Teško da će to neko skinuti u dogledno vrijeme...Schwarz je napisao/la:Evo jos jedan rekord vezan za kup BiH:
Željin niz bez poraza u kupu je trajao 2198 dana ili 42 utakmice
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Prostor za razna manevrisanja, lobiranja i ostale loše stvari koje su sastavni dio našeg nogometnog prvenstva.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne kontam ovo ismijavanje Leotara,Leotar je tada imao ubjedljivo najjacu ekipu,i reci cu da je to najjaca ekipa koja je igrala bh ligu poslije rata.....Jao Leotara![]()
![]()
![]()
http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
Srbija promjenila sistem. Mislim da je ovo i prava varijanta za našu ligu, samo da broj ekipa bude 12.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ih ismijavao drug,svi znaju da imaju najbolju omladinsku skolu u drzavi jos pod onako jadnim uslovima i da su bili medju glavnim prije...nije se culo za njih par godina ali ce se vratiti u premier ligu..sad ne znam mogu li se izboriti za ligu 12
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bezveze.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma vala nije nesto iskreno ali i mi cemo imati nesto ovakvo jer ne moze biti nista dobro i fer u ovoj drzavi nazalost..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ne valja ovo, trebali su prebaciti na trokružno, tako bi dobili još više utakmica - očito im samo to fali, 'ko yebe kvalitetu.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
To je standard, ne možeš u tekućoj sezoni promijeniti broj klubova koji ispadaju na kraju te sezone, nego tek donijeti odluku za sljedeću. Prije početka sezone mora se znati za što se igra.SiouxLukavac je napisao/la:Zbog čega se mora čekati još par sezona za skraćenje lige? S obzirom da su svi za to, zašto se već od sljedeće sezone ne napravi da ispadaju 4 kluba pa sljedeće sezone opet 4. Svi klubovi imaju dovoljno vremena da se spreme što bolje kako bi obezbjedili opstanak. Zbog čega tolika procedura?
Hayley <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo da ne ispadnemo sljedece sezone,bit ce zestoka konkurencija

Na kvaliteti nece dobiti nista. Produzit ce prvenstvo za nekih mjesec i pol sto je i dobro. Jedina prava pozitiva u svemu tome je ovo dijeljenje bodova. Bas kao ono u Belgiji o kojem sam pisao. To ce im u zavrsnici podignut zanimljivost lige. Tesko ce netko s ozbiljnom prednoscu uci u zavrsnicu. U zadnjih pet sezona najvecu prednost na kraju je imao Partizan u sezoni 11/12. Imali su 12 bodova ispred Zvezde. U play offu bi to bilo 6 bodova. Jedna medjusobna utakmica i tu su samo tri boda u igri.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Svakako bi ovo s dijeljenjem bodova bilo idealno u BiH u sistemu s 12 klubova i dijeljenju na ligu za prvaka i ligu za opstanak. Vjerujem da bi jako cesto svih sest bilo u igri za prvaka.
Ovo valja u smislu da liga traje duže, neki drugi napredak i ne vidim baš.
Da imamo 12 klubova i ovaj sistem e to bi bio pogodak a ovako bi imali zanimljivih tih nekih 7 kola a ostalih 30 Bogu plakati, isto kao i danas
Da imamo 12 klubova i ovaj sistem e to bi bio pogodak a ovako bi imali zanimljivih tih nekih 7 kola a ostalih 30 Bogu plakati, isto kao i danas
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upamti moje rijeci...trazit cemo da se vrati liga 16 na sta ce ovo liciti... 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Na kvaliteti nece dobiti nista. Produzit ce prvenstvo za nekih mjesec i pol sto je i dobro. Jedina prava pozitiva u svemu tome je ovo dijeljenje bodova. Bas kao ono u Belgiji o kojem sam pisao. To ce im u zavrsnici podignut zanimljivost lige. Tesko ce netko s ozbiljnom prednoscu uci u zavrsnicu. U zadnjih pet sezona najvecu prednost na kraju je imao Partizan u sezoni 11/12. Imali su 12 bodova ispred Zvezde. U play offu bi to bilo 6 bodova. Jedna medjusobna utakmica i tu su samo tri boda u igri.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Svakako bi ovo s dijeljenjem bodova bilo idealno u BiH u sistemu s 12 klubova i dijeljenju na ligu za prvaka i ligu za opstanak. Vjerujem da bi jako cesto svih sest bilo u igri za prvaka.
Kako nece sonjet dobro? Prvo sto vise brat bratu nece dat bodove spasa , nece bosnjam svom dat, oni tamo svojim i slicno kao sto je Rudar dao Slaviji oni leotaru i td..jer svi e se do zadnjeg kola borit za nesto..evropu, ispadanje ili titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Gdje bih mogao pogledati međusobne omjere klubova 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Imaš na tabelama...Lampard8 je napisao/la:Gdje bih mogao pogledati međusobne omjere klubova
Nemojte me pogrešno razumjeti. Sa 16 ekipa neće dobiti puno na kvaliteti. Ali, mislim da će se poboljšati barem za malo. Kod nas bi druga priča bila. Moje je neko mišljenje, da bismo sa 12 ekipa (dakle 32 kola ukupno) mnogo dobili sa ovim sistemom, jer bismo u nastavku sezone gledali svake sedmice po tri izuzetno jake utakmice, a tako se kvalitet mora poboljšati.Signore je napisao/la:Na kvaliteti nece dobiti nista. Produzit ce prvenstvo za nekih mjesec i pol sto je i dobro. Jedina prava pozitiva u svemu tome je ovo dijeljenje bodova. Bas kao ono u Belgiji o kojem sam pisao. To ce im u zavrsnici podignut zanimljivost lige. Tesko ce netko s ozbiljnom prednoscu uci u zavrsnicu. U zadnjih pet sezona najvecu prednost na kraju je imao Partizan u sezoni 11/12. Imali su 12 bodova ispred Zvezde. U play offu bi to bilo 6 bodova. Jedna medjusobna utakmica i tu su samo tri boda u igri.Pappy je napisao/la:http://****/a774955/Sport/Fudbal/Je ... kraju.html
Vođen nekom logikom, i praćenjem sportskih događaja do sada, iz tih šest ekipa će uvijek ispasti jedna kvalitetna ekipa koja će se boriti za ostanak, i ona će već u narednoj godini težiti da popravi svoj kvalitet kako bi se uklopila u tih šest, i mislim da bi se tada iskristalisalo sigurno jedno 8-9 pristojno jakih ekipa. Naravno, to je samo moje mišljenje.
Mislim da je sa 12 ekipa ovaj sistem puno bolji, nego sa 12 ekipa, a da se igra trokružno.
Da li neko zna gdje ce Mladost igrati domace utakmice ! ??
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ugljevik.ANTIFA ! je napisao/la:Da li neko zna gdje ce Mladost igrati domace utakmice ! ??
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Negdje sam procitao da ce igrati na svom stadionu u Velikoj Obarskoj bez mogucnosti da gostujuci navijaci prisustvujuANTIFA ! je napisao/la:Da li neko zna gdje ce Mladost igrati domace utakmice ! ??
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.