i to od smijesnih klubova. Jedan pristojan klub i to je to.
Celik!3,2,2.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 02 mar 2015, 22:51

bhfanatic14 je napisao/la:Suljic je definitivno bolji od tine sline, i jos par reprezentativaca, samo je njegov problem sto momka nema niko gurat i nema ko da mu placa clanka po novinama. Toplo preporucujem ovim "skautima" po forumu da momka pogledaju i da vide da se radi o kvalitetnom igracu. Primjera radi, Dilavera je izvozo bio kao djete malo. Tu sam utakmicu bio gledo bas zbog njih dvojce.

:thumbup:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 02 mar 2015, 22:59

Imali sanse da ovaj momak dobije poziv :hmmmmm:
[youtube][/youtube]

Kraj Visce, Krze cak na krilo uleti i Avdija, Tino Slino, Hadzic Anel :facepalm:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 mar 2015, 00:21

niej još u Mešinim planovima

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2015, 00:22

AllGunsBlazing je napisao/la:Jedino onaj ko ne prati nasu ligu moze reci da ona nije losa. Pa najjaci klubovi kanta za sutanje u evropi, i to od smijesnih klubova. Jedan pristojan klub i to je to.
Nije liga Čelik. I postoje igrači koji odskaču od ostalih, takođe postoje i klubovi koji znaju napraviti i prodati igrača u solidan klub i ligu. Tako da ako nemaš ništa pametno reći, šuti i pazi eto Monaka iza ćoška.
DRUG NEBI TI PUNCA

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 mar 2015, 00:44

Trenutno u Sarajevu i Želji ima talenata koji su veći od onih iz dijaspore za koje se lobira i galami na sav glas.

Za drugove klubove ne bih da komentarisem, jer sve sto imalo valja igra za susjede ili komsije. Naravno nista lose u tome, neka svako igra za koga zeli
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 03 mar 2015, 12:07

bagrcavi je napisao/la:Letić otišao iz Veleža prije polusezonu i kvalitet mu odmah skočio za 300%, isto tako Handžić dok je igrao u Borcu ništa se nije izdvajao a sad kao kandidat za reprezentaciju. Morate da shvatite da se ti igrači nisu uradili nikakav drastični upgrade na svoju igru čim su prešli negdje drugo. Bolji su možda 10-15%.
Ista priča je bila i za Višću. Dok je bio u Želji ma kakav on i reprezentacija, pređe u Tursku nakon jedne utakmice bi ga zvali u A tim. Nije naša liga toliko loša koliko mnogi misle, samo momcima treba ukazati povjerenje.
Ne čitaš što sam napisao. Da se citiram:"...mislim da bi se prvo trebali dokazati u nekom jačem natjecanju". Dakle, nitko ne kaže da su momci samim slijetanjem u neku od inozemnih zračnih luka postali igračine, nego da su jače lige puno bolji filter. Uzeti ćemo primjer Handžića. Naravno da ga nitko nije spominjao dok je nabijao loptu po našim livadama ili kaljužama. Momak je otišao u puno jače natjecanje, dokazao se i legitimni je kandidat. Kvesić godinama igra u Želji. Jedina ponuda je Hajdukova, dok je Letić bio jako dobar u Veležu, otišao u Slovačku i tamo igra redovito i dobro. Dakle, dokazao se u jačem natjecanju.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 mar 2015, 12:14

Ja Letica nisam gledao u Slovackoj, i nadam se da je napredovao, ali sumnjam.... Gledao sam ga u Velezu i U21, i nije bio nista posebno i bio je daleko od toga da je bio kandidat za A repku....

Mislim da ce igraci iz Poljske/Ceske/Slovacke vrlo tesko upadati na spisak, osim ako nisu bas profili u svojim timovima.... Da se razumijemo, igrace podjedankog kvaliteta, lupam Letic ili Kvesic, ja bi uvijek prije zvao Kvesica jer je iz domace lige, moramo se ugledati na Hrvate, oni jako puno koriste repku za promovisanje domacih igraca, moramo se i mo tome okrenuti...

Premijer liga mora ojacati, jer u buducnosti ce to biti glavna baza nasih igraca...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 03 mar 2015, 12:40

bagrcavi je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Jedino onaj ko ne prati nasu ligu moze reci da ona nije losa. Pa najjaci klubovi kanta za sutanje u evropi, i to od smijesnih klubova. Jedan pristojan klub i to je to.
Nije liga Čelik. I postoje igrači koji odskaču od ostalih, takođe postoje i klubovi koji znaju napraviti i prodati igrača u solidan klub i ligu. Tako da ako nemaš ništa pametno reći, šuti i pazi eto Monaka iza ćoška.
vidim volis da spustis covjeku bez ikakvog razloga pa de nam onda nabroj te klubove koji znaju napravit i prodati igraca i koji su to solidni klubovi u drugim ligama

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: D97, Futbol, RacioEmocionalan, Soli, Zglavkar i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []