Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sturm - Austria oba daju gol @ 1,70
Bournemouth-Wolwerhampton oba daju gol @ 1,70
Brentford-Huddersfield oba daju gol @ 1,60
Brighton - Derby oba daju gol @ 1,75
Charlton - Nottingham oba daju gol @ 1,70
Watford - Fulham 3+ @ 1,60
Uk. kvota: 22,06
Bournemouth-Wolwerhampton oba daju gol @ 1,70
Brentford-Huddersfield oba daju gol @ 1,60
Brighton - Derby oba daju gol @ 1,75
Charlton - Nottingham oba daju gol @ 1,70
Watford - Fulham 3+ @ 1,60
Uk. kvota: 22,06
Potpuno se slazem za ova dva para. Svakako se isplati igrati Washington po 2.30, kod nas u HR je vec sad na max 2.00Marjan je napisao/la:Chicago - Washington 2 2,30
Kvota na ovaj mec je u velikom padu, neke kladionice nisu u toku pa su ostavile malo vecu kvotu za mec. Chicago je u strasnim problemima, domacinu se povrijedio pored Rosea i drugi glavni igrac Butler koji ce biti dosta van terena. Ostali su samo na Gasolu a on veceras ide u reket Washingtona gdje su oni ubjedljivo najjaca ekipa u NBA ligi.
Chicago u ovom sastavu sa igracima koji nisu napadacki orjentisani sem Gasola sigurno ce imati velikih problema. Primjera radi Butler i Rose kombinovano u prosjeku 40 poena, a nece biti ni Taj Gibsona koji dodaje jos 10 poena.
Ni gostima ne cvjetaju ruze, imali su 6 poraza zaredom i onda proslo kolo su prekinuli protiv Detroita. Vratio se Bradley Beal i to mnogo znaci za goste. Mislim da ovde mogu zaustaviti Gasola i ne vidim nikog drugog iz Bullsa da moze odigrati partiju zivota. Washington ovo mora iskoristiti, Bullsi im bjeze samo 3 pobjede i evo im prilike da to smanje. Ocekujem Wall i Beal da ce ovo odraditi profesionalno, realno da ih niko iz Bullsa ne moze sacuvati nocas.
Dodat i ATLANTA-HOUSTON -1 @1,25
Harden suspendiran z protiv Atlante zbog udaranja Lebrona u nezgodno mjesto na prošloj utakmici
edit: to tvoja analiza ili?

Bari - Catania 1 2,00
Bari polako dize formu i upisali su 2 pobjede zaredom,a s druge strane je Catania koja ima 2 poraza zaredom i u gostima su ocajni od 12 zadnjih gostujucih utakmica imaju 10 poraza i 2 remija plus ne mogu racunati na veliki br igraca a jedan od njih je i najbolji strijelac Emanuele Calaio (14 golova).Ostali igraci na koje gostujuci trener ne moze racunati:Raffaele Schiavi (def 5/0), Gonzalo Escalante(mid 15/1) , Riccardo Maniero (att 6/2), Gyomber (def 7/0) , Lorenzo Del Prete, Raphael Martinho (mid 18/4 , 3. strijelac)
Bari polako dize formu i upisali su 2 pobjede zaredom,a s druge strane je Catania koja ima 2 poraza zaredom i u gostima su ocajni od 12 zadnjih gostujucih utakmica imaju 10 poraza i 2 remija plus ne mogu racunati na veliki br igraca a jedan od njih je i najbolji strijelac Emanuele Calaio (14 golova).Ostali igraci na koje gostujuci trener ne moze racunati:Raffaele Schiavi (def 5/0), Gonzalo Escalante(mid 15/1) , Riccardo Maniero (att 6/2), Gyomber (def 7/0) , Lorenzo Del Prete, Raphael Martinho (mid 18/4 , 3. strijelac)
FORZA MILAN!
Tu sei tutta la mia vita!
Tu sei tutta la mia vita!

