Malo cvsca igra i nista vise. Nogomet nije igra za dojencad. I u najboljim ligama Evrope ima lomova!Babilon je napisao/la:Evo mnoge se momcadi zale na Slobodino gostoprimstvo pa me zanima realno gledanje nekog simpatizera koji svake subote prati Slobodu pa ima li istine o toj tolikoj grubosti o kojoj se govori,citam po forumu da su Sarajlije se zalile i to dva puta,pa onda da su Varei iz Sirokog izbili zub,Wagnera polomili i sl.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hvala na realnom postu!slani grad je napisao/la:prvo..de mi reci gdje su to sarajlije izgubile a da se nisu zalileBabilon je napisao/la:Evo mnoge se momcadi zale na Slobodino gostoprimstvo pa me zanima realno gledanje nekog simpatizera koji svake subote prati Slobodu pa ima li istine o toj tolikoj grubosti o kojoj se govori,citam po forumu da su Sarajlije se zalile i to dva puta,pa onda da su Varei iz Sirokog izbili zub,Wagnera polomili i sl.
![]()
..za ovog vareu nemam pojma al nije nemoguce da je popio lakat i da mu je neko izbio zub..toga ima na svakom terenu na svijetu...od engleske do zimbabvea....ne kontam otkud to da se samo na Tusnju igra grubo
...Slobodu gledam i na strani i kuci i istina je da igraci stoje cvrsce na terenu kad igraju domace a to rade sve ekipe u ovoj smijesnoj ligi...osim toga ako igramo tako grubo i nedozvoljavamo igru protivniku kako laktasi pobijedise u TZ,kako pobijedi modrica u TZ,kako olimpik odigra nerjeseno u TZ pa kako Sloboda odigra nerijeseno u gradaccu uz 2 postignuta gola na strani sto moras priznat da je rijetkost kod nas...moj ti je savjet da sto manje citas sarajevsku stampu koja je totalno okrenuta prema zelji i sarajevu...nemoze proc dan a da u avazu ne izadze jel skoro imo meku il tvrdu stolicu i kako je alaim reko da su pokradeni
Steta sto SLoboda Zrinjski nema priliku da bude na tv-u!Ne pamtim kad su vas zadnji put prenosili!
Doduse ipak je Velez Siroki zasluzilo da se prenosi!
HSK Zrinjski Mostar
U ovakvom sportu treba malo grubosti,al sve u granicama normale,a ne ovi iz sarajeva se zale nakon svake tekme koju odigraju na strani,oni nasli pricat o nekom da je mesar,a vidimo njih u zadnjih par kola kako su fer i sportski tim
ocekujem dobru utakmicu u subotu,i naravno pobjedu Slobode 2:0.Okanovic i Jogy strijelci.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:U ovakvom sportu treba malo grubosti,al sve u granicama normale,a ne ovi iz sarajeva se zale nakon svake tekme koju odigraju na strani,oni nasli pricat o nekom da je mesar,a vidimo njih u zadnjih par kola kako su fer i sportski timocekujem dobru utakmicu u subotu,i naravno pobjedu Slobode 2:0.Okanovic i Jogy strijelci.
I ja mislim da će Tare i Samke biti strijelci.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
Okanovic redovno dobar kad igramo protiv Zrinjskog,jos njegove asistencije bi nam pomogle,a ostalo je na Smajlovicu,Mostarlicu i Mujicu ako bude zaigrao u ovom kolu,a ne sumnjam da hoce,ocekujem Karadzu u prvih 11,zajedno sa Gradom,Milosevicem i Krasicem u odbrani.AulleTa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:U ovakvom sportu treba malo grubosti,al sve u granicama normale,a ne ovi iz sarajeva se zale nakon svake tekme koju odigraju na strani,oni nasli pricat o nekom da je mesar,a vidimo njih u zadnjih par kola kako su fer i sportski timocekujem dobru utakmicu u subotu,i naravno pobjedu Slobode 2:0.Okanovic i Jogy strijelci.
I ja mislim da će Tare i Samke biti strijelci.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da ce Sloboda dobiti utakmicu na cvrstini. Na duelima gdje ce imati hrabriji i cvrsci start. Negdje na granici dozvoljenog! Sloboda igra na kartu ostrine, cvrstoce, tvrdoce i da jedan gol mogu zabiti koji ce biti dovoljan za pobjedu.
Mnogi ne vole takav nogomet koji i nije nesto lijep za oko, ali zar nismo bili svjedoci utakmica gdje su talijanski klubovi ili reprezentacija na taj nacin osvajali trofeje!
Nogomet nije vise samo igra za gledaoce, nego i biznis, te onaj ko ide vise, dalje, ima vise novca, bolje nogometase, uslove itd. Samim tim ima i vise gledalaca-simpatizera. Sto se opet svodi na isto. Sto posjecenije utakmice!
I podatak jedan da je uprkos najjacoj odbrani-beskompromisnim igracima koji su tada igrali za Slobodu u ligi YU, igraci kojih su se bojali sirom YU lige (Hatunic, Verlasevis, Alibegovic, Mujezinovic...) bili rekorderi u osvajanju pehara za fer-plej!
