NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 01 mar 2015, 15:23

vijestifriske je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Sa ovakvim pristupom igri mi mozemo svakog dobit na Banji. Jos kad se vrate povrijedjeni i Radovanovic kada stekne pravo nastupa bit cemo u stanju da donosimo bodove i sa strane. A onakav teren je pokazatelj da u Zvijezdi ne znaju jednostavno odrzavat podlogu. Jos su angazovali starca na odrzavanju, pa to je stvarno neozbiljnost. Imali smo jedan od najboljih terena ali nemar i neznanje su doveli da sada NEMAMO teren ni za opstinske lige.
za sve navijace i simpatizere zvijezde,koji ne znaju ili nece da znaju, TEREN BANJA ILIDZA JE NAMJERNO UNISTEN zbog utakmice za sarajevom,jer se prethodnih dana sipao pijesak u velikim kolicinama kako bi se zatvorile drenaze i kako bi se stvorilo blato. kisa jest uzrok onako losem terenu ali i necije glupe ideje su uveliko tome doprinijele. bar glupih ljudi je donijelo takvu odluku i unistilo nam ono sto je bilo dika i ponos grada,ogledalo kluba, teren kome se divila citava PL,reprezentacija i svi,unazad 10 god smo imali najbolji teren. ne zivimo mi u africi pa da nam teren poplavi od iznenadnih kisa. :crazy: :crazy: :crazy: i sta smo napravili izgubili i dobili kaljugu od terena nece se oporaviti za godinu dana. juce me dusa bolila gledajuci onako katastrofalan teren. momcima desetka na zalaganju,ono juce nije nikakvo mjerilo Sarajevo je klasa iznad svih trenutno po svemu. :oops: :oops: :oops:
joj ovaj doro stvarno zna pisat.svaka cast na ovakvim lazima :thumbdown:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 01 mar 2015, 16:39

crvenobijeli je napisao/la:
vijestifriske je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Sa ovakvim pristupom igri mi mozemo svakog dobit na Banji. Jos kad se vrate povrijedjeni i Radovanovic kada stekne pravo nastupa bit cemo u stanju da donosimo bodove i sa strane. A onakav teren je pokazatelj da u Zvijezdi ne znaju jednostavno odrzavat podlogu. Jos su angazovali starca na odrzavanju, pa to je stvarno neozbiljnost. Imali smo jedan od najboljih terena ali nemar i neznanje su doveli da sada NEMAMO teren ni za opstinske lige.
za sve navijace i simpatizere zvijezde,koji ne znaju ili nece da znaju, TEREN BANJA ILIDZA JE NAMJERNO UNISTEN zbog utakmice za sarajevom,jer se prethodnih dana sipao pijesak u velikim kolicinama kako bi se zatvorile drenaze i kako bi se stvorilo blato. kisa jest uzrok onako losem terenu ali i necije glupe ideje su uveliko tome doprinijele. bar glupih ljudi je donijelo takvu odluku i unistilo nam ono sto je bilo dika i ponos grada,ogledalo kluba, teren kome se divila citava PL,reprezentacija i svi,unazad 10 god smo imali najbolji teren. ne zivimo mi u africi pa da nam teren poplavi od iznenadnih kisa. :crazy: :crazy: :crazy: i sta smo napravili izgubili i dobili kaljugu od terena nece se oporaviti za godinu dana. juce me dusa bolila gledajuci onako katastrofalan teren. momcima desetka na zalaganju,ono juce nije nikakvo mjerilo Sarajevo je klasa iznad svih trenutno po svemu. :oops: :oops: :oops:
joj ovaj doro stvarno zna pisat.svaka cast na ovakvim lazima :thumbdown:
i mene dusa boli kad vidim pacenike poput ovog, pise samo ciste gluposti odgovorio sam mu na temi opste diskusije, a i ovdje cu napisat da je pijesak nasipat na teren jos pocetkom januara sto zbog neravnosti terena na pojedinim dijelovima, sto zbog trave, a da je teren odprije u losem stanju sjteti ce se svi oni koji su gledali utakmic protiv Olimpika, takodje i Mladost u kupu kada je kisa padala izgleda da je drenaza zakazala, a tada nije bio navucen pijesak

High

Post Postao/la High » 01 mar 2015, 17:14

Ko vam je ona četvorka? :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 01 mar 2015, 21:45

Iskreno,od Sarajeva sam očekivao puno više od onog što su pokazali.Ko nije gledao rekao bi rutinski i zasluzeno do pobjede.Detalji su odlučili pobjednika.Sarajevo je iskoristilo iz nikakve igre prilike,dok Zvijezda iz dvije stopostotne koje su uslijedile iz izradjenih akcija nije materijalizovala.Jakupović je bio na strani gostiju taman toliko dok rezultat nije bio onakav kako odgovara protivniku.Zadnjih deset minuta,kada je sve bilo gotovo, počeo je korektno suditi.Teren iskreno,sumnjiv do bola.Tolike godine u PL.nikada mu ni jedna kisa nije naskodila.Desetak dana prije gostovanja repke je bila poplava,a teren ko tepih.Moguće da i te drenze zakazu,al hajd.Sve u svemu koliko je bio tezak njima bio je i nama.Zvijezda,mada oslabljena, pokazala je doista puno i nezasluzeno izgubila.Ne bih da bude kao prije,igraju dobro sa boljim,a muče se sa slabijim.Vjerujem da će ova ekipa u budućim kolima mnogim drugim pomrsiti račune.Kada zaigraju i ostali uz onu igru od jučer ne bi trebalo biti problema.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 02 mar 2015, 01:16

