Ma znam brate, ali će ostati Vahini za X se ubili vazda su biligonzales je napisao/la:Nekad bili Vahini

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ma znam brate, ali će ostati Vahini za X se ubili vazda su biligonzales je napisao/la:Nekad bili Vahini
Hvala ElchejohnnyyK je napisao/la:Juve kartona, Celta 1, Igokea 2, Belenenses manje golova i još bi nešto uzeo sa zajedničkog, ali jok, neda se meni do kladionice .![]()
A vikendom četveronoške idem kuknjava
orbit je napisao/la:čekam još 4 kornera i go rome
orbit je napisao/la:a dajjjjj ba još 4 kornera ne tražim 40 .. joj hadalja![]()
A što ti ne isplatiš te pare iz MB-a i uplatiš sebi 10 KM u Premieru? Zašto nekome davati 10 KM da to uradi za tebe?breskva je napisao/la:Tražim osobu iz Sarajeva koja igra u maxbet kladionici!!!
Naime dajem račun sa 20km na njemu u zamjenu za uplatu na račun od 10KM na premieru.
10KM znači profita ako neko uradi.
Dao bi mu račun on bi pošto se može mjenjati sve na maxbetovoj stranici, promijenuo ime, prezime, jmbg isplatio i onda uplatio meni na račun.
![]()
![]()
To ako može uradi sa nekim u koga vjeruješ, a ne preko foruma, čovječe ako mu daš račun dao si mu sve svoje lične podatke, zamisli sad ako neko ima loše namjerebreskva je napisao/la:Pa da sam iz Sarajeva možda bi i uradio, lol.
Ovako neko može cenera ubrati za možda 20 minuta posla, njemačka satnica brate.
gonzales je napisao/la:To ako može uradi sa nekim u koga vjeruješ, a ne preko foruma, čovječe ako mu daš račun dao si mu sve svoje lične podatke, zamisli sad ako neko ima loše namjerebreskva je napisao/la:Pa da sam iz Sarajeva možda bi i uradio, lol.
Ovako neko može cenera ubrati za možda 20 minuta posla, njemačka satnica brate.
evo baš gledam. ma mora proći, ne bi bio red da se na zadnjem paru padne.bodi123 je napisao/la:Znaci jos moj par osto na zajednickom, nece valjda nas GSW povaljat, drzim fige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.