nek se dozovu nakon subote,emirzlaTu je napisao/la:Ako nasi ponove igru i borbenost od subote,realno nasa su tri boda.Ako bod izvucemo bicu prezadovoljan...nazalost Celik je u velikim problemima i volio bi da se sto prije dozovu.
Zenica Away
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nemojte vise citirat onu sliku ko Boga vas molim
@dzekotz
Ostavi se toga i pusti ovog iz Mramora nek radi posto on to najbolje zna,cijenim tvoj trud,al nemoj vise,barem dok se ne naucis !
@dzekotz
Ostavi se toga i pusti ovog iz Mramora nek radi posto on to najbolje zna,cijenim tvoj trud,al nemoj vise,barem dok se ne naucis !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
http://m.sportsport.ba/vijest/bh_fudbal-155400.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nece valjda!?
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Jedini stadion u BiH pa i sire koji moze ovo podnjeti je u Zenici. Imaju grijanje terena, novu drenazu i travu. Nema problema samo da ne pada taj dan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
samo prebaci Husrefa na drugu stranu, ostalo sve odlicnodzekooooTz je napisao/la:
![]()
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ma hajde nek pokusava ako ima vremena slobodnog ,niko se nije rodio naucen
,@dzeko ne znam koji program koristis ali preporucujem ti adobe photoshop cc ,pogledaj na youtube imas neke tutorijale za razne stvari ako zelis utrositi vrijeme uređivanjem fotki .
Imal momaka koji su za druzenje prije tekme oko 12 da se nademo popijemo koju 
Vise mislim na nas sto idemo u Zenicumerak je napisao/la:Jedini stadion u BiH pa i sire koji moze ovo podnjeti je u Zenici. Imaju grijanje terena, novu drenazu i travu. Nema problema samo da ne pada taj dan.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Subota,oko desetke krenut put Zenice laganini uz tuzlak doći ranije,malo sa robiJom zezancije i pravac sjever Bilinog navijat svih 90 min.Vjerujem da će nas biti fina brojka tamo i da rezultat neće izostati 0:1,ja zadovoljan 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako se bude igralo kola mislim da ce nas bas dobra cifra otic dole. ....bar sto raja ovih dana prica. ....svi su stvarno pozitivno iznenadzeni igrom I pristupom I tek se sad vidi kako raji malo treba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja cu zaduziti i stramplice ispod pa sta bude hebajiga. Malo se zagrijati u putu uz 0:2 ne treba mi ni julsko sunce
samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
MI SMO DIVOOOVIIIII, SVAKO NAM JE PLIJEN, NAS JE CIJELI SVIJEEETfukarezv je napisao/la:samo prebaci Husrefa na drugu stranu, ostalo sve odlicnodzekooooTz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- TzBulevar87
- Kontakt:
Celik u subotu bez dvojice standardnih, Dedica i Popovica... Sve mi vuce na to da se u Tz vracamo barem sa bodom
.
075
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' ovo Husref balansira na nosacu za zastavu?staragarda je napisao/la:MI SMO DIVOOOVIIIII, SVAKO NAM JE PLIJEN, NAS JE CIJELI SVIJEEETfukarezv je napisao/la:samo prebaci Husrefa na drugu stranu, ostalo sve odlicnodzekooooTz je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odlicno uradjeno! Samo naprijed.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
karton pive u subotu,meza i ozezi,ako pobjedimo,niko sretniji od mene.nadam se bodovima,i mirnije udjemo u utakmicu sa olimpicom 
"Modra boja,na bijelome platnu,
Razumijem drugi ugodjaj gledanja sa Zapada, a skroz drugi sa Sjevera, ali kad je vec cijena karte ista na obje tribine, ja bih i sezonsku kartu izjednacio, pa bilo to u prosjeku skuplje od redovne kupovine ili jeftinije, kako god...
PS. Kako su nam Vilusic i Suljic odigrali protiv Orlova? Citam da su nasi kadeti ubili vrsnjake iz Srbije...
Cijene sezonskih ulaznica su:
60 KM tribina Sjever (4KM po utakmici ispadne)
80 KM tribina Zapad (5,33KM po utakmici ispadne)
250 KM VIP loža
PS. Kako su nam Vilusic i Suljic odigrali protiv Orlova? Citam da su nasi kadeti ubili vrsnjake iz Srbije...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Hoce li iz Gradacca drito u hotel Tuzlu na konak ili ce se vozikati do Sa pa opet TK? Poslovali su za proslu godinu u dobrom plusu, neka naprave pazara i hotelu Tuzla.Coraco je napisao/la: Mogao bi nam ovaj Kup valjati. Olimpic sad u subotu dočekuje Vitez (07.03.) pa idu u goste Zvijezdi kup (11.03) pa opet u goste, nama (14.03) to će im biti treća utakmica u sedam dana.
Husref je u nedjelju gledao Želj.-Olimpic, skauting obavljen
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Kakav hotel Tuzla, znaš da naši protivnici borave u hotelu Senad od Bosne a trening obave na Jošik parku
ja ba 300 000 KM poslovali u plusu
ja ba 300 000 KM poslovali u plusu
- TzBulevar87
- Kontakt:
Olimpicova ekspedicija ti redovno spava u hotelu Tehnograd u Slavinovicima
. Prosle sezone kada su igrali u Bijeljini i Gradaccu tu im je bio karantin. Socijala kao i mi 
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.