FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
http://www.lastminutegoals.org/bayern-m ... undesliga/" onclick="window.open(this.href);return false;
PEP je napisao/la:pozz.momci jel ko moze ako nije frka da metne golove sa jucerasnje tekme ,nisam stigao gledati tekmu pa eto ako nije frka da metnete golove.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sinoć je ono bilo dobro. Bitno je da je Ribery opet top, pa je to sada dodatni bitni faktor. Za protivnika svakog dodatna nova opasnost. Ribery je sinoć bio najbolji, svaki put opasnost za protivnika bilo po njegovoj strani, tamo smo stalno probijali.
Zar je sinoć nešto posebno odigrao?
Pa vi ste neki ubjeđivali ovdje sviju (a ubjeđivali ste i sami sebe) kako će Lewa donijet neku dimenziju više u odnosu na Mandžu i Gomeza....Ako je po vama nekima donijeo, svaka vam čast....
Eto ko prethodni napadači nisu radili i trčali za ekipu...A eto nisu ni onakve golove ko on sinoć onaj jedan zabijali....
A što se mene tiče, ja uvijek mogu i promjenit mišljenje, nemam ja tih kompleksa, pogotovo ne na forumu. Ja sam Lewu znao pohvalit nakon dobrih predstava. Dok znamo da neki nikad mišljenje ne promjene, jer valjda na taj način svoju "čast" brane. Ili čak i ne pohvale nekog, koga su prije kritikovali.
A ti bio za Lewu, hvališ ga, diviš mu se, pa bi sad htio da svi kažu kako je Lewa najbolji i kako je fantastičan....
anelbavarac je napisao/la:
Onaj effe naziva Lewu "krampom" a kad majstor proradi ovog ni na mapi.
Toliko rada za ekipu, otvaranja, trke i + gol opet ne valja..
Tuga.
A što se mene tiče, ja uvijek mogu i promjenit mišljenje, nemam ja tih kompleksa, pogotovo ne na forumu. Ja sam Lewu znao pohvalit nakon dobrih predstava. Dok znamo da neki nikad mišljenje ne promjene, jer valjda na taj način svoju "čast" brane. Ili čak i ne pohvale nekog, koga su prije kritikovali.
A ti bio za Lewu, hvališ ga, diviš mu se, pa bi sad htio da svi kažu kako je Lewa najbolji i kako je fantastičan....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.
Ja se ne sjećam da je to tako bilo kada se ovdje najbolje diskutovalo i kada je vladalo veliko drugarstvo.
Hm, možda smo ipak postali razmaženi.
Nekima su sjećanja izblijedila dok neki češljaju net da se prisjete postave prije Bilalovog dolaska.
Sve ovo danas je dobro, odlično i samo se povremeno javi strah da se od ove ekipe ne izvuče maksimum (najviše radi par igrača koji su na zalasku i bez kojih je pomalo teško zamisliti budućnost tima). Radi svega toga i ove 'naše podjele', jedni misle trenutno i vide većinom pozitivno, dok se drugima javlja žal za 'onom dominacijom' i onim sustavom koji je u tom momentu izgledao neprevaziđen.
Naravno da ima i onih drugih koji gledaju suprotno od svega toga i koji se ne vežu ni za jednu 'frakciju'.
Ja se ne sjećam da je to tako bilo kada se ovdje najbolje diskutovalo i kada je vladalo veliko drugarstvo.
Hm, možda smo ipak postali razmaženi.
Nekima su sjećanja izblijedila dok neki češljaju net da se prisjete postave prije Bilalovog dolaska.
Sve ovo danas je dobro, odlično i samo se povremeno javi strah da se od ove ekipe ne izvuče maksimum (najviše radi par igrača koji su na zalasku i bez kojih je pomalo teško zamisliti budućnost tima). Radi svega toga i ove 'naše podjele', jedni misle trenutno i vide većinom pozitivno, dok se drugima javlja žal za 'onom dominacijom' i onim sustavom koji je u tom momentu izgledao neprevaziđen.
Naravno da ima i onih drugih koji gledaju suprotno od svega toga i koji se ne vežu ni za jednu 'frakciju'.
Vom Jäger zum Gejagten
BRAVO.geronimo je napisao/la:Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.
Hm, možda smo ipak postali razmaženi.![]()
Momci ,sretan dan nezavisnositi ,svima onima koji slave ovaj prelijepi dan ,historijski dan nase domovine.

Domovino ,

pepe reina bi mogao napustii bayern ,volio bi se vratiti u italiju ,a navodno je zainteresovan inter .
Domovino ,
pepe reina bi mogao napustii bayern ,volio bi se vratiti u italiju ,a navodno je zainteresovan inter .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- BavaracZenica
- Kontakt:
Nas novi igrac koji je od ljeta u nasem timu Joshua Kimmich .. danas je postigao gol za Lepzieg.. momak od 20 godina, mnogo paznje privlaci na sebe i dobar igrac..
Mozda ce ga Bayern na jednu godinu poslat dalje na posudbu, ali sigurno veliki talenat.

