FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
kakav start pa nemogu da vjerujem
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Prolazite garant, samo polako ljudi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja ću u stilu Ćire: Bit će 5:0 za nas!Ima da ima jeb..o mater!
Ciroooo kako si
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vidjelo se kada je Badstuber cuvao Valenciu da ce onaj centrirati !
-
Zavidovićanin
- Kontakt:
Sta je bavarci sada? Nema vas a? Pa dobro ima vremena tjesite se
..Mada mrzim i Manchester jer sam vjeran Barci al jos vise mrzim Bayern
, a jedin razlog zasto navijam za Manchester je taj sto zelim da opet izgube u finalu LP od Barce 
-
volim_ciglu
- Kontakt:
nije mi jasno sto Muller igra. Ne vidi se uopste. Bayern je imao jedan organizovan napad. Ne mogu preci centra dok ribery ne dodje skroz nazad da preuzme loptu.
Znam da su MU-ova krila brza, ali Bayern ne moze ovako duboko postaviti odbranu. Absolutno nista nisu napravili u ovih 35 minuta. Nadam se puno boljem izdanju u drugom poluvremenu. Ako drugi Bayern izadje, bit ce 3:2.
Znam da su MU-ova krila brza, ali Bayern ne moze ovako duboko postaviti odbranu. Absolutno nista nisu napravili u ovih 35 minuta. Nadam se puno boljem izdanju u drugom poluvremenu. Ako drugi Bayern izadje, bit ce 3:2.
Veze sa vezom.Ista kao da si rekao volio bih zivjeti u Zagrebu ali nebi bilo lose ni stan u Beogradu.a ti zaglavio u cumurani.Zavidovićanin je napisao/la:Sta je bavarci sada? Nema vas a? Pa dobro ima vremena tjesite se..Mada mrzim i Manchester jer sam vjeran Barci al jos vise mrzim Bayern
, a jedin razlog zasto navijam za Manchester je taj sto zelim da opet izgube u finalu LP od Barce
Ne brukaj Z'dicane nema smisla.
P.S Bayern nema sta traziti protiv kompletnog M.U.To je normalna i moralna cinjenica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
volim_ciglu
- Kontakt:
Taman sto sam ga kritikovao, Muller zamalo asistencija. Da Olic zna primiti lopta kako treba, Bayern je mogao gol dati iz bas nicega, i uz uzasnu igru.
evo ga i treci, pa ovo je sramota
evo ga i treci, pa ovo je sramota
Maaaaaa znaoooo sam da ce Ola da nas vadiii i ovdje,jos uvijek nismo sigurni al je car covjek TOOOOO CAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
41.21.1.
- amel10071988
- Kontakt:
fala ti olicu,ali ljudi mi s ovakvom odbranom nemamo sta traziti na old trafordu 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- -Barcelona-
- Kontakt:
olic 3-1 sad se bayern mozda opet vrati al prije da ce primiti petardu.......
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
-
volim_ciglu
- Kontakt:
pa ovo je stvarno nenormalo.
Olic nije tehnicki bas potkovan, ali tip ima srce i trci k'o onaj energizer zec
Olic nije tehnicki bas potkovan, ali tip ima srce i trci k'o onaj energizer zec
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Al sa ovakvom odbranom ni Marica im ne pomazeGrbavica moj zivot je napisao/la:polako jos jedan go utrpace to IVICA![]()
![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olic ostavlja nadu. Definitivno ne bas dobra igra, tesko se prolazi pored odbrambenih igraca Uniteda,ali se prolazi. Nadam se boljem drugom poluvremenu. Muller out, Gomez in.
Badstuber nije za beka. Previse je spor da bi igrao tu poziciju.
Dokle god ima sanse, vjerujemo u prolaz. DUM SPIRO SPERO.
Badstuber nije za beka. Previse je spor da bi igrao tu poziciju.
Dokle god ima sanse, vjerujemo u prolaz. DUM SPIRO SPERO.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- moustapha
- Kontakt:
Nevjerovatno furoizan start Manchestera i iz dvije prilike dva gola. Prvi gol ide na dusu Buttu, a kod drugog je kompletna odbrana lose stajala, a i Nani nije mogao bolje reagovati. Bolje reci, ono je bilo jedino moguce rjesenje. Kasnije se strasti malo smirile, Rooney poceo da sepa, polako se poceli priblizavati golu i taman, kada smo bili najblize postizanju gola, Olic ne reaguje najbolje i u slijedecoj akciji Manchestera primamo gol. Nevjerovatno! U tom trenutku smo ostali bez ikakvih sansi. Medjutim, Olic je produzio nadu i sada smo ponovo jedan gol zaostatka.
Ne mogu da ne spomenem onog Rafaela. Lik bukvalno nije dao proci Riberyu. Ni na drugoj strani nije puno bolje izgledalo, ali Rafael posebno inspirisan veceras.
U nastavku vjerovatno ulazi Gomez. Vidjecemo sta ce biti. Vec sam ih bio otpisao kod 3:0. Bit ce sigurno jos golova.
Ne mogu da ne spomenem onog Rafaela. Lik bukvalno nije dao proci Riberyu. Ni na drugoj strani nije puno bolje izgledalo, ali Rafael posebno inspirisan veceras.
U nastavku vjerovatno ulazi Gomez. Vidjecemo sta ce biti. Vec sam ih bio otpisao kod 3:0. Bit ce sigurno jos golova.
#divovi
Ma 6:1 za Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.