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Evolution87
- Kontakt:
Boro
Helsinki (hokej)
KAC 5+
Ovo idem na jaci ulog pa sta bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Helsinki (hokej)
KAC 5+
Ovo idem na jaci ulog pa sta bude
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jopaa7 je napisao/la:Potpuno se slazem za ova dva para. Svakako se isplati igrati Washington po 2.30, kod nas u HR je vec sad na max 2.00Marjan je napisao/la:Chicago - Washington 2 2,30
Kvota na ovaj mec je u velikom padu, neke kladionice nisu u toku pa su ostavile malo vecu kvotu za mec. Chicago je u strasnim problemima, domacinu se povrijedio pored Rosea i drugi glavni igrac Butler koji ce biti dosta van terena. Ostali su samo na Gasolu a on veceras ide u reket Washingtona gdje su oni ubjedljivo najjaca ekipa u NBA ligi.
Chicago u ovom sastavu sa igracima koji nisu napadacki orjentisani sem Gasola sigurno ce imati velikih problema. Primjera radi Butler i Rose kombinovano u prosjeku 40 poena, a nece biti ni Taj Gibsona koji dodaje jos 10 poena.
Ni gostima ne cvjetaju ruze, imali su 6 poraza zaredom i onda proslo kolo su prekinuli protiv Detroita. Vratio se Bradley Beal i to mnogo znaci za goste. Mislim da ovde mogu zaustaviti Gasola i ne vidim nikog drugog iz Bullsa da moze odigrati partiju zivota. Washington ovo mora iskoristiti, Bullsi im bjeze samo 3 pobjede i evo im prilike da to smanje. Ocekujem Wall i Beal da ce ovo odraditi profesionalno, realno da ih niko iz Bullsa ne moze sacuvati nocas.
Dodat i ATLANTA-HOUSTON -1 @1,25
Harden suspendiran z protiv Atlante zbog udaranja Lebrona u nezgodno mjesto na prošloj utakmici
edit: to tvoja analiza ili?
ma kakva njegova lagano bilo copy/paste sa jedne stranice na fejsu ne bi da je reklamiram

Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
Eo ga, pokupljeno s foruma 

ajmo ajmo

ajmo ajmo

- Consigliere
- Kontakt:
Samo da se stupasim
M'boro- Millwall (SP) 1 1.55 - najmanji iz sp-a
Paris- Turow (SP) 1x 1.40 - najmanje rizican iz sp-a
Villa- WBA 2+ 1.40 - zbog kvote
Boulogne- St Etienne 2+ 1.40 - zbog kvote
Leverkusen- Klautern 1 1.45 - samo da ne bude u produzetku
Stuttgart II- Wehen odg3+ 2.43 - zbog kvote
Kvota: 15,00
M'boro- Millwall (SP) 1 1.55 - najmanji iz sp-a
Paris- Turow (SP) 1x 1.40 - najmanje rizican iz sp-a
Villa- WBA 2+ 1.40 - zbog kvote
Boulogne- St Etienne 2+ 1.40 - zbog kvote
Leverkusen- Klautern 1 1.45 - samo da ne bude u produzetku
Stuttgart II- Wehen odg3+ 2.43 - zbog kvote
Kvota: 15,00

