HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Pašalić
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Pašalić » 07 apr 2010, 08:26

Dabar je napisao/la:
zeljko kelecevic je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeee izgubili smo manje od bosne.to je i jedini cilj svih ekipa u ovoj ligi kad igraju protiv sirokog.svaka cast sirokom i sve cestitke.tako se igra kosarka.
hehe dobro si reko,sloboda je i vodila 1 poluvrijeme,a vi i bosna po 20 komada razlike na poluvremenu,drago mi je da i navijači igokeei većina bosnini realno priznaju kako smo mnogo jači od tih ekipa,osim onog balavca pašalića.... :evil: pozz
E jbg. ti mene promovisa u jedini negativni karakter u ovom vašem filmu. Prijatelju, nigdje ja nisam napisao da u ovom momentu niste bolji od nas. Evo da vidiš da ja nisam tako loš,čestitam vam na stvarno dobroj igri i pobjedi, koja na kraju krajeva i našim debilima (čast izuzecima) ide u prilog. Hajde da ne bude da vam se dodvoravam, neke stvari koje sam ranije pisao o vama bilesu iz čiste zajebancije, jer doista ne mislim tako, al jbg. tetošite nas ko djecu na nšoj temi, kao da mi ne vidimo na šta smo spali u zadnje vrijeme, da smo u totalnom k...u.
Negdje sam pisao o vašim juniorima u neg. kontekstu, zajebancija je i to. Ovaj Ramljak vamje zvijer igrač i brzo će da preraste ovaj nivo. Planinić isto. Da Bog do igraju za svoju državu (ipak je to BiH) al jbg kod nas je sve naopako, pa i to.
I još nešto, neko napisa za Velića da je loš trener, da je lako voditi dobru ekipu. Čuvjek je se pravo izverzirao, poznau dušu svakog vam igrača, iako miran čoek, dobar je motivator, a ja ga gotivim što je igrao za BH repku, a bio je gospodin i kao igrač.
Igokea - odron živi, stari recept ponovo pada u vodu, ne bojim se za 2 mjesto iako smo i mi katastrofa.
I Tuljane , nisam balavac kao što veliš.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 08:30

Pašalić je napisao/la:
Dabar je napisao/la:
zeljko kelecevic je napisao/la:jeeeeeeeeeeeeee izgubili smo manje od bosne.to je i jedini cilj svih ekipa u ovoj ligi kad igraju protiv sirokog.svaka cast sirokom i sve cestitke.tako se igra kosarka.
hehe dobro si reko,sloboda je i vodila 1 poluvrijeme,a vi i bosna po 20 komada razlike na poluvremenu,drago mi je da i navijači igokeei većina bosnini realno priznaju kako smo mnogo jači od tih ekipa,osim onog balavca pašalića.... :evil: pozz
E jbg. ti mene promovisa u jedini negativni karakter u ovom vašem filmu. Prijatelju, nigdje ja nisam napisao da u ovom momentu niste bolji od nas. Evo da vidiš da ja nisam tako loš,čestitam vam na stvarno dobroj igri i pobjedi, koja na kraju krajeva i našim debilima (čast izuzecima) ide u prilog. Hajde da ne bude da vam se dodvoravam, neke stvari koje sam ranije pisao o vama bilesu iz čiste zajebancije, jer doista ne mislim tako, al jbg. tetošite nas ko djecu na nšoj temi, kao da mi ne vidimo na šta smo spali u zadnje vrijeme, da smo u totalnom k...u.
Negdje sam pisao o vašim juniorima u neg. kontekstu, zajebancija je i to. Ovaj Ramljak vamje zvijer igrač i brzo će da preraste ovaj nivo. Planinić isto. Da Bog do igraju za svoju državu (ipak je to BiH) al jbg kod nas je sve naopako, pa i to.
I još nešto, neko napisa za Velića da je loš trener, da je lako voditi dobru ekipu. Čuvjek je se pravo izverzirao, poznau dušu svakog vam igrača, iako miran čoek, dobar je motivator, a ja ga gotivim što je igrao za BH repku, a bio je gospodin i kao igrač.
Igokea - odron živi, stari recept ponovo pada u vodu, ne bojim se za 2 mjesto iako smo i mi katastrofa.
I Tuljane , nisam balavac kao što veliš.
u mlađim su kategorijama Hrvatske repke..sad neznam za seniore da li mogu ipak nastupati...

