to ikona tricu dade kad je najvaznije
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ivanovic 6 licnih

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
drama
ikona sad nesmje fulkiti slobodna
huh dobo je
al opet imaju sansu
huh dobo je
al opet imaju sansu
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Link molim vas
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
http://195.56.77.56/1024eng/enter.phtml?szkod=adr_130Butmiran je napisao/la:Link molim vas
blizu smo pobjede
znal neko kolko ima tacno do kraja???
znal neko kolko ima tacno do kraja???
Pobjeda
a znam da je zadnja 
al kolko je sec otprilike ostalo????
mogul stici ovih 5 razlike???
al kolko je sec otprilike ostalo????
mogul stici ovih 5 razlike???
Kraj!!!!!!!!105-110
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
FMP - BOSNA 105 - 110
SVAKA CAST!!!
2. pobjeda u Srbiji
2. pobjeda u Srbiji
Ova je bas prva
ona protiv vojvodine bila u Novom Sadu ili vojvodini
Ovcina je bas pravo-janje
Ovcina je bas pravo-janje
Ovcina drugu utakmica za redom ostvaruje dbl-dbl ucinak
njegovi skokovi su nam falili prije
i rakic je dobro odigro
mada bi trebo dobiti jos vecu minutazu.....
Svi su bili dobri
sad nas slo nemogu stici
a mozemo i zvezdu dobiti vec u narednom kolu....jer su nekako oslabili
njegovi skokovi su nam falili prije
i rakic je dobro odigro
mada bi trebo dobiti jos vecu minutazu.....
Svi su bili dobri
sad nas slo nemogu stici
a mozemo i zvezdu dobiti vec u narednom kolu....jer su nekako oslabili
VELIKA POBJEDA,SVAKA ČAST,KAPA DOLE IGRAČIMA I VV.Sledeće sedmice spektakl,dolazi Zvezda,treba pozdraviti ovu pobjedu i napuniti Skenderiju.
Ovo je prava pobjeda.
Sad vidite sta znaci pravi centar,pravi trener i samo jos pravi plej suter koje ima i split i helios i mnogi slabiji i mi bismo bili oni pravi.(sigurno bi osvojili nasu ligu i kup)-STO CE URADITI JA SE NADAM PRED NASU LIGU.
CESTITKE
Sad vidite sta znaci pravi centar,pravi trener i samo jos pravi plej suter koje ima i split i helios i mnogi slabiji i mi bismo bili oni pravi.(sigurno bi osvojili nasu ligu i kup)-STO CE URADITI JA SE NADAM PRED NASU LIGU.
CESTITKE
Bravo Bosna!
Velika i bitna pobjeda!
Velika i bitna pobjeda!
Svaka cast momcima za ovu pobjedu. Ova je zlata vrijedna! 
moram se odmah na pocetku izviniti ars-u i reci da je na kraju imao pravo za burella (i ako je imao svojih prednosti), njegov odlazak najvece pojacanje, cim je otisao dobili minutazu vucko i seha koji su je do kraja iskoristili, takodjer interesatno da je najveci dio koseva vucko dao za 2 i iz slobodnih
raduje uzlazna forma rakica sa kojim napokon dobijamo drugog pleja, a sta reci za ovcinu, pokazuje koliko nam je falio jedan cvrst centar i velike pohvale hajricu koji je sa onakvom povrjedom odigrao solidno i to pred operaciju, a zmicu iskoristi njegov odlazak da opet dignes formu
i naravno svaka cast momci, a ovo je ekipa za titulu i velika steta sto je nismo imali nesto jer smo se sada mogli boriti za uleb
raduje uzlazna forma rakica sa kojim napokon dobijamo drugog pleja, a sta reci za ovcinu, pokazuje koliko nam je falio jedan cvrst centar i velike pohvale hajricu koji je sa onakvom povrjedom odigrao solidno i to pred operaciju, a zmicu iskoristi njegov odlazak da opet dignes formu
i naravno svaka cast momci, a ovo je ekipa za titulu i velika steta sto je nismo imali nesto jer smo se sada mogli boriti za uleb
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.