Igramo koliko nam je potrebno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod Mehage se ništa ne prepušta slučaju,svemu se pristupa studiozno valjda ste to do sad uvidjeli i prema tome nema mjesta bilo kakvoj bojazni kad je riječ o opuštanju ili igranju protiv bilo koje ekipe napamet jer to se jednostavno neće desiti.Respekt protivniku svakako ali mi smo Sarajevo i neka drugi misle o nama,naviknite se već
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- molotovljev
Sportski direktor FK Borac : Neko mora igrati i sa Sarajevom...sjever je napisao/la:Kod Mehage se ništa ne prepušta slučaju,svemu se pristupa studiozno valjda ste to do sad uvidjeli i prema tome nema mjesta bilo kakvoj bojazni kad je riječ o opuštanju ili igranju protiv bilo koje ekipe napamet jer to se jednostavno neće desiti.Respekt protivniku svakako ali mi smo Sarajevo i neka drugi misle o nama,naviknite se već![]()
F.K.SARAJEVO
U jednim današnjim novinama Kovačević prica uz osvrt na Gradačac, kaže mi već analiziramo Borac i pripremamo semolotovljev je napisao/la:Sportski direktor FK Borac : Neko mora igrati i sa Sarajevom...sjever je napisao/la:Kod Mehage se ništa ne prepušta slučaju,svemu se pristupa studiozno valjda ste to do sad uvidjeli i prema tome nema mjesta bilo kakvoj bojazni kad je riječ o opuštanju ili igranju protiv bilo koje ekipe napamet jer to se jednostavno neće desiti.Respekt protivniku svakako ali mi smo Sarajevo i neka drugi misle o nama,naviknite se već![]()
Mosa RajvoSa
Valjda u subotu nece biti nevrijeme kao sto najavljuju 
Da se otkaze kolo ove sedmice, ne bi mi bilo niti malo krivo
Da se otkaze kolo ove sedmice, ne bi mi bilo niti malo krivo
Onaj tvoj post je vrijeđanje inteligencije, svakom onom ko ga uzme u razmatranje ili ga shvati ozbiljno. Nisi ti ovdje zbog diskusije, nego da bi provocirao. Na tvoju žalost, možeš isprovocirati samo one koji nisu upuceni. Takvi kao ti su prije nešto više od godinu, dolazili sa komentarima ''Tan ne postoji'', ''Dino je ubleha i na njegov racun ce leci milioni'', ''došao Tan da pere pare'', ''Tan ce promijeniti boju i grb'' i sl. komentari. Kada ste vidjeli da je vrag odnio šalu, onda ste se ušutili, kao zadnje hinje. Kao zadnji papci pušite price o podmlađivanju ekipe, samo Bajic, Memija i Sadikovic odigrali odigrali dobar dio utakmica i to je to što se tice pdmlađivanja. Prosjek godina fudbalera, koji su nastupali u zadnjem derbiju je bio 24,2 Željeznicar i 25,6 Sarajevo. Nema šta ogromna razlika, a na sve to prije derbija ide video ''Tanovi plaćenici protiv Željine mladosti''. Koje mladosti? i na sve to Kokot, Đelmic, Uzelec da još malo podmlade ekipu. Ajfel se podsmijavao, kada je cuo za statut i Tana. Kada je vidio da je vrag odnio šalu, uozbilji se i Ajfel. Hoce da krene stopama komšija i da u klub unese strani kapital, kako vi to volite reci da ga proda. Smijali se viršlama, a docekali još goru situaciju. Upozoravali na navodno neke cetnike na terenu, a danas vam trci bivši Beli orao. Smijali se statutu i Tanu, a danas nudite guzice. Jesil izvuko pouku?miden je napisao/la:ono kad ostanes bez argumenata pa napises "Moj Babo ima bolji auto od tvog"
editovao sam post da vam ne kvarim konverzaciju
Nadam se da ce administracaija ubuduce, adekvatno sankcionisati takve pacijente.[/quote]
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?MortemHz je napisao/la:shaman7 je napisao/la:Moze 200 ako nećete ruke širitMortemHz je napisao/la:Po nekim pretpostavkama doslo bi nas oko milju a tamo ne moze vise od 200 jel' tako? bez centralne![]()
P.S Sad u Gradačcu nas je bilo 1.8K sto je i rekord u BH fudbalu na gostovanju...do Mostara dodjes duplo brze ali splahnut' ce maloi euforija jer nije prvo kolo a ja necu ni da pretjerujem pa sam napisao 1K....ali vrlo lagano moze vise ljudi doci
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
mi odemo na njihovu temu opšte diskusije pa popijemo banane ko iz stopa a kamoli da pocnemo kampovat po njihovoj glavnoj temi... dobili bi banove sa portala citavog a ne samo s forumaEvander je napisao/la:Fakat je administracije previse popustljiva prema ovim svojim.