a Velić ti je igrao za BiH, a i trenirao je mislim kadetsku repku ako ne treneri i danas..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 07 apr 2010, 10:25

svaka cast....jos jednom demonstracija snage sirokog...nadam se da cemo bit drugi i da se vidimo u finalu..!!
I feel devotion!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 10:32

ipsa je napisao/la:svaka cast....jos jednom demonstracija snage sirokog...nadam se da cemo bit drugi i da se vidimo u finalu..!!
i ja! :lol: :lol:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 apr 2010, 10:46

Velić juniorsku repku BiH trenira samo mala ispravka :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 07 apr 2010, 13:01

Cestitke kosarkasima na pobjedi,uzivao sam gledajuci ih kako rasturaju prepotentnu igokeu. mali Ramljak ce biti cudo od kosarkasa,Milekovic i Planinic su me isto pozitivno iznenadili a za starije nemam rijeci,svaka vam cast. Igokea me je iznenadila sa svojom losom igrom,oni ameri su vam za k...c dosli su im samo lovu maznut i papa.....

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 07 apr 2010, 15:58

Moze li mi itko reci tko ide direktno u NLB-ligu,onaj tko bude prvi u ligi 6 ili onaj tko osvoji naslov prvaka BiH

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 16:00

george town je napisao/la:Moze li mi itko reci tko ide direktno u NLB-ligu,onaj tko bude prvi u ligi 6 ili onaj tko osvoji naslov prvaka BiH
tko osvoji..a o drugom odlucuje wc

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 apr 2010, 16:53

gledao sam sinoc prvo poluvrijeme.....nisam mogao vise...ali imam dva pitanja koja zelim da pitam, jedno vec odavno a jedno od sinoc....da li vi znate zasto sudije na dresu nose suton, a sinoc prikazase antu kako razgovora na telefon, je li zbog toga vam eronet nije vise sponzor...ko zna koje on sponzoruse saziva i nabija racun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...a igokea je nisam gledao bosnu, ali gore od onoga da li moze tesko....da je trebalo sinoc 40 razlike bilo bi....ali dobro siroki se ipak najvise napali na bosnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 07 apr 2010, 18:35

neno#4 je napisao/la:gledao sam sinoc prvo poluvrijeme.....nisam mogao vise...ali imam dva pitanja koja zelim da pitam, jedno vec odavno a jedno od sinoc....da li vi znate zasto sudije na dresu nose suton, a sinoc prikazase antu kako razgovora na telefon, je li zbog toga vam eronet nije vise sponzor...ko zna koje on sponzoruse saziva i nabija racun :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...a igokea je nisam gledao bosnu, ali gore od onoga da li moze tesko....da je trebalo sinoc 40 razlike bilo bi....ali dobro siroki se ipak najvise napali na bosnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zato da savez tj. sudačka organizacija dobije koji pfening , a sam znaš da bez Nihadova blagoslova (predsjednik kako znamo ) ne može ništa da se desi . Tako svi trebaju biti zahvalni jednoj tvrtci što je spremana podržati savez , a kako je vlasnik Grafotiska tj.negov sin moj poznanik a oni su zajedno s Violetom bilo glavni sponzori sudačke organizacije rekao mi je kako su za strašno male novce dobili reklamu i svako 3 dana su na tv-u , nama širokobriježanima dobro ide Feal sponzor sudaca u Hr , suton u BiH . ;)
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 apr 2010, 21:54

george town je napisao/la:Cestitke kosarkasima na pobjedi,uzivao sam gledajuci ih kako rasturaju prepotentnu igokeu. mali Ramljak ce biti cudo od kosarkasa,Milekovic i Planinic su me isto pozitivno iznenadili a za starije nemam rijeci,svaka vam cast. Igokea me je iznenadila sa svojom losom igrom,oni ameri su vam za k...c dosli su im samo lovu maznut i papa.....
Dobro si pogodio u srž , jer mislim da je ovo prvi put u BiH okvirima da jedna ekipa dominira a u rosteru zapaženu minutažu imaju klinci od 18-20 godina . Isto se dešavalo u NLB-u kad su isti ti dečki imali zapaženu minutažu i to ne trash time nego minute koje odlučuju .
Još je jedna stvar jako bitna a to je izgled HKK u narednoj sezoni , znači pod ugovorom su :
na pozicijama :
1.Naletilić,Petković
2.Siriščević , Bilinovac
3.Mileković
4.Ramljak , Barać
5.Planinić
što se ostatka ekipe tiče
1.Mason (neće ostat 100% jer ima ponude u rasponu od 25 000-30 000 $ mjesečno ) znači treba nam jedan dobar play
2.Puljko (neizvjestan ostanak ) Štembo ( ja bi mu sutra ponudio ugovor i mislim da bi pristao )
3. Longin (bilo bi jako dobro da ostane što je misli izvedivo i ne pre skupo )
4.Šime (ostaje ako mu ponude ugovor što vjerojatno hoće )
5.Grga (pitanje je šta on želi po meni jeftinije a bolje opcije nema na daleko ) Čolak ?

