Imam 4-5 mjeseci da skinem toliko, cardio 3 put sedmicnolumani je napisao/la:Sa 2800 kalorija dnevno,zelis da skines 8-10 kgNadam se da imas jako dobar cardio gdje topis vise od 2800 Kalorija dnevno.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Imam 4-5 mjeseci da skinem toliko, cardio 3 put sedmicnolumani je napisao/la:Sa 2800 kalorija dnevno,zelis da skines 8-10 kgNadam se da imas jako dobar cardio gdje topis vise od 2800 Kalorija dnevno.
Nerminovic je napisao/la:Imam 4-5 mjeseci da skinem toliko, cardio 3 put sedmicnolumani je napisao/la:Sa 2800 kalorija dnevno,zelis da skines 8-10 kgNadam se da imas jako dobar cardio gdje topis vise od 2800 Kalorija dnevno.
aha' kontamlumani je napisao/la:Nerminovic je napisao/la:Imam 4-5 mjeseci da skinem toliko, cardio 3 put sedmicnolumani je napisao/la:Sa 2800 kalorija dnevno,zelis da skines 8-10 kgNadam se da imas jako dobar cardio gdje topis vise od 2800 Kalorija dnevno.
nisi me razumioako zelis da smrsas treba da jedes dnevno 1500 do 1800 kalorija
a istovremeno da topis vise od 1500-1800 dnevno.tada gubis kg
Good Luck
Mislis na C4 pre-workout?ultrassa1921 je napisao/la:@lumani uzeo ja..,za sada sam moze se reci zadovoljan,prijem 2 sedmice i fino me gura,kad ovo popijem kontao sam sebi uzet C4,kazu raja da je vrh
Dobaaar, nema staultrassa1921 je napisao/la:da ,sta ti mislis o tome?
Taste: The flavor I am testing of C4 is labeled as "Watermelon". The sourness was great and there was no horrible aftertaste. Cellucor does a tremendous job of masking all the ingredients inside.
(9.5 out of 10)
ultrassa1921 je napisao/la:@lumani uzeo ja..,za sada sam moze se reci zadovoljan,prijem 2 sedmice i fino me gura,kad ovo popijem kontao sam sebi uzet C4,kazu raja da je vrh
nemoj kolega,kupi ovo sto sam ti postavioultrassa1921 je napisao/la:@lumani uzeo sam onaj sivi muscletech,a kad njega popijem uzet cu C4 haha![]()
@nerminovic hvala
Mene su Jack3D i C4 slicno radili, oba ta pre-workout preporucujem svakome ko hoce malo dodatne energije, suplement motivacije, a ujedno ubaci u sebe i malo kreatina... a ako vec neko nema para za dobar pre-workout, onda komotno i sa kreatinom moze krenuti...Nerminovic je napisao/la:Dobaaar, nema staultrassa1921 je napisao/la:da ,sta ti mislis o tome?![]()
Kupio sam sebi dvije kutije a' prije toga sam bio skeptican jer sam mislio da je sve to neka laz, samo ti mogu reci da je dobar i vrlo koristan, cini mi se da je moj bio onaj od lubenice![]()
Taste: The flavor I am testing of C4 is labeled as "Watermelon". The sourness was great and there was no horrible aftertaste. Cellucor does a tremendous job of masking all the ingredients inside.
(9.5 out of 10)
Da jede 5 puta na dan i da tako dobije kilazu? Znas li ti zbog cega se treba jesti 5 puta dnevno (mali obroci), da se ubrza metabolizam, a valjda sam znas sta znaci ubrzan metabolizamrambo16 je napisao/la:Moj potpis i jedi 5 puta dnevno. Radi sigurno![]()
Naravno,doktor bi ti dao B complex,provjerio jakost kiseline u želucu i rek'o ti da vadiš krv
E jbgasagitarius je napisao/la:Kak znas da ima prirodno ubrzan metabolizam, mozda momak zbog fakulteta nema vremena da jede dovoljno
Vidis da kaze da ne moze / ne zeli ici u teretanu, znaci ako oce da dobije vecu kilazu mora unositi vise kalorija, povecati unos ugljikohidrata, al zdravi ugljikohiradata. Nek se pripremi da jede vece obroke, a ne pola krompira i jedan batak, ili dvije snite pastete
Ne kontam zašto?cala je napisao/la:Jel mora striktno teretana majku joj. Nema mi nista mrze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.