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Southampton
Dortmund
Hoffenhaim
Leverkusen
St.Ettiene
......................
Galatasaray 2/1
Hoffenham 1/2
Dortmund 1/2
Swindon 2/1
Dortmund
Hoffenhaim
Leverkusen
St.Ettiene
......................
Galatasaray 2/1
Hoffenham 1/2
Dortmund 1/2
Swindon 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- brunoconti
- Kontakt:
Aalen - Hoffenheim zx2
Kup takmicenje uvijek pruzi neizvjesne utakmice, i vrlo cesto dodje do iznenadjenja. Domacin Aalen ima brigu oko opstanka u Cvajti, i mislim da vcrs nece dati toliki znacaj kup takmicenju, al opet ocekujem kakav takav otpor od domacina, koji ce pokusati izenenaditi gosta, ukoliko im se to pruzi. Gosti su u sjajno formi, i jedna su od najucinkovitijih ekipa u Bundesligi, i u prosjeku njihovih meceva padne 3.1 gol. Mislim da Hoffenheim vecereas pobjeduje, ali opet u kupu svasta je moguce. Njihovi medjusobni dueli takodjer nagovjestavaju otvoren mec, u njihovih 15 odigranih susreta, cak 7 je islo preko 2.5 gola. Vjerujem da vcrs mogu oba tima postici pogodak, i da ce margina od 2.5 lagano proci.
Watford - Fulham 1
Watford je najucinkovitija ekipa Championshipa sa postignuti 69 golova u ligi. Igraju jako otvoreno na sve ili nista a to pokazuje njihov skoro od 19 pobjeda, 10 poraza i samo 5 nerijesenih susreta. Fulham je ekipa koja je u proslom kolu napravila veliko iznenadjenje pobjedivsi vodecu ekipu Championshipa Derby. Watford veceras vjerujem da nece nista prepustit slucaju da ce sva tri boda ostati na Vicarage Roadu, cisto sumnjam da se Fulhamu moze posreciti ponovo, a oni su jedna od losijih gostujucih ekipa prvenstva od 17 gostujucih utakmica imaju 11 poraza i po 3 pobjede i nerijesena susreta. Championshipa je vrlo podjednaka liga, i svako svakoga moze pobjediti, a to je Fulham demonstirao kao sto sam rekao u proslom kolu, ali vcrs mislim da pobjeda Watforda nece doci u pitanje, i da ce konacno zabiljeziti prvu pobjedu kao domacin protiv Fulhama.
Southampton - Crystal Palace 1
Soton je upao u losu formu, i zadnju pobjedu kod kuce zabiljezili su 1og januara ove godine, nakon toga i odigranih 5 utakmica kod kuce uspjeli su osvojiti svega 2 boda, a izmedju ostalog protiv vecerasnjeg protivinika su ispali iz FA kupa rezultatom 3:2, upravo kod kuce. Mislim da je vrijeme da se konacno prekine ova losa serija domacina, da ce se revansirati gostima, i da ce pobjedom prekinuti nevjerovatnu seriju gostiju koji su 8 susreta kao gost izgubili samo jedan mec, dva su zavrsena nerijesenim ishodom, a nevjerovatnih 5 susreta su izasli kao pobjednik. Veceras njihov sjajan niz ce stati, i ekipa Sotona ce zabiljeziti konacno tri boda koja ce biti dovoljna da preuzmu petu poziciju Premiershipa od L'poola.
Kup takmicenje uvijek pruzi neizvjesne utakmice, i vrlo cesto dodje do iznenadjenja. Domacin Aalen ima brigu oko opstanka u Cvajti, i mislim da vcrs nece dati toliki znacaj kup takmicenju, al opet ocekujem kakav takav otpor od domacina, koji ce pokusati izenenaditi gosta, ukoliko im se to pruzi. Gosti su u sjajno formi, i jedna su od najucinkovitijih ekipa u Bundesligi, i u prosjeku njihovih meceva padne 3.1 gol. Mislim da Hoffenheim vecereas pobjeduje, ali opet u kupu svasta je moguce. Njihovi medjusobni dueli takodjer nagovjestavaju otvoren mec, u njihovih 15 odigranih susreta, cak 7 je islo preko 2.5 gola. Vjerujem da vcrs mogu oba tima postici pogodak, i da ce margina od 2.5 lagano proci.
Watford - Fulham 1
Watford je najucinkovitija ekipa Championshipa sa postignuti 69 golova u ligi. Igraju jako otvoreno na sve ili nista a to pokazuje njihov skoro od 19 pobjeda, 10 poraza i samo 5 nerijesenih susreta. Fulham je ekipa koja je u proslom kolu napravila veliko iznenadjenje pobjedivsi vodecu ekipu Championshipa Derby. Watford veceras vjerujem da nece nista prepustit slucaju da ce sva tri boda ostati na Vicarage Roadu, cisto sumnjam da se Fulhamu moze posreciti ponovo, a oni su jedna od losijih gostujucih ekipa prvenstva od 17 gostujucih utakmica imaju 11 poraza i po 3 pobjede i nerijesena susreta. Championshipa je vrlo podjednaka liga, i svako svakoga moze pobjediti, a to je Fulham demonstirao kao sto sam rekao u proslom kolu, ali vcrs mislim da pobjeda Watforda nece doci u pitanje, i da ce konacno zabiljeziti prvu pobjedu kao domacin protiv Fulhama.
Southampton - Crystal Palace 1
Soton je upao u losu formu, i zadnju pobjedu kod kuce zabiljezili su 1og januara ove godine, nakon toga i odigranih 5 utakmica kod kuce uspjeli su osvojiti svega 2 boda, a izmedju ostalog protiv vecerasnjeg protivinika su ispali iz FA kupa rezultatom 3:2, upravo kod kuce. Mislim da je vrijeme da se konacno prekine ova losa serija domacina, da ce se revansirati gostima, i da ce pobjedom prekinuti nevjerovatnu seriju gostiju koji su 8 susreta kao gost izgubili samo jedan mec, dva su zavrsena nerijesenim ishodom, a nevjerovatnih 5 susreta su izasli kao pobjednik. Veceras njihov sjajan niz ce stati, i ekipa Sotona ce zabiljeziti konacno tri boda koja ce biti dovoljna da preuzmu petu poziciju Premiershipa od L'poola.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Barnsley–Coventry 3+ 2,10
2,8 i 2,4 prosjek je golova na njihovim susretima.
Medjusobne posljednje 2 utakmice, u kupu 1:2 i u prvenstvu u ovoj sezoni 2:2.
City koji je u krizi, tokom danasnjeg dana objavio je da ce ih u nastavku sezone voditi Tony Mowbray.
http://www.bbc.com/sport/0/football/31694467" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.barnsleyfc.co.uk/news/articl ... 07334.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Fin koef, otvorena i nabrijana utakmica, nadam se overu.
2,8 i 2,4 prosjek je golova na njihovim susretima.
Medjusobne posljednje 2 utakmice, u kupu 1:2 i u prvenstvu u ovoj sezoni 2:2.
City koji je u krizi, tokom danasnjeg dana objavio je da ce ih u nastavku sezone voditi Tony Mowbray.
http://www.bbc.com/sport/0/football/31694467" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.barnsleyfc.co.uk/news/articl ... 07334.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Fin koef, otvorena i nabrijana utakmica, nadam se overu.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ma nebitno jel njegova ili ne, vec sam vidio takav identican post na drugom forumu pa zato pitam, nije bilo nikakve lose namjereTurbosi je napisao/la:ma kakva njegova lagano bilo copy/paste sa jedne stranice na fejsu ne bi da je reklamiram

