Hoce li opet biti ovo?MortemHz je napisao/la:Sutra live izvlacenje na sp0rt033,klix i mozda bude direktni strim iz saveza

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hoce li opet biti ovo?MortemHz je napisao/la:Sutra live izvlacenje na sp0rt033,klix i mozda bude direktni strim iz saveza

Prelomljeno brate, nema ništa od njegamiden je napisao/la:Hajde Miske prelomi ga više !
Kako nema, pa svi su rekli da je završen?pitarlOOk je napisao/la:Prelomljeno brate, nema ništa od njegamiden je napisao/la:Hajde Miske prelomi ga više !
Naravno da ne, ambicije će im splasnuti, nakon 3-4 kola ove polusezone kad im dođu ekipe koje ne skidaju gaće kao Nijazovci, ali ima dosta naše raje koja nasjeda na pokoju lijepu riječ njihovu ovdje na forumu, a isti ti koji dolaze da ovdje čestitaju na pobjedi, prvi dolaze da provociraju i omalovažavaju ... Uglavnom znamo šta nam je činiti, uvijek sam bio rezervisan, ali sad ( znam ponavljam sesimon je napisao/la:Drug, pa zar njih jos uvijek neko shvaca ozbiljnoZijadLopez je napisao/la:Samo da vas upozorim da nama nema većih dušmana od anamo onih, s škutorima bar znamo na čemu smo, dok hinje su se već bile pripremile u slučaju neuspjeha da počnu podbadanje, a naravno za njih ne bi bilo sankcija zahvaljujući urednicima i adminima ovog portala. Otvoreno pričaju da ma kako završi utakmicu u nedjelju da su pobjednici, naravno da nema u tome ništa čudno kad su im lištičani bili sponzori priprema, te da ih eventualni poraz dole neće pogoditi, jer to znači da će im bratski klub biti ispred nas., stipu ba nisu nam nikakva konkurencija i nema potrebe da ih uopste spominjemo
revolt je napisao/la:Da se razumijemo smatram i ja da je ono u Gradačcu totalno neprimjereno i debile koje ulijecu da treba odstraniti sa tribine, ali trosenje tastature ovdje na forumu nece nista doprinjeti, kao sto sam rekao o bakljama isl odlucuje grupa.
isto tako budite ubjedjeni da grupa ne opravdava ni ulijetanje protiv Borca ni u subotu i da isti ne bi nikad dozvolili da se njih pita, ali u masi od 2500 ljudi ko moze predvidjeti potez neodgovornog pojedinca...
ono sto pokusavam reci jeste da bezveze raspravljamo ovdje jer ovaj forum ne utice na bilo sta u grupi ni 0,1%...
a i ja ocigledno bezveze trosim vrijeme... najbolje ne dolalaziti na forum narednih par dana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.