Dobra, dobra.calcio je napisao/la:Sile mraka iz Torina moraju biti savladane. Padaj silo i nepravdo. Hajmo Roma.
Dobra ova plavusa sto intervjuise Bobo Vierija na Bein sports.
Zasto kasni utakmica? Trebala je u 20:45 poceti.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Dobra, dobra.calcio je napisao/la:Sile mraka iz Torina moraju biti savladane. Padaj silo i nepravdo. Hajmo Roma.
Dobra ova plavusa sto intervjuise Bobo Vierija na Bein sports.
calcio je napisao/la:Dobra ova plavusa sto intervjuise Bobo Vierija na Bein sports.

15 minuta zbog situacije u kojoj se nalazi Parma, kasnile su sve tekme ovog kolaGoalgetter je napisao/la:Dobra, dobra.calcio je napisao/la:Sile mraka iz Torina moraju biti savladane. Padaj silo i nepravdo. Hajmo Roma.
Dobra ova plavusa sto intervjuise Bobo Vierija na Bein sports.![]()
Zasto kasni utakmica? Trebala je u 20:45 poceti.
15 po 15 i nakupi se cijela utakmica.FaraonTM je napisao/la: 15 minuta zbog situacije u kojoj se nalazi Parma, kasnile su sve tekme ovog kola![]()
Mislim svaka čast za solidarnost ali ovih 15 minuta će im baš pomoći... Al' nije to tema![]()
Hajde Mire zapapri ga i Juventusu, jedino nisi njima od većih klubova Serije A
Meni se cinilo prvih par puta da govori Blatche.calcio je napisao/la:Ljajic = Latch prema ovom komentatoru na Bein.
Goalgetter je napisao/la:Meni se cinilo prvih par puta da govori Blatche.calcio je napisao/la:Ljajic = Latch prema ovom komentatoru na Bein.
To neka trauma od Teletovica haha, egal utakmica bez nekog rizika zasadGoalgetter je napisao/la:Meni se cinilo prvih par puta da govori Blatche.calcio je napisao/la:Ljajic = Latch prema ovom komentatoru na Bein.
Jako tvrda utakmica, ali i dosta grijese oboje. Nervozan pocetak.
Opet je najbolji na terenu. Bas ovakav igrac treba Unitedu. Dosta je nabijanja lopti.Cartman je napisao/la:Milina je gledat njegovu pas igru. U stilu Scholesa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Cautinho, HariTz, izdzezveubrazil, Proximic, PSV, rishovski, RodjeniiBrato i 92 gosta.