Mozda ce ga Bayern na jednu godinu poslat dalje na posudbu, ali sigurno veliki talenat.
FC Bayern !!!!!
Vidi jednu stvar,trenutno se nista "burno" ne desava u sezoni. Imamo +8 u prvenstvu, LP poprilicno slab protivnik i onda se desavaju takve situacije gdje svako ima svoje misljenje i bubice.geronimo je napisao/la:Na ovoj temi ništa novo, jedni upadaju u letargiju, drugi dižu euforiju, pa onda opet se neki igrači (pre)više osporavaju, dok se pojedini veličaju bez potrebe...i tako sve u krug.
Hm, možda smo ipak postali razmaženi.![]()
Da dovezem malo na raspravu effe_sa i anela...po meni Levat nista nije donio novo u odnosu na Mandzu. Ali vjerujem da je to tako zbog Pepa. Da je ostao stari Bayern (NAJJACI BAYERN SVIH VREMENA), vjerujem da bi bila vidljiva ta promjena Gomez-Mandzo-Levat.
Nekoliko puta sam pricao da po mom misljenju ovaj Bayern moze biti najjaci klub na svijetu uz totalno oporavljenog Alcantaru. Mislim da je on ona kljucna matica u ekipi, homeostaza, koja sve pokrece.
Martinezu mislim da se crno pise, ne zaboravimo svi da je bilo nekoliko utakmica kada je bio bez povrede te da nije mogao pronaci svoju minutazu, a pogotovo nije mogao na poziciji na kojoj bismo ga svi najradije vidjeli.
Stern des Südens
-
sitnaburanija
- Kontakt:
Klaringtone, zabija li ti gomo u firenci?
Ne prizivaj ga, kamena ti ercegovackog.
Ne prizivaj ga, kamena ti ercegovackog.
Izgleda da je nas Pepun izazvao saobracajnu nezgodu 
stigle ga sve one nase kritikeBilall je napisao/la:Izgleda da je nas Pepun izazvao saobracajnu nezgodu
Ma ništa posebo, manja materijalna šteta. 
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ajd sto nema pojma kao trener, vec je i kao vozac los
Nema od njega nista
Nema od njega nista
Kako prenose njemački mediji, Guardiola je u nedjelju svojim automobilom udario u automobil ispred sebe, ali srećom nije bilo težih posljedica. Vozač drugog automobila čak je zamolio Guardiolu za 'selfie'.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Bilall je napisao/la:Ajd sto nema pojma kao trener, vec je i kao vozac los![]()
![]()
Nema od njega nista

pepito
- BavaracZenica
- Kontakt:
Sutra aBd protiv Eintrachta Braunschweig u DFB pokal .
Ne bi trebalo da bude problema, ali uci maximalno u utakmicu i pokusati vec nakon pola sata da postignemo gol ili vise, da se ne bi uvukla kakva nervoza, jer siguran sam da ce se suparnici naostriti i ici maximalno u duele, jedna se utakmica igra tako da oni nemaju sta izgubiti.
Posto nam je trenutno najbolji igrac Robben, evo neke statistike njegove vezane za ovo takmicenje .. a to je Kup Njemacke .
Njegovim dolaskom u sezoni 2009 na 2010- tu .. nas Arjen je u Kupu odigrao 18 utakmica , postigao je 14 golova te asistirao 11 puta
Ove sezone u kupu on nije igrao cini mi se.. i mislim da bi ga i sutra trebali sacuvat .
Recimo Svajni koji je clan prvog tima od 2001 godine je odigrao 47 utakmica te postigao 9 golova i 9 asistencija
Ribery - 27 utakmica 11 golova 17 asistencija ( ove sezone zasad u kupu iz jedne utakmice 1 gol )
Thomas Muller je dosad odigrao 28 utakmica 19 golova 14 asistencija
Ostale da ne spominjem uglavnom idemo ka finaluu
Ne bi trebalo da bude problema, ali uci maximalno u utakmicu i pokusati vec nakon pola sata da postignemo gol ili vise, da se ne bi uvukla kakva nervoza, jer siguran sam da ce se suparnici naostriti i ici maximalno u duele, jedna se utakmica igra tako da oni nemaju sta izgubiti.
Posto nam je trenutno najbolji igrac Robben, evo neke statistike njegove vezane za ovo takmicenje .. a to je Kup Njemacke .
Njegovim dolaskom u sezoni 2009 na 2010- tu .. nas Arjen je u Kupu odigrao 18 utakmica , postigao je 14 golova te asistirao 11 puta
Recimo Svajni koji je clan prvog tima od 2001 godine je odigrao 47 utakmica te postigao 9 golova i 9 asistencija
Ribery - 27 utakmica 11 golova 17 asistencija ( ove sezone zasad u kupu iz jedne utakmice 1 gol )
Thomas Muller je dosad odigrao 28 utakmica 19 golova 14 asistencija
Ostale da ne spominjem uglavnom idemo ka finaluu
FC Bayern !!!!!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Prenosi li neko veceras utakmicu?
Iko?NYKnicks Fan je napisao/la:Prenosi li neko veceras utakmicu?
Sent from my iPad using Tapatalk 2
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- bavaracmujo
- Kontakt:
tema nam grohnula ko vlada federacije, a niko nas ne prenosi veceras samo neki dobar link i rahat smo. Ukratko samo lijepa pobjeda i bez povreda i to je to za veceras, daj nam pepe levu i ribca nek se jos zalete i nasi kriticari makar veceras bez postanja.
Daj zar bas nema nikakve tv? Imal dobar link, hd po mogucnosti. Bio mi je jedno vrijeme program sopcast jel jos radi to da skinem?
Mia San Mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.