Ja sam mislio da FK Sarajevo iz Sarajeva nema svoj stadionTMovac je napisao/la:
znate ko ima najbolji stadion u BiH FK Sarajevo.Nema drama od stadiona.Bolji je i od Nou campa![]()
![]()
ako shvatate šta želim da kažem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bingortm86 je napisao/la:Ja sam mislio da FK Sarajevo iz Sarajeva nema svoj stadionTMovac je napisao/la:
znate ko ima najbolji stadion u BiH FK Sarajevo.Nema drama od stadiona.Bolji je i od Nou campa![]()
![]()
ako shvatate šta želim da kažem
![]()
![]()
- Marseille84
- Kontakt:
da upravu si,ja malo otišao u ofsajd izgledabang je napisao/la:Kolko' sam ja skonto ne priča se o stadionima nego terenima...
Naravno, ova tema ti je jedinstvena po tome što se na njoj može sresti spam. Toga nema ni na jednoj drugoj!Marseille84 je napisao/la:Zato imate postova, zbog te priče o stadionima i spammerima![]()
![]()
![]()
Visca el Višća!
ja bih prije rekao da je to zbog postova o kvantnoj mehanici...Marseille84 je napisao/la:Zato imate postova, zbog te priče o stadionima i spammerima![]()
![]()
![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Citluk je to bio jarane........stadion Brotnjanermin_TM je napisao/la:jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
posušje..PIRKE33 je napisao/la:Citluk je to bio jarane........stadion Brotnjanermin_TM je napisao/la:jel to onaj stadion gdje su koze pustili da pasu kad je orasje ispalo iz ligeBlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
- Blagoje Bratić
bar se trava kosi redovnoBlagoje Bratić je napisao/la:Da u Posušju ovce pasu na terenima 1 Lige FBIH i ponekad krave
- Blagoje Bratić
Vozdra paša i dobrodošao.Alipasino je napisao/la:Vozdra raja.Ja sam novi i ovo je moj prvi post.Pozdrav svim navijacima mog voljenog kluba.Ja sam stari manijak,na tribinama sam vec 35 kuka.Trenutno sam u inostranstvu i radim ali opet pratim svog Zelju.Sretno nam i ako bogda do titule.
- Blagoje Bratić
Rudara mlatnemo gore i onda ide samo po sebi
http://www.bitno.ba/vijesti/sport/nogom ... ce-i-krave eo ga clanak slika godinePIRKE33 je napisao/la:bar se trava kosi redovnoBlagoje Bratić je napisao/la:Da u Posušju ovce pasu na terenima 1 Lige FBIH i ponekad krave
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Allosio, ANamelessGhoul, Arma00, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Belito, Bonton, Cwirek, Ejnur, ELDIABLO20, ErosViverosViv, Ferroviere1987, GavranBeli, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Jarodwest, KimJongEsmer, kosuljaplava, KrajinaTm87, kraljlavova, lakilone, Laudrup, Levin, Lewy21, LoveFootball1987, Lynx, Mahalasi, mavi, MrkiMedo, NazorUso, nmkdak1ng, Orvel, PeppermintSA, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, seha77, Stanceski, StarmoCity, strucnjak9, Tihi, VibeTribeX, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, ZaZelju i 472 gosta.