Da ne bude off, ja cu probati s ovim za nba
-8.5/Atlanta - Houston 1 @1.85
Chicago - Washington x2 @1.65
20.5/Williams Mo (CHA) VIŠE @1.85
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 03 mar 2015, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kopirao sam sa jednog NBA foruma ako hoce neko da isprati da se dobije stajopaa7 je napisao/la:Ma nebitno jel njegova ili ne, vec sam vidio negdje takav identican post na drugom forumu pa zato pitam, nije bilo nikakve lose namjereTurbosi je napisao/la:ma kakva njegova lagano bilo copy/paste sa jedne stranice na fejsu ne bi da je reklamiram
Da ne bude off, ja cu probati s ovim za nba
-8.5/Atlanta - Houston 1 @1.85
Chicago - Washington x2 @1.65
20.5/Williams Mo (CHA) VIŠE @1.85

Hull-1
St. Etienne-2
Bari -1
Pescara-1
@14,47
Atlanta-h1
Memphis i Utah-z2
Washington 2
kv. 6,33 premier
Memphis i Utah-z2
Washington 2
kv. 6,33 premier
sta mislite moze li ovaj turow iznenadit paris u kosarci kvota 2,60
Rochdale-Crewe 2P D2+ ( zbroj golova u II polu. dva i više)
Aldershot-Dover 3+
Swindon-Gillingham FC 3+
Trapani-Livorno 3+
Watford-Fulham 3+
Bolton-Reading 3+
Brighton-Derby GG
Bradford-Crawley Town GG3+
Leyton Orient-Bristol City GG
Swindon-Gillingham FC D2+ ( Domaćin daje 2 i više golova na utakmici)
Carlisle-Cheltenham 0-2 gola
Wimbledon-Southend 3+
Aldershot -Dover 3+
Ovaj put odigrao prema statistikama i prosjeku golova što sam po internetu našao, pa ću nabaciti na 2 tiketa po 6 i 7 parova.
Još bi pokušao dva prelaza:
Basingstoke-Bath City X/1
Brentford-Huddersfield X/1
Želim sreću svima sa tiketima večeras.
Aldershot-Dover 3+
Swindon-Gillingham FC 3+
Trapani-Livorno 3+
Watford-Fulham 3+
Bolton-Reading 3+
Brighton-Derby GG
Bradford-Crawley Town GG3+
Leyton Orient-Bristol City GG
Swindon-Gillingham FC D2+ ( Domaćin daje 2 i više golova na utakmici)
Carlisle-Cheltenham 0-2 gola
Wimbledon-Southend 3+
Aldershot -Dover 3+
Ovaj put odigrao prema statistikama i prosjeku golova što sam po internetu našao, pa ću nabaciti na 2 tiketa po 6 i 7 parova.

Još bi pokušao dva prelaza:
Basingstoke-Bath City X/1
Brentford-Huddersfield X/1
Želim sreću svima sa tiketima večeras.

Aston Vila-WBA 3+
Aston Vila-WBA preko 10.5 kornera
Aston Vila-WBA preko 4.5 kartona
Aston Vila-WBA preko 10.5 kornera
Aston Vila-WBA preko 4.5 kartona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.