Da nasi ovo rade na njihovoj temi, odavno bi popili banove.
P.S. U sustini i jeste im ostalo samo da pisu po temi.
Najveci trofej unazad dvije godine im je "forumas godine"
Ni blizu.breskva je napisao/la:
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
P.S Sad u Gradačcu nas je bilo 1.8K sto je i rekord u BH fudbalu na gostovanju...do Mostara dodjes duplo brze ali splahnut' ce maloi euforija jer nije prvo kolo a ja necu ni da pretjerujem pa sam napisao 1K....ali vrlo lagano moze vise ljudi doci
[/quote]
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?[/quote]
Ni blizu
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?[/quote]
Ni blizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Na Areni1 snimak utakmice sa Zvijezdom 2 pol.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ako u ove dvije tekme na KOsevu dobijemo Borac, a hocemo aBd, u Mostar invazija
Em blize, em bolji put, em nasa RAja dole
Ja imam druga, simpatizer samo, isao na tekmu u Gradacac, sad se nalozio, ja mislim da je svaka njegova do kraja
To je jedan mali znak da se napredak primijeti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Mislim da su i oni svjesni da sami ne mogu napuniti stadion i da bi bilo pametno da nam prepuste dio tribine.
I onako smo u super odnosima i nema bojazni od nekog belaja.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz Vrapcica
Mislim da su i oni svjesni da sami ne mogu napuniti stadion i da bi bilo pametno da nam prepuste dio tribine.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz Vrapcica
- BoskoAntic
- Kontakt:
Nema potrebe nikakva kompenzacija, dobicemo ih bez problemaEvander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isto k'o da kazes nek' nam uzmu ligu
cuj nek' nas dobiju u finalu...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
@BoskoAntic Baš tako !BoskoAntic je napisao/la:Nema potrebe nikakva kompenzacija, dobicemo ih bez problemaEvander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz VrapcicaZna se koji je klub na ovaj nacin osvajao prvenstva, mi hvala Bogu nismo takvi
Das Ist Walter
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Ne seri, čuj neka nas dobiju...koji lik ne gumo vjerovati...Evander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Nisam nista htio da govorim kad optuzise Evandera da je strumf, ali fakat i meni si sumnju probudio sa određenim postovima! Pa ne bih pozelio da izgubi FKS u finalu pa da u protivnickoj ekipi igra moj brat rođeni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nisam niti mislio na kompenzacijuBoskoAntic je napisao/la:Nema potrebe nikakva kompenzacija, dobicemo ih bez problemaEvander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz VrapcicaZna se koji je klub na ovaj nacin osvajao prvenstva, mi hvala Bogu nismo takvi
Jeste, ja sam strumf, a vi svi redom ovdje koji pisete ste utakmicu iz Gradacca gledali putem strima.
Neka @Benko potvrdi da li sam ja bio u Gradaccu taj dan
Sve vrli navijaci, a kad je otici na tekmu, ljepse kuci sjediti
Neka @Benko potvrdi da li sam ja bio u Gradaccu taj dan
Sve vrli navijaci, a kad je otici na tekmu, ljepse kuci sjediti
Tako pricaj sa onim ko te odgojio na taj nacin.BordoArmy88 je napisao/la:Ne seri, čuj neka nas dobiju...koji lik ne gumo vjerovati...Evander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Jesi razumio bilmeze?
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne sumnjam ja u Evandera NAJISKRENIJE , slažem se sa 90% njegovih postova, pogotovo kad se pisalo na temu ponašanja navijača, realan je i objektivanjoker90 je napisao/la:Nisam nista htio da govorim kad optuzise Evandera da je strumf, ali fakat i meni si sumnju probudio sa određenim postovima! Pa ne bih pozelio da izgubi FKS u finalu pa da u protivnickoj ekipi igra moj brat rođeni!
U INAT SVIMA 1946
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic i 17 gostiju.