FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
rustemović i nedavno jedan malac u akademiji, ogroman talenatmoustapha je napisao/la:Za velike stvari mora se stvarati jedna siroka bordo porodica. Vec odavno je jasno da je Milosevic jedan od nas. On je vazan, jer svojim fudbalskim znanjem moze mnogo da doprinese radu kluba. Cinjenica da je bio ta spona za Cimirota, Mihojevica i Andjusica dovoljno govori.
http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Snijeg oko 30cm, temperatura oko nule.
Nece nas biti ni 2000 ako se bude igralo u subotu.
Nadam se odgodi kola
Nadam se odgodi kola

najsigurnija prognoza je da ce grmiti sa sjeveraEvander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kola

Re: Odg: FK Sarajevo
Znat će se sutra ili u petak kakvo je stanje na stadionu, ali ako se obistini ovo što najavljuju bolje je odgoditi kolo.
Ne kontas sto je neko planirao krenuti sa dvoje djece i slicno i sto nece povesti djecu po takvim vremenskim uslovima?Hz-Sa je napisao/la:najsigurnija prognoza je da ce grmiti sa sjeveraEvander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kolai ne kontam one koji ce nakon svega ovog ostati kuci i ne doci na utakmicu...ali i bez njih se moze
Ako se fudbal igra radi 300, 400 ljudi na sjeveru, onda OK.
Valjda nam je cilj da bude sto vise raje, a pod ovakvim uslovima to nece biti slucaj 100%.
I pusti se te price "takvi nam ne trebaju".
Ja cu otici, nea veze sto cu se slediti, ali stvari treba gledati malo sire.
-
- Kontakt:
garantujem dace biti 4-5 hiljada a ako bude vrijeme ok onda i 8-9Evander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kola
ja nisam rekao "takvi nam ne trebaju" nego da se bez takvih moze kao sto se i moglo proslih sezona!to je moje misljenje i stojim pri tomeEvander je napisao/la:Ne kontas sto je neko planirao krenuti sa dvoje djece i slicno i sto nece povesti djecu po takvim vremenskim uslovima?Hz-Sa je napisao/la:najsigurnija prognoza je da ce grmiti sa sjeveraEvander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kolai ne kontam one koji ce nakon svega ovog ostati kuci i ne doci na utakmicu...ali i bez njih se moze
Ako se fudbal igra radi 300, 400 ljudi na sjeveru, onda OK.
Valjda nam je cilj da bude sto vise raje, a pod ovakvim uslovima to nece biti slucaj 100%.
I pusti se te price "takvi nam ne trebaju".
Ja cu otici, nea veze sto cu se slediti, ali stvari treba gledati malo sire.

Ma i da bude tih 4000, u sto sumnjam, ali hocu da kazem kakvi smo mi pehovi citave ove sezone sa vremenom.bordobijeli je napisao/la:garantujem dace biti 4-5 hiljada a ako bude vrijeme ok onda i 8-9Evander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kola
Da smo igrali u ovu sad nedelju, bilo bi preko 10 000.
Gledam vikend iza, opet lijepo vrijeme.
Haj bar za utijehu, u srijedu kad je kup bi trebalo biti OK

-
- Kontakt:
ah sta ces Bozija volja nevrijedi kukati nego kapu ,jaknu ,sal ,duge gaceEvander je napisao/la:Ma i da bude tih 4000, u sto sumnjam, ali hocu da kazem kakvi smo mi pehovi citave ove sezone sa vremenom.bordobijeli je napisao/la:garantujem dace biti 4-5 hiljada a ako bude vrijeme ok onda i 8-9Evander je napisao/la:http://www.bbc.com/weather/3191281?day=3
Nadam se odgodi kola
Da smo igrali u ovu sad nedelju, bilo bi preko 10 000.
Gledam vikend iza, opet lijepo vrijeme.
Haj bar za utijehu, u srijedu kad je kup bi trebalo biti OK

Duge gace nism obukao od 2004. kad sam u vojsci bio, radije cu se malo slediti. A ni kapu ne nosim radi frizure 

“Imao sma priliku razgovarati sa čelnim ljudima Sarajeva, koji zaista rade dobar posao. Nudili su mi saradnju, ali nisam je mogao prihvatiti, jer bi to značilo novo odvajanje od porodice. Ipak, moram konstatovati da Sarajevo ima sjajnu viziju. Mislim da bi se iz te priče u budućnosti moglo izroditi nešto značajno”, smatra Misimović.
Zvijezdan Misimovic

Zvijezdan Misimovic

Jel ovo Tarik Handžić potpisao profi ugovor?
Taman jedan ode eto drugog
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Il' me oči varaju ili smo se ponovili. Oprema je san snova, Haad u inat dušmanima

gdje si to vidio?hilmo je napisao/la:Jel ovo Tarik Handžić potpisao profi ugovor?
-
- Kontakt:
ma ljudi seru bezz haad je sad trenutno najbolja opcija sve sto nam treba on odradi i to jako kratkom periodu za sve selekcije .ove jace firme to nebi radile isporuciti na pocetku sezone sta te sljeduje i gotovo.haad radi jakne ,trenerke,maijce za treninge ,dresove,markere ,dukseve ma sve sto nam treba a na kraju krajeva to odlicno radi ,meni jako dobro izgledamo u ovoj opremiOuroboros je napisao/la:
Il' me oči varaju ili smo se ponovili. Oprema je san snova, Haad u inat dušmanima

Benko je napisao/la:gdje si to vidio?hilmo je napisao/la:Jel ovo Tarik Handžić potpisao profi ugovor?
- franklampard8
- Kontakt:
Ne moze se covjek rjesiti ovih Handzica.hilmo je napisao/la:Benko je napisao/la:gdje si to vidio?hilmo je napisao/la:Jel ovo Tarik Handžić potpisao profi ugovor?

1946
Odlična stvar, momak je masina za golove... bar u ovom uzrastu, a Bgm sada ima i od koga da uči"
Ovim automatski igrač ne moze otici iz kluba kada hoce...
odlična stvar nema šta, uprava jos uvijek ne pravi greske sto se trice kadra igračkog, jos samo Bibi da potpise na jedno 3 godine

odlična stvar nema šta, uprava jos uvijek ne pravi greske sto se trice kadra igračkog, jos samo Bibi da potpise na jedno 3 godine

Hasetovo je ovo maslo...Benko je napisao/la:Odlična stvar, momak je masina za golove... bar u ovom uzrastu, a Bgm sada ima i od koga da uči"
odlična stvar nema šta, uprava jos uvijek ne pravi greske sto se trice kadra igračkog, jos samo Bibi da potpise na jedno 3 godine![]()
![]()
Ali nema veze ne vjerujem da bi nasi pristali i na kakve uvijete da momak ne posjeduje odredjeni kvalitet. A koliko sam upratio u mladjim kategorijama i kod nas, i ono malo sto je bio kod komsija, veoma cesto je bio strijelac.
Neka ga jos u akademiji, ali to kazes, osigurali smo ga da ne moze otici dzaba, pa 100 hiljada, 100 hiljada