RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 03 mar 2015, 21:05

AlemC85 je napisao/la:Bit će nam **** teško. :roll: Feja eto motiva da ginu u ove dvije utakmice i da poginu na terenu. :thumbup:
Zašto će biti teško? Neće, nego će biti upravo onako kako treba biti onom ko želi u Evropu.

Na guzove se ne postaje pobjednik kupa, ili si najbolji ili nisi. Ako Velež želi u Evropu, mora bit spreman da u kupu pobjedi svakoga - svinje su samo ko i svi ostali. Bilo to Željo, Sarajevo, Svinje ili Široki.... ako Velež planira Evropu, nama je svejedno.

Forza Velež i vrijeme je da se razvali materica u komšinice i da planira polufinale kupa.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 21:16

MostaracVelezovac je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Bit će nam **** teško. :roll: Feja eto motiva da ginu u ove dvije utakmice i da poginu na terenu. :thumbup:
Zašto će biti teško? Neće, nego će biti upravo onako kako treba biti onom ko želi u Evropu.

Na guzove se ne postaje pobjednik kupa, ili si najbolji ili nisi. Ako Velež želi u Evropu, mora bit spreman da u kupu pobjedi svakoga - svinje su samo ko i svi ostali. Bilo to Željo, Sarajevo, Svinje ili Široki.... ako Velež planira Evropu, nama je svejedno.

Forza Velež i vrijeme je da se razvali materica u komšinice i da planira polufinale kupa.
Brato brutalan si do jaja ali može može :urnebes: :urnebes:
From father to son

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 03 mar 2015, 21:21

U nedjelju od 15:00,naši momci će otvoriti drugu polusezonu u Konjicu protiv ekipe Turbine.
Uz nadu da će pokazati ono što su spremali kroz pripreme,pozivamo sve navijače našeg kluba koji žive u Konjicu i okolici da pruže podršku našim momcima.

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la 1922VFC1981 » 03 mar 2015, 21:51

Treba li ruka za zidat taj zid okolo evo nas 10 spremnih :D :D :urnebes:
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 22:14

pravnik1981 je napisao/la:U nedjelju od 15:00,naši momci će otvoriti drugu polusezonu u Konjicu protiv ekipe Turbine.
Uz nadu da će pokazati ono što su spremali kroz pripreme,pozivamo sve navijače našeg kluba koji žive u Konjicu i okolici da pruže podršku našim momcima.
Znam da i sa foruma ima raje Konjic-Jablanica , upalite auto, drugove strpajte pa naletite. Dušu dalo za ubijanje dosadne nedjelje. Očekuje se i RA Konjic na utakmici, javili su se, kao i raje iz Mostara koji su postali pravi simpatizeri rukometa i kluba. Ako ste voljni malo natopljenih dresova znojem, krvi i borbe, vidimo se u Konjicu u nedjelju :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2015, 22:31

:thumbup: Nek se radi.

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 03 mar 2015, 22:34

Cernica je napisao/la:Ja brato nista ne vidim da je urađeno osim one mate na klimi da je neko ne odradi
Nekom logikom kontam samo onaj najlon dodje preko i onda je to to. Mislim da je to gotova stvar :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 mar 2015, 23:23

Samo nek se radi , odlicno za sada :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 03 mar 2015, 23:37

Šalim se i ja. Neka se radi. Yebiga treba kešovine da se ovo odradi. Žao mi onih pilića gdje treniraju i kad neko kaze nema uspjeha. Malo ce boli uslovi privuci i vise djece da se ukljuce u treniranje a znamo kakvi se talenti ovdje rađaju. Da **** mater od 100 ce ih 5 biti virtuozi. Samo uslovi
From father to son

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 mar 2015, 02:37

Zrinja ni ove godine nije imo srece u Kupu :rol:

IDEMOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 mar 2015, 13:11

Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 mar 2015, 16:25

rodjak je napisao/la:Zrinja ni ove godine nije imo srece u Kupu :rol:

IDEMOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIII

I STROGO UVESTI RIJADA DEMICA U 89TOJ MINUTI - DA IH PODSJETI NA USPOMENE! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

[youtube][/youtube]

NE VADI GA RIJAAADEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 17:09

Da ih podsjetimo i na ovo [youtube][/youtube]
IZRODE U FAMILIJI GROB TE YEBO STIDI SE :urnebes: :urnebes: :rol:

FORZAAAAAAAA
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 mar 2015, 19:03

APEL UPRAVI FK VELEŽ:

Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Evo nakon Sarajeva i Željo usvoji novi statut, i već sada imaju ponude za investitore koji će ulagati u klub. E sad bi neko rekao šta to ima s Veležom? Ima puno veze s Veležom. Zašto? Zato što ćemo teško u skorije vrijeme moći biti konkurentni ovim ekipama u koje će ulagati investitori. Iako naši ništa ne govore, ipak sam siguran da uprava ma kakva god da je a i NN koji se nakon isteka mandata premijera FBiH vraća u upravu, prate šta radi drugi klubovi, i da možda već sada imaju neki plan o budućnosti kluba za koji zna samo mali krug ljudi. Oni su valjda svjesni ako mi uskoro ne učinimo nešto slično, bit ćemo nekonkurentni u ovoj ligi i teško ćemo igrati Evropu. Nemojte zamjeriti što sam baš ovo na ovakav način napisao, ali sam samo želio skrenuti pažnju na važan momenat. ;)

EDIT: Siguran sam da neko iz kluba ponekad svrati na ovaj forum pa pročita nešto u vezi kluba :mrgreen: a ako ovo čitaju neka im bude opomena da više nemamo vremena i da VELEŽ ne smije čekati da ga pogura ili država ili grad MOSTAR nego MORA SVOJIM SNAGAMA KOPATI I RUKAMA I NOGAMA KA BOLJEM SUTRA.

Gospodo iz uprave akos e i dalje nastavite ponašati po principu: MI SMO NAJPAMETNIJI I NIKO NAM NIPTA NE MOŽE, ONDA OD VELEŽA U BUDUĆNOSTI NEĆE BITI NIŠTA. :cry:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:24

AlemC85 je napisao/la:Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Evo nakon Sarajeva i Željo usvoji novi statut, i već sada imaju ponude za investitore koji će ulagati u klub. E sad bi neko rekao šta to ima s Veležom? Ima puno veze s Veležom. Zašto? Zato što ćemo teško u skorije vrijeme moći biti konkurentni ovim ekipama u koje će ulagati investitori. Iako naši ništa ne govore, ipak sam siguran da uprava ma kakva god da je a i NN koji se nakon isteka mandata premijera FBiH vraća u upravu, prate šta radi drugi klubovi, i da možda već sada imaju neki plan o budućnosti kluba za koji zna samo mali krug ljudi. Oni su valjda svjesni ako mi uskoro ne učinimo nešto slično, bit ćemo nekonkurentni u ovoj ligi i teško ćemo igrati Evropu. Nemojte zamjeriti što sam baš ovo na ovakav način napisao, ali sam samo želio skrenuti pažnju na važan momenat. ;)
Valjda gledaju na buducnost moj dobri Aleme. Velež je jako primaljiv pošto je s dugovima uz Široki najrastereceniji a uz to smo i brend sa armijom navijaca. Samo da neko hoce pokrenut dobru pricu,djela automatski bi pokrenuo more crvenih đavola
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 19:25

AlemC85 je napisao/la:Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Sve je ovo drug ok,ovo sto si napisao.Taj preustroj ili ti privatizacija bar djela kluba je jedino realno i moguce rjesenje za sve profesionalne sportske klubove.Neznam kako trenutno stoje stvari kod nas ,ali sam poodavno ,ima godina i vise ,u razgovoru sa jednim poznanikom koji je inace clen BP u Sarajevu,nacuo da ce se kad dodje vrijeme kod nas ukljuciti nase legende,navodno su jako zainteresovani i da bi to moglo dati dobre rezultate.Dakle klasicna mahalska ali on predvidja dobre stvari....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:28

To sam i ja nacuo za nase legende ali koliko je tacno? Imamo ih toliko od Vahe Duska Mare Kodre Barbe i da ne nabrajam. Kodrin brat Mela je isto jako uspjesan menađer u Španiji zasto ne pokrenuti dobru pricu
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 19:36

Ma buraz ,ne znam sta da ti kazem,posto kupio-poto prodao,ali je momak pravo optimistican bio,inace je neki rod nasem fudbalskom bogu Semiru Tuci ....puno je on meni vise dobrih stvari rekao od ovih mojih par sturih recenica

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:42

rodjenisa je napisao/la:Ma buraz ,ne znam sta da ti kazem,posto kupio-poto prodao,ali je momak pravo optimistican bio,inace je neki rod nasem fudbalskom bogu Semiru Tuci ....puno je on meni vise dobrih stvari rekao od ovih mojih par sturih recenica
Puno smo toga lošeg prošli i sačuvali klub da bi ga tako lako pustili. Vizija postoji sigurno samo su nasi uspavani pravo. To bi bio bum da ga nase legende privatizuju a ne neko sa strane mada se nebi bunio ni da nas uzme neki šeik Hassan Al Yebe Dobro iz Kuvajta :D
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 20:02

Ima jos nesto u toj prici .Nikome u ovako uredjenoj drzavi nije lijepo,ali Velez ima problem veci od drugih...odozgo.
I nije ovo nikakva suplja, politickim elitama u ovoj drzavi ne treba nikakav Velez u Mostaru a pogotovo jak i organizovan,za Mostar je bio drugaciji dogovor....yebase ih raja,patriote,a kako rekoh to je mimo dogovara ljudi koji su sebi umislili da su bogovi na zemlji i da odredjuju ljudske sudbine.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []