FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2010, 18:02

a ti ubuduce pisi malim slovima. :roll: nije valjda da se deres, gospodine jusufe? :D ( doki, nisam mislio na tebe, da pogresno ne skontas)

ima li neko da sumnja u prolazak bayerna? mislim na navijace ovog kluba. :?
the game - je li strah opet prisutan?
sta je sa ostalih? fali mi secerov optimizam. :( gdje li je se sky-jovac zavukao? :mrgreen:

bayern ima veliku sansu da protiv nikad slabijeg mud-a ovjeri vizu za buducnost.
baylacticosi to mogu! :D
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 apr 2010, 18:06

geronimo je napisao/la:a ti ubuduce pisi malim slovima. :roll: nije valjda da se deres, gospodine jusufe? :D

ima li neko da sumnja u prolazak bayerna? mislim na navijace ovog kluba. :?
the game - je li strah opet prisutan?
sta je sa ostalih? fali mi secerov optimizam. :( gdje li je se sky-jovac zavukao? :mrgreen:

bayern ima veliku sansu da protiv nikad slabijeg mud-a ovjeri vizu za buducnost.
baylacticosi to mogu! :D
Vjeruj mi da vise ni sam ne znam.
Im'o sam nekih poslovnih :mrgreen: :mrgreen: problema ove sedmice, pa nisam ni razmisljao nesto previse o tekmi.
Ali u ovom momentu sam na 50-50 sto se tice prolaza, vjerujem da ce se do pocetka tekme popeti na 80-20 za nas ;) ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 apr 2010, 18:38

Tesko je ista predvidjeti za veceras. Jedva cekam da krene tekma i da vidim koji ce igraci istrcati. Od igraca, samo zelim maksimalno zalaganje, onako kako su nas kroz historiju predstavljali. U tom slucaju ce pobjeda biti sasvim realna.
Ovako moram prestati misliti na tekmu, inace napetost raste kao u Hitchkokovom trileru. :D
#divovi

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2010, 18:39

dr.adnan je napisao/la:Samo ću ovo reći:
ZA DRUGI ROĐENDAN NAŠE TEME NA FORUMU, NAJBOLJI BI BIO POKLON VEČERAŠNJA POBJEDA BAYERNA :D :D :D :D

I da to spojimo sa Bilalovim slavljem 8-) 8-) 8-)
vidi nesto, ja tek sad skonta na kakav ti rodjendan mislis. :mrgreen: jbte, i to si primjetio :) zivio nelson. :D

kad sam te vec citirao, a znam da ti dosta gledas na statistiku, pa da i ja nesto napisem vezano za vecerasnju utakmicu.
manchester je zadnja 3 puta ispadao od svaba u nokaut fazi. borussia '97, bayern '01, leverkusen '02. :?
ovo si vjerovatno vec pisao, ali nisam siguran, pa da ponovim. mud je ispao u 5 od 6 pokusaja kada je izgubio prvu utakmicu. jedino je roma dobila po gujci.

ne bih da se zamaram oko njihovog sastava, da li igrati 4-5-1 ili 4-3-2-1, ali ne mogu da vjerujem da ce istrcati samo sa jednim spicem. pogotovo kada rooneya nema...ili mozda izadje iz tunela, taj podmukli shrek. :lol:
vise bih volio da im neville igra beka, mada je i ovaj drugi (jel bjese rafael :mrgreen: ) rupa ziva. za desnu se stranu necu brinuti, bilo da robben pocne utakmicu ili udje poslje. i tu su se pokazali kao ranjivi.

a sad stvarno odoh bjezati..... :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 apr 2010, 18:49

Jos neka 2 sata. Pritisak raste iz skundeu sekundu. Ko zna sta ce biti veceras, mozda i neki srcani udar (daleko bilo), razbijenih casa, TV-a, pijanih dusa..... :D

Bayernu zelim veceras svu srecu, nadam se da ce momci uspjeti pokazati pravo lice i naravno ponoviti utakmicu iz Munchena. Sa onakvom igrom, a pogotovo iz drugog poluvremena, imamo velike sanse za prolaz. Sretan drugi rodjendan stranici, da se u narednoj godini jos vise ispuni.

Sto se tice sastava, Gero mi je rekao da je za to zaduzen majstor (Nizozemac), i moram se toga drzati. Ko god istrci na teren, vjerujem da ce dati 120% svojih mogucnosti. Veoma vazna utakmica je pred njima, svi se zele dokazati na najbolji moguci nacin.

Majstore, Kralju, brate Muslimane, sretan ti rodjendan, da ti se ostvare sve zelje, da ti Allah da sve najbolje i da ABD veceras pruzis najbolju partiju jer vjerujem da za to imas veliki razlog. Takodjer ocekujem da potpises novi ugovor i da tim cinom usrecih veliki broj navijaca Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 07 apr 2010, 18:49

veceras Bayern prolazi.........ja u to ne sumnjam.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 apr 2010, 18:59

Ja ću u stilu Ćire: Bit će 5:0 za nas!Ima da ima jeb..o mater! :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2010, 19:56

izgleda da ce im igrati shrek :mrgreen: neka, sad barem ne mogu traziti izvlakusu za ispadanje. :D
Vom Jäger zum Gejagten

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 apr 2010, 20:04

Veceras i najbolje bilo poceti ofanzivno jer ce postavljati mancester puno prostor nazad ,i dati im gol ili dva i onda se zatvoriti ;)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 apr 2010, 20:06

omerbavarac je napisao/la:Majstore, Kralju, brate Muslimane, sretan ti rodjendan, da ti se ostvare sve zelje, da ti Allah da sve najbolje i da ABD veceras pruzis najbolju partiju jer vjerujem da za to imas veliki razlog. Takodjer ocekujem da potpises novi ugovor i da tim cinom usrecih veliki broj navijaca Bayerna.
Amin!

gero, tu sam ja, citam.
previse je nervoze da bih sastavio nesto..
nada je tu...pravi bavarci VJERUJU!!!!!!!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 apr 2010, 20:09

geronimo je napisao/la:bayern ima veliku sansu da protiv nikad slabijeg mud-a ovjeri vizu za buducnost.
ne, oni nisu slabi
jednostavno, igraju koliko im protivnik dozvoli
ovaj put je protivnik po mjeri
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 07 apr 2010, 20:20

Nema ba, Bayern će proći... Ali čujem navode da će Runi igrati... Jel' istina ?
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 apr 2010, 20:22

Ma nek igra Shrek, samo je pitanje koliko ce izdrzat, malo jaci start nad njim i hajmo napolje. Tako da ocekujem jedan jaci start Miche ili Van Buytena.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 apr 2010, 20:24

Samo ovo da poručim (javljam se opet poslije utakmice):
slika

Objavljeno na sportskom dijelu dnevnika FTV-a: ROONEY JE NA SPISKU ZA UTAKMICU. Ko što reče geronimo

izgleda da ce im igrati shrek neka, sad barem ne mogu traziti izvlakusu za ispadanje.
Sent from my Philips Smart TV.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 apr 2010, 20:28

Zna se gdje je govvnima mjesto :lol: :lol:
slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 07 apr 2010, 20:34

MANCHESTER: Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidić, Gibson, Rafael, Carrick, Nani, Fletcher, Valencia, Rooney. Trener: Sir Alex Ferguson.

BAYERN: Butt, Van Buyten, Demichelis, Ribery, Olić, Robben, Van Bommel, Lahm, Muller, Badstuber, Schweisteinger. Trener: Louis van Gaal.

Bice gusto. 2:2 moja prognoza. :mrgreen:

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 apr 2010, 20:40

Schickeria Munchen!
A C A B !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 07 apr 2010, 20:44

Sretno !
FK Pjetlovi

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 07 apr 2010, 20:44

ajmo RoBeri tandem :lol: sta je ovo igra Ronney :shock: :?
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.