FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sa nestrpljenjem cekamo iskhod sjednice, licno ne vidim razlog da neko bude protiv ili da bude neki problem ipak se radi za interes cijelg kluba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Re: AW: FK Željezničar
Fazon je u tome što model poslovanja tj neka buduća kupovina "dionica" još nije prezentovan. To će se desiti večeras iz 17:00 h ako se usvoji novi statut. Tako da većina ljudi ne zna kako će se sve to kretati.PlaviSaJUGA je napisao/la:Buraz ukratko:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Moze i na PP bio bih zahvalan.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Npr, zanima me sta se dobije za ulaganje od 10 000 eura.
To je bila bit mog pitanja
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Na konkretan odgovor ces morati sacekati jedan izvjestan period.Veceras se donosi "zakon