Evil Genius II je napisao/la:i meni se svidio kao igrac, pogotovo u paru sa cetvorkom sa kojom je igrao iza mustafica (broj 8). onako, bas odskace od ostalih i iskreno se nadam da ce napraviti nesto u karijeri jer ovakav potencijal je steta potratiti.muhamedkonjic je napisao/la:Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijalJa njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ?
Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu
sto se igora tice iscupao je dva strasna suta iz gola. prvi nakon fine akcije gostiju kad je s linije izbacio loptu u korner ne znam ni ja kako jer vec smo je svi vidjeli u golu, a drugi sut je bio sa nekih 20ak metara koji je izvadio ispod precke. isto tako imao je i par pravovremenih izlijetanja a la neuer, kao i boksanja lopte nakon kornera. dobar golmandoduse, ima male probleme sa ispucavanjima i hvatanjima visokih, mrtvih lopti ali nesto mokriji i blatnjav teren su mozda razlozi toga.
Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
Vidim falio je golman Jović i onaj ofanzivac iz Želje Žerić koji su u prvih 11 uglavnom,kažem ja vama jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.