Ja kad sam vidio onog cobana sa vilama da nesto ubada po terenu sve mi je bilo jasno jer ocito su neku budalu zaduzili da odrzava teren i evo do cega je doslo, iskreno ne vjerujem da su nasi namjerno unistili teren jer mnogo su vece finacijske posljedice unistavanja terena nego poraza od sarajeva tako da ove price o sabotazi stvarno nemaju smisla pa koja bi budala onako lijep teren namjerno upropastila zbog jedne utakmice, niđe veze :thumbdown: :damn: :clap:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

KEC
Kontakt:

Post Postao/la KEC » 02 mar 2015, 07:51

Sinoć gledam vaseg trenera. Vidi se da je neki gospodin i fin covjek mogli bi s njima dobro proc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 mar 2015, 09:55

High je napisao/la:Ko vam je ona četvorka? :D
Tomislav Puljic

Jedva cekam utakmicu protiv travnika. Nadam se samo da ce Brkic stat medju stative. Samo onu levatinu Hadzica nek izbace

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 02 mar 2015, 14:06

" onclick="window.open(this.href);return false;

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 02 mar 2015, 14:09

150.OOO Eura i vas je :D

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 mar 2015, 14:27

komsije izvinjavam se zbog upada na temu rezervisanu samo za vas ali procita da vam je Kemo Hadzic branio :( taj nas je lik kostao najmanje 5-6 golova prije nego smo ga izbacili prosle sezone, pod hitno ga se rijesavajte ;) pozz
Sloboda Tuzla

High

Post Postao/la High » 02 mar 2015, 15:12

moranjak je napisao/la:
150.OOO Eura i vas je :D
Instagram momak. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 02 mar 2015, 15:46

Neka drug mi smo magnet za takve kad se sjetima kakvih je sve igraca igralo :damn: Zlo mi iako realno za golove protiv Sarajeva je kriva i odbrana koliko i on.
Treba se okreniti sada Travniki pa Celiku zaboraviti Sarajevo.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 mar 2015, 18:38

batigol777 je napisao/la:Neka drug mi smo magnet za takve kad se sjetima kakvih je sve igraca igralo :damn: Zlo mi iako realno za golove protiv Sarajeva je kriva i odbrana koliko i on.
ma drug samo kazem da na vrijeme reagujete i maknete ga s gola jer ce vas stajati bodova u nastavku sezone a bodovi su vam prijeko potrebni ;)
Sloboda Tuzla

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 02 mar 2015, 20:57

fukaratz je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Neka drug mi smo magnet za takve kad se sjetima kakvih je sve igraca igralo :damn: Zlo mi iako realno za golove protiv Sarajeva je kriva i odbrana koliko i on.
ma drug samo kazem da na vrijeme reagujete i maknete ga s gola jer ce vas stajati bodova u nastavku sezone a bodovi su vam prijeko potrebni ;)
Ma nije trepnuo kod prva dva gola,kod trećeg bespotrebno izlazi daleko od gola.Sarajevo sve sto je opalilo u okvir zavrsilo je u mrezi.Tanki smo s golmanima,koliko je nas Brkić ukopao na početku sezone, i pred kraj prvog dijela ko dolazi sebi.U svakom slučaju bolji od Hadzića.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 02 mar 2015, 22:00

Nadam se da ga necemo dugo gledati. Inace Segrt je odmah rekao kako je Brkic prvi golman, ali nije protiv Sarajeva igrao zbog zutih kartona. Nije mi jasno zasto japanac nije branio, bio je na klupi.

Kako god, nadam se da Hadzic nece biti ni sesti, a kamoli prvi golman NKZ. :thumbdown:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 03 mar 2015, 08:16

ovaj usrani portal sportsport.ba je sarajevo,kako vas nije sramota toliko pisat o gradaccu i zvijezdi,pu pi*ke prodane,,brisem se sa ovog foruma i **** portala....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 mar 2015, 12:55

Ljudi, aminajte da izvucemo koga lakseg :D samo da izbjegnemo vodecu trojku i bice dobro :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 03 mar 2015, 13:16

Nije loše dobili smo Olimpic s njima se može igrat. :thumbup:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 03 mar 2015, 13:37

Kapetan je napisao/la:Nije loše dobili smo Olimpic s njima se može igrat. :thumbup:
Slazem se sa tobom,moze se proc Olimpik .

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 03 mar 2015, 13:45

Ako prodjemo dalje a zajedno s nama i Siroki B Sarajevo i Zrinjski onda idemo u Evropu bez obzira kako igrali polufinale :D ali se naravno moraju poklopit stvari u ligi
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.