Znaci da biti jak, cvrst, borac, stamen, ne znaci biti nekorektan!
Mnogi ne vole takav nogomet koji i nije nesto lijep za oko, ali zar nismo bili svjedoci utakmica gdje su talijanski klubovi ili reprezentacija na taj nacin osvajali trofeje!
Nogomet nije vise samo igra za gledaoce, nego i biznis, te onaj ko ide vise, dalje, ima vise novca, bolje nogometase, uslove itd. Samim tim ima i vise gledalaca-simpatizera. Sto se opet svodi na isto. Sto posjecenije utakmice!
I podatak jedan da je uprkos najjacoj odbrani-beskompromisnim igracima koji su tada igrali za Slobodu u ligi YU, igraci kojih su se bojali sirom YU lige (Hatunic, Verlasevis, Alibegovic, Mujezinovic...) bili rekorderi u osvajanju pehara za fer-plej!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
FK Sloboda – HŠK Zrinjski
Bod osvojen na gostovanju Gradačcu, vrijedit će samo ukoliko igrači Slobode u narednom kolu ostvare novu domaću pobjedu. Do tri boda će morati preko uvijek u Tuzli neugodnog Zrinjskog, koji je visokom pobjedom nad Borcem dokazao da je izašao iz krize.
Međutim, izabranici Vlatka Glavaša nemaju drugog izbora osim kod kuće pobjeđivati sve protivnike, bez obzira o kome se radi. Svaki drugi rezultat Tuzlake dovodi u neugodnu situaciju u borbi za opstanak.
Međutim, budu li “crveno-crni” pružali maksimum na terenu i imali podršku kao što je to bio slučaj u prethodnih utakmicama, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Utakmica se igra sa pocetkom u 16h,ulaz 5 km,za zene besplatno !
Bod osvojen na gostovanju Gradačcu, vrijedit će samo ukoliko igrači Slobode u narednom kolu ostvare novu domaću pobjedu. Do tri boda će morati preko uvijek u Tuzli neugodnog Zrinjskog, koji je visokom pobjedom nad Borcem dokazao da je izašao iz krize.
Međutim, izabranici Vlatka Glavaša nemaju drugog izbora osim kod kuće pobjeđivati sve protivnike, bez obzira o kome se radi. Svaki drugi rezultat Tuzlake dovodi u neugodnu situaciju u borbi za opstanak.
Međutim, budu li “crveno-crni” pružali maksimum na terenu i imali podršku kao što je to bio slučaj u prethodnih utakmicama, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje.
Utakmica se igra sa pocetkom u 16h,ulaz 5 km,za zene besplatno !
- Probisvjet
- Kontakt:
Jesu li nasli kasetu? Mozda nije kaseta nego DVD!
Ma sta ce im sada kaseta, samo da se sikiraju kako su igrali. Treba ih postediti gledanja!
Ma sta ce im sada kaseta, samo da se sikiraju kako su igrali. Treba ih postediti gledanja!
Jedno je cvrsca igra, a drugo mesarstvo i hinjski startovi.Probisvjet je napisao/la:Malo cvsca igra i nista vise. Nogomet nije igra za dojencad. I u najboljim ligama Evrope ima lomova!Babilon je napisao/la:Evo mnoge se momcadi zale na Slobodino gostoprimstvo pa me zanima realno gledanje nekog simpatizera koji svake subote prati Slobodu pa ima li istine o toj tolikoj grubosti o kojoj se govori,citam po forumu da su Sarajlije se zalile i to dva puta,pa onda da su Varei iz Sirokog izbili zub,Wagnera polomili i sl.
![]()
- slani grad
- Kontakt:
tako je..vi bi to trebali najbolje znatPIRKE33 je napisao/la:Jedno je cvrsca igra, a drugo mesarstvo i hinjski startovi.Probisvjet je napisao/la:Malo cvsca igra i nista vise. Nogomet nije igra za dojencad. I u najboljim ligama Evrope ima lomova!Babilon je napisao/la:Evo mnoge se momcadi zale na Slobodino gostoprimstvo pa me zanima realno gledanje nekog simpatizera koji svake subote prati Slobodu pa ima li istine o toj tolikoj grubosti o kojoj se govori,citam po forumu da su Sarajlije se zalile i to dva puta,pa onda da su Varei iz Sirokog izbili zub,Wagnera polomili i sl.
![]()
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Malo cvsca igra i nista vise. Nogomet nije igra za dojencad. I u najboljim ligama Evrope ima lomova!
