FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bv071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bv071 » 03 mar 2015, 14:15

Ma nogirali smo uhljupe prosle godine, ne moramo i ove sta ima veze. Nego zar ovim indijancima nije zabranjeno pisanje ovdje?

Sto se tice Borca, bitna je ova u prvenstvu. U kupu i da se odbrane, izbaciti cemo ih gore.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 mar 2015, 14:17

Ma sve zavisi od Velezove prve utakmice.Ako izvuku povoljan rez.nece riskirati kartone i povrede protiv nas,a i umor ce ih stici jer im je klupa tanka.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 03 mar 2015, 14:24

Velez? Europa? :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 14:26

molotovljev je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Toga ima i u Njemackoj pa sto ne bi i ovdje? Evander zapitaj se nekad sta pises i ko sve ovo cita...
Slučajno ili ne, ali odabrao sam baš ovaj post kao podlogu da se nadovežem na vašu diskusiju...
Njemačka ? Da, ima toga u Njemačkoj, možda čak u većem obimu nego kod nas, samo Švabija ne bi bila to
što jeste da recimo ne radi na tome da spriječi to, pa i sankcioniše. Čitali ste nedavno kako ELF razmišlja
da uvede sankcije tako što bi zabranili gostovanja. A, prije toga upratio sam kako su zabrinuti u fudbalskom
savezu Njemačke, jer se pribojavaju da sve učestaliji neredi na tribinama, a prema njihovim riječima glavni
krivci za to su pijani i drogirani navijači, mogu doprinijeti manjem broju publike, tj. one obične pozorišne
publike, i smatraju da čak porodice, što je uobičajeno za Njemačke stadione, mogu odlučiti isključivo
zbog sigurnosti ne dolaziti na utakmice. Kako bi to bilo katastrofalno po njih, Švabe će na primjer, odstraniti
i zabraniti prisustvo nekolicini neodgovornih pojedinaca, bez obzira koliko oni vjerni i vatreni bili, ali isto tako
će zadržati ne tribinama desetine pa možda i stotine ili hiljade one obične publike.
Osim toga, recimo čelnicima Kelna ili Šalkea i nije neki problem platiti savezu kaznu za bakljadu njihovih
navijača, dok recimo nama ili našim klubovima jeste, pogotovo što se to ponavlja svako kolo.

BiH ? Što se nas tiče, teško je zaista očekivati da će se kod nas iskorijeniti baklje i slično, prvenstveno zbog
tog balkanskog mentaliteta.
Ovaj zadnji primjer u Gradačcu... pa sa sigurnošću tvrdim da to nije volja grupe, nego stvar pojedinca, iako
bez opravdanja, ali razumijem i to, mislim na pojedinca. Teško je u masi kontrolisati situaciju, jer to se desi
nekako refleksno, mala nepromišljenost, još ako je pojedinac "dopingovan" to je neizbježno.
Svega tu ima pomalo, pa ako hoćete iskreno i do organizacije... sjećate se gostovanja u Čitluku prije par god.
nemoguće je bilo preskočiti ogradu jer su kornjače obezbjedile da do toga ne dođe. I tako treba... da, da !
Isto tako, treba naglasiti da je grupa nedavno u Viskom izbacila neodgovorne prestupnike, pa i onaj slučaj
sa bakljom protiv Levskog na Koševu. E to je za pohvalu, zar ne Evander ? hmm..
Slazem se sve od rijeci do rijeci ;)

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 14:28

Za Evropu kroz ligu samo zeljo i olimpik imaju sansu, mislim za tu 4. poziciju, a velez, borac i ostali su svoje zavrsili..

Velezu je jedina sansa Kup, a i vjerujem da im je merak izbaciti rivale ;)
U INAT SVIMA 1946

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 03 mar 2015, 14:33

Ne znam za vas ali ja se stvarno ne sekiram za ovaj kup. Ubijedjen sam da nas niko ne moze izbaciti iz dvije utakmice. Olimpic sam cisto prizeljkivao zbog blizine a ne zbog toga sto je manje ili vise opasan po nas tim. Zadovoljan sam sa izvlacenjem Borca cisto iz razloga sto igramo dvije utakmice zaredom s njima na Kosevu gdje ce se oni poprilicno potrositi, ostatak zrijeba je takodjer mogu reci poprilicno povoljan po nas klub. Zato braco svi na Kosevo ove dvije tekme, bez izgovora s ovim nekim olujama qurcima palcima. Idemo dati bespostednu podrsku nasem Saraj'vu.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 14:34

BoskoAntic je napisao/la:Za Evropu kroz ligu samo zeljo i olimpik imaju sansu, mislim za tu 4. poziciju, a velez, borac i ostali su svoje zavrsili..

Po trenutnom stanju na tabeli, Borac je ispred Olimpika. Zašto misliš da Borac nema šanse za Evropu, mislim kroz ligu?
Das Ist Walter

Evander
Kontakt:

Re: AW: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 14:38

BLU SKY je napisao/la:Izvini prijatelju al ipak vi kasnite nekih 5 godina za nama vas statut i ako prodje opet tesko da cete ubosti Vincenta Tana. Ali dobro vas statut je naravno bolji od naseg i vase ideje nisu prepisane od nase uprave itd. Ovo sto vi pricate "ce biti" a mi ovo sto pricamo je vec na snazi. Tako da cete ipak od muke crknuti.
Cuj 5 majok 15 godina mi kasnimo za vama vi ste real madrid sa ovih prostora . evo ti samo jedan primjer da je nas statut bolji od vaseg zato sto nije jedan investitor kao kod vas nego vise njih drugo danas sutra da se tan povuce vi ste mrtav klub dok kod nas ako se povuce jeda ili dva opet ostaje 3 ili vise a ko ce crknuti sacekajmo jedan mjesec pa cemo onda da pricamo.[/quote]

Koji su to vasi investitori? :D :D :D

Jeste, u pravu si. Oni ce pohrliti da daju svoje milione i da nemaju pravo odlucivati o njima. Inace, poslovni ljudi su odusevljeni sa takvom politikom i raspodijelom vlasti. Bas zato sto su investirali u nesto u sto nisu imali utiacaja, zato i imaju to sto imaju ;)

Jedan je Husaric koji je ulozio pare a nema garanciju da ce mu ih iko ikad vratiti, a svi ga nazivaju "ludim" radi toga :D

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 14:39

miden je napisao/la:
BoskoAntic je napisao/la:Za Evropu kroz ligu samo zeljo i olimpik imaju sansu, mislim za tu 4. poziciju, a velez, borac i ostali su svoje zavrsili..

Po trenutnom stanju na tabeli, Borac je ispred Olimpika. Zašto misliš da Borac nema šanse za Evropu, mislim kroz ligu?
Pod jedan mislim da su ipak slabiji od olimpica, a pod dva imaju velikih finansijskih problema, mislim da nemaju nikakve sanse za licencu...

ZRILIĆ: Teško je reći koliko nam nedostaje za licencu, to nam je još u magli i više ćemo znati nakon dolaska revizora kojeg je odredio N/FS BiH. Ono što nam je prioritet u naredna dva-tri mjerseca je da isplatimo još između 220.000 i 250.000 KM isto bivšim igračima i trenerima. To su sve dugovi iz prethodnog perioda i moramo da isplatimo Mladenu Žižoviću 32.000 KM, Borisu Raspudiću 27.500 KM, Miši Vukelji 30.000 KM...
U INAT SVIMA 1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 14:49

BoskoAntic je napisao/la:
miden je napisao/la:

Pod jedan mislim da su ipak slabiji od olimpica, a pod dva imaju velikih finansijskih problema, mislim da nemaju nikakve sanse za licencu...

ZRILIĆ: Teško je reći koliko nam nedostaje za licencu, to nam je još u magli i više ćemo znati nakon dolaska revizora kojeg je odredio N/FS BiH. Ono što nam je prioritet u naredna dva-tri mjerseca je da isplatimo još između 220.000 i 250.000 KM isto bivšim igračima i trenerima. To su sve dugovi iz prethodnog perioda i moramo da isplatimo Mladenu Žižoviću 32.000 KM, Borisu Raspudiću 27.500 KM, Miši Vukelji 30.000 KM...
Bez obzira na sve te probleme, cisto sumljam da ce Borac odustati od Evrope.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 14:50

Borac itekako ima sanse za Europu,suludo je pricati da nemaju...e sad hoce li igrati istu :hmmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 mar 2015, 14:57

Borac u kupu je ok Samo mi je zao sto SB nije izvuko zrinjski a Velez mladost. Ja vjerujem da ce velez igrat najace sto moze protiv nas. Posto je svjestan da nemogu osvoit kup pored nas I SB.

Za strunfove FK SARAJEVO moze vise da ponudi para za jednog igraca nego I jedan klub u ex yugi (a ti znas I sto), samo sto recimo misimovicu necemo da ponudimo vise od 400000km po sezoni zato sto vise ne vrijedi. Isto kosto mu ni keln ni dinamo ni nikoji drugi normalan klub nebi dao.

A ti vasi investitori kad dodzu vidjecemo, al ubjeden Sam da ti Svi investitori nemaju ni 10% kapitala I moci ko tan. Drugo niko pare nece dat a da njima upravlja neko drugi.

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 14:58

MortemHz je napisao/la:Borac itekako ima sanse za Europu,suludo je pricati da nemaju...e sad hoce li igrati istu :hmmmmm:
Ako im je ista cilj, imaju itekako! Ali sumnjam da ce zapeti za to 4. mjesto, s obzirom kao sto vec navedoh gore te finansijske probleme... Mislim da je njima ipak cilj uraditi koliko mogu u ligi, kup da ne spominjem, a gledati da vrate te dugove, i da se izvuku iz govana...

Ali sve ce nam se samo reci u ovih nekoliko narednih kola, koja ce ekipa tu isplivati kao favorit od ove tri (olimpic, borac, zeljo)...Cini mi se da u 20. kolu igraju borac-olimpic u Banja Luci...vidjećemo... :thumbup:
U INAT SVIMA 1946

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 mar 2015, 15:00

ma nas Roma ne bi izbacila u dvije utakmice... :cool:

nego, kakve su im sad ovo želje; ako ode Tan, vi ste mrtav klub... :mrgreen:
ko da gledam u fazonu; :pray: odlazi amidza :pray: odlazi molim te :pray:
:rol:

FCS INSTITUCIJA
F.K.SARAJEVO

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 15:01

molotovljev je napisao/la:ma nas Roma ne bi izbacila u dvije utakmice... :cool:

FCS INSTITUCIJA
Toliko su smiješni, da ih je tužno komentarisati :shhh:
U INAT SVIMA 1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 mar 2015, 15:02

FCS INSTITUCIJA
A mi pjevamo... SAMO NAPRIJED MALI PLAVI NEMA PREDAJE. hahahhahah

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 15:06

FCS INSTITUCIJA
Nije problem što oni to kažu, nego što pojedinici stvarno misle da bi to tako bilo. To dovoljno govori, kakvi su to mozgovi.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 15:19

Redovne ulaznice za ovu utakmicu su puštene u online prodaju putem sistema KupiKartu.ba, a bit će u redovnoj prodaji od petka, 06.03.2014. putem redovnih prodajnih mjesta FK Sarajevo i KupiKartu.ba.

Novi generalni sponzor FK Sarajevo, kompanija Turkish Airlines će za ovu utakmicu podijeliti i 500 besplatnih ulaznica za tribine "Istok" i "Sjever - Vedran Puljić", a ulaz je besplatan i djeci do 14 godina sa važećom članskom kartom FK Sarajevo.

Za one koji nemaju sezonsku :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 15:20

MortemHz je napisao/la:Redovne ulaznice za ovu utakmicu su puštene u online prodaju putem sistema KupiKartu.ba, a bit će u redovnoj prodaji od petka, 06.03.2014. putem redovnih prodajnih mjesta FK Sarajevo i KupiKartu.ba.

Novi generalni sponzor FK Sarajevo, kompanija Turkish Airlines će za ovu utakmicu podijeliti i 500 besplatnih ulaznica za tribine "Istok" i "Sjever - Vedran Puljić", a ulaz je besplatan i djeci do 14 godina sa važećom članskom kartom FK Sarajevo.

Za one koji nemaju sezonsku :opaopa:
Plus za pripadnice ljepšeg spola besplatan ulaz povodom 8. Marta!

Bravo Upravo! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
U INAT SVIMA 1946

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 mar 2015, 15:29

HordeBL je napisao/la:Kakvi moroni ovi mali gladni strumfovi. Pa uhljupi maleni , nas investitor moze 44 puta kupiti tog eventualnog banana hadalja kojeg olimpija tjera od sebe ko shugaavu macku. Drugo , tu je generalni sponzor koji daje po sezoni onoliko sto vi ni sanjati ne mozete...trece , jel vi kontate da ce neko poletiti radi 49% suvlasnistva da ulozi milione..ahahahahahaha...peto , kasnite sa sstatutom a samim tim sa ulaganjima vec skoro 2 godine tj toliko smo ispred vas i u tom smislu smo vec obrnuli toliko para koje (opet) mozete samo sanjati.
Glodjite banane , niste ni za sta drugo
Malo nade dobili, nemojmo im to kvariti. :D

Kad god vidim tvoj post, nick ti čitam kao Horde Banja Luka :rol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”