FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoce li biti stream za izvlacenje kupa?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
u koliko je sati ovo za kup 

sta pametujes bzvz?Elegant je napisao/la:Igrac kao Misimovic moze bez problema da pronađe angazman u Bundesligi ili Cvajti, i svaki od tih timova mu moze ponuditi mnogo vise novca od FK Sarajevo, pa cak i u ligama drugih drzava bi bolje prosao.
Zasto bi se on dolazio u Sarajevo i igrao po ovim oranicama, zar igracu kao on treba to da okonca karijeru u ligi BiH ?
Poz. komisje.
sad si se iz rupe izvkao kada je izjavio za bild, gdje si bio par noci prije kad aje dvije noci zaredom pregovarao sa nasom upravom i nećkao se.
Covjkek je rekao ili cu igrati jos godinu ili cu zavrsiti karijeru.
prva opcija mu je bila kod nas, pare mu uopste nisu bile bitne, nije ga to interesovalo
ajmo sad banana odavde
Znam da je selektor računao na mene, a imao sam i ponudu FK Sarajevo. Razgovarao sam s čelnicima ovog kluba, njihov plan je odličan i na dobrom su putu, ali jednostavno nisam htio ponovo napuštati porodicu, pa interesovanje Baždarevića i tima sa Koševa nije promijenilo moju odluku", rekao je bivši reprezentativac BiH.
sad down pipe i polako
Zadnja izmjena: Benko, dana/u 03 mar 2015, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
13:00h.bordobijeli je napisao/la:u koliko je sati ovo za kup
Re: AW: FK Sarajevo
Izvini prijatelju al ipak vi kasnite nekih 5 godina za nama vas statut i ako prodje opet tesko da cete ubosti Vincenta Tana. Ali dobro vas statut je naravno bolji od naseg i vase ideje nisu prepisane od nase uprave itd. Ovo sto vi pricate "ce biti" a mi ovo sto pricamo je vec na snazi. Tako da cete ipak od muke crknuti.BLU SKY je napisao/la:Samo se bojim da vi necrknete kada vidite sta je sve spremno. znam da ste se ponadali sad imamo pare i niko nam nista nemoze, nebitno kad se ovo kod nas zavrsi onda cemo da pricamo do tadxbox je napisao/la:Hahaha ne mozes da vjerujes da se doceka i mala sitnica da napisu komentar. A jes mi drago sto ce aBd crknut od muke narednih godina.
Vala neka se više završi ovo sa Misketom.
Ne treba sad bacati šuplje, kako on može pronaci angažman u Bundesligi ili Cvajti. Da je tako davno bi ga neko angažovao, ali nije to više onaj Miske. Covjek jednostavno nece da igra po kojekavim livadama, tako da je to jedini problem. Na toj poziciji imamo 3,4 sjajna igraca i neka smo napokon završili s tim.
Šta reci za komšije, osim da je došlo njihovi pet minuta. Ako uzmete u obzir, da im je u zadnje dvije godine, najvecu radost donio Miske. Tako što nije potpisao za FKS, onda tek covjek vidi u kakvoj su dubiozi.
Ne treba sad bacati šuplje, kako on može pronaci angažman u Bundesligi ili Cvajti. Da je tako davno bi ga neko angažovao, ali nije to više onaj Miske. Covjek jednostavno nece da igra po kojekavim livadama, tako da je to jedini problem. Na toj poziciji imamo 3,4 sjajna igraca i neka smo napokon završili s tim.
Šta reci za komšije, osim da je došlo njihovi pet minuta. Ako uzmete u obzir, da im je u zadnje dvije godine, najvecu radost donio Miske. Tako što nije potpisao za FKS, onda tek covjek vidi u kakvoj su dubiozi.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 03 mar 2015, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
Jest Delac nas Igrac?
Hvala
Hvala
Jest to sigurno? Ima Slika da je u Sarajevukoalem je napisao/la:JestZukanovic je napisao/la:Jest Delac nas Igrac?
Hvala

Ima slika vec kako trenira 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sto do sad nema nijedan intervju sa Delačom, ništa, ko da i nije došao?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
Molio bih administraciju po ko zna koju put, da sankcionise ove padobrance.
Strasan je osjecaj kada te komsija zajebaje sto nisi potpisao ugovor sa Misimovicem, a njima najvece pojacanje Kokot
Danas u zrijebu prizeljkujem Olimpic
Strasan je osjecaj kada te komsija zajebaje sto nisi potpisao ugovor sa Misimovicem, a njima najvece pojacanje Kokot

Danas u zrijebu prizeljkujem Olimpic

Ti si opet šampion !
Matej Delač @MatejDelac · 20 Std. Vor 20 Stunden
2/2 My new-old club until end of season is FK Sarajevo(Loan)
Sada ga mogu kod nas staviti
2/2 My new-old club until end of season is FK Sarajevo(Loan)
Sada ga mogu kod nas staviti

U koliko je sati izvacenje kupa 

Na cemu?BoskoAntic je napisao/la:na ****.com DIREKTAN PRIJENOS IZVLACENJA PAROVA KUPA BIH!
Stavi tacke izmedju.
Nisam nesto u toku je li to zelje nema u kupu zar su ispali

ne spominji ih bgt, ko da su oni nekome interesantni.
Pametnije ti je da kazes koga bi volio da izvucemo...
Pametnije ti je da kazes koga bi volio da izvucemo...
Dajte link prenos ili link kanala saveza 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Mladost 

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, muhamedhulk i 18 gostiju.