[/quote]
Jedno je cvrsca igra, a drugo mesarstvo i hinjski startovi.[/quote]
tako je..vi bi to trebali najbolje znat
...7 crvenih kartona u 3 utakmice..nije ni cudo sto je korida na kosevu[/quote]
Uzivili se momci prijatelju slani da smo ih ubili i sta sve ne a ustvari malo se tuku ljudi jbga
Turkovic izjavljuje da su Laktasi ekipa koja se ne zna tuci , a Muminovic da su mesari vidis da se ne zna ko pije ko placa 
Jedno je cvrsca igra, a drugo mesarstvo i hinjski startovi.[/quote]
Uzivili se momci prijatelju slani da smo ih ubili i sta sve ne a ustvari malo se tuku ljudi jbga
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Jedno je cvrsca igra, a drugo mesarstvo i hinjski startovi.[/quote]TaRgEt_ je napisao/la:Malo cvsca igra i nista vise. Nogomet nije igra za dojencad. I u najboljim ligama Evrope ima lomova!![]()
mislim ipak da titulu mesarske ekipe ne moze niko uzet od vas vi to dobro cuvate,pa na vas se sve ekipe zale i kuci i u gostima a mi zadnej 3 tekme igramo grublje ali i sistematski nas sudije buse e sad ako si ti gledao ove utkmice u travniku i laktasima pa znas boje od mene onda izvini
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Pa meni je ludji neko sto je pomislio da ce Sloboda dati snimak utakmice sa Sarajevom!Vidim i Robijasi na njihovom postu navijaju da Sloboda ispadne pa ako se kojom slucajem i ispasi ispadanja tesko ce slijedece,jer mnogi kukaju na njihovu grubost,a i iz Sirokog posbno pa im i oni zele da narednu rundu nevide Premijer ligu: 
Mozda ce Sloboda dobijati domace utakmice seljacki nazvano na cvrstini ,ali je izazvala takav gnjev kod ostali klubova da ce im vratiti na cvrstini,pa nevidim kako Sloboda misli u gostima igrati kao najomrzenija ekipa premijer ligeProbisvjet je napisao/la:Mislim da ce Sloboda dobiti utakmicu na cvrstini. Na duelima gdje ce imati hrabriji i cvrsci start. Negdje na granici dozvoljenog! Sloboda igra na kartu ostrine, cvrstoce, tvrdoce i da jedan gol mogu zabiti koji ce biti dovoljan za pobjedu.
Ispade sad jedina Sloboda igra "grubu" igru, iako, ja ne vidim šta je tu grubost i "mesarski" startovi kako ih neki vole nazivati. Igramo čvrsto i borbeno kod kuće, kao i skoro svaka ekipa. pogledajte samo ostale ekipe tipa Veleža, Travnika, Laktaša, Leotara, pa i Čelika... Mislite da oni ne igraju kao mi. Smiješni ste stvarno.
Spammer
ovim se sloboda propisno obrukala.
gdje su sad oni tekstovi da sarajevski mediji šilje protiv njih, da priča o grubosti nije osnovana... vidim sad i navijači okreću priču, više nije "nismo bili grubi", sad je "svi su grubi".
istina je sigurno samo u tome da bi snimak pokazao da je utakmica namještena. sve drugo pokazalo bi da su ljudi u Slobodi u pravu i objavljen snimak bi im donio veliku moralnu pobjedu.
gdje su sad oni tekstovi da sarajevski mediji šilje protiv njih, da priča o grubosti nije osnovana... vidim sad i navijači okreću priču, više nije "nismo bili grubi", sad je "svi su grubi".
istina je sigurno samo u tome da bi snimak pokazao da je utakmica namještena. sve drugo pokazalo bi da su ljudi u Slobodi u pravu i objavljen snimak bi im donio veliku moralnu pobjedu.
- slani grad
- Kontakt:
namjestenacikac je napisao/la:ovim se sloboda propisno obrukala.
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
vrlo tužno.
mene bi bilo stid da su se iz mog kluba ovako izblamirali. sportski je i izgubiti, a navijači bi valjda prvo trebali navijati da njihov klub dobro igra, a ne da otima bodove u mraku. ne vidim kakvo ti je zadovoljstvo u tome. ja poslije ove blamaže bar mogu biti ponosan na častan poraz, a tebi i ta oteta pobjeda nije garant ni da ćeš dogodine na premijerligašku utakmicu.
mene bi bilo stid da su se iz mog kluba ovako izblamirali. sportski je i izgubiti, a navijači bi valjda prvo trebali navijati da njihov klub dobro igra, a ne da otima bodove u mraku. ne vidim kakvo ti je zadovoljstvo u tome. ja poslije ove blamaže bar mogu biti ponosan na častan poraz, a tebi i ta oteta pobjeda nije garant ni da ćeš dogodine na premijerligašku utakmicu.
Joj sto ne mogu ovih prica,sve namjestene tekme koje Sloboda dobije protiv sarajeva,pa sta ste to vi majketi,Man.Utd.,Chelsea,Barca itd.i spominju neke komplexe u pm.Pa vi ste sami sebe komplexi,katastrofa ste,mesari na terene 3 utakmice 7 crvenih,sumanove bebe
doveli velikog strucnjaka varesanovica da ih vodi u nastavku pl BIH
al nemogu oni bez nase teme,vidim suzdrze se dan i opet su tu,aj nek malo izlijece zivce svoje 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.