Znači naša budućnost izgleda jako ugodno trebati će ubosti 2-3 igrača i mi opet imamo dosta jeftinu ali jako potentnu i kvalitetnu ekipu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 apr 2010, 22:03

Na turniru u Manhaimu (neslužbeno svjetsko prvenstvo) Boris Barać u porazu od španjolaca zabio 21pts , bravo mali samu guraj dalje .

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 08 apr 2010, 23:19

kksiroki je napisao/la:
george town je napisao/la:Cestitke kosarkasima na pobjedi,uzivao sam gledajuci ih kako rasturaju prepotentnu igokeu. mali Ramljak ce biti cudo od kosarkasa,Milekovic i Planinic su me isto pozitivno iznenadili a za starije nemam rijeci,svaka vam cast. Igokea me je iznenadila sa svojom losom igrom,oni ameri su vam za k...c dosli su im samo lovu maznut i papa.....
Dobro si pogodio u srž , jer mislim da je ovo prvi put u BiH okvirima da jedna ekipa dominira a u rosteru zapaženu minutažu imaju klinci od 18-20 godina . Isto se dešavalo u NLB-u kad su isti ti dečki imali zapaženu minutažu i to ne trash time nego minute koje odlučuju .
Još je jedna stvar jako bitna a to je izgled HKK u narednoj sezoni , znači pod ugovorom su :
na pozicijama :
1.Naletilić,Petković
2.Siriščević , Bilinovac
3.Mileković
4.Ramljak , Barać
5.Planinić
što se ostatka ekipe tiče
1.Mason (neće ostat 100% jer ima ponude u rasponu od 25 000-30 000 $ mjesečno ) znači treba nam jedan dobar play
2.Puljko (neizvjestan ostanak ) Štembo ( ja bi mu sutra ponudio ugovor i mislim da bi pristao )
3. Longin (bilo bi jako dobro da ostane što je misli izvedivo i ne pre skupo )
4.Šime (ostaje ako mu ponude ugovor što vjerojatno hoće )
5.Grga (pitanje je šta on želi po meni jeftinije a bolje opcije nema na daleko ) Čolak ?

Znači naša budućnost izgleda jako ugodno trebati će ubosti 2-3 igrača i mi opet imamo dosta jeftinu ali jako potentnu i kvalitetnu ekipu .
Po meni na playu nemamo igraca i treba dva dovesti jer naletilić i petković da ih obojicu spojis u jedno nemas pravog playa... Štembi i Špralji obavezno ponuditi ugovore... Grgat ja vjerujem da ce ostati i uz Špralju kada bi ostao rijesili bi smo probleme pod košem... Trebati ce nam jedan dobar play i jedan pricuvni i to se odmah poceti traziti a ovo drugo sve treba vidjeti u hodu tko ce ostati a tko odlazi...
I napomenuti upravi da pokusa dovesti Bizacu iz Trogira...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 apr 2010, 23:39

Sta ce nam playmaker, Chester Mason. :p Uskace FEAL i daje 30 000 eura da ostane. :P :D
...Život za Široki...

george town
Kontakt:

Post Postao/la george town » 09 apr 2010, 00:51

ŠB_Fidelis je napisao/la:Sta ce nam playmaker, Chester Mason. :p Uskace FEAL i daje 30 000 eura da ostane. :P :D
Daj Boze

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 09 apr 2010, 12:08

mason, ozljeda??

šampioni
Kontakt:

Post Postao/la šampioni » 09 apr 2010, 13:11

kakva ozljeda????

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 apr 2010, 15:23

mason out 15 dana! :roll: :roll:

homer
Kontakt:

Post Postao/la homer » 09 apr 2010, 15:36

Kevin je napisao/la:mason out 15 dana! :roll: :roll:
šta mu je bilo? znaci out do kraja lige 6 :?
ponosna moja je zemlja HERCEGOVINA!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 apr 2010, 15:42

Kevin je napisao/la:mason out 15 dana! :roll: :roll:
eto sada cemo imati priliku vidjeti nasu ekipu za dogodine... :)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, GangEvil, Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Jadnimi, Kaunas, marlostanf1eld, MElloo, Mocvara1991, N3R3D, rishovski, StevieG8, VensanKasel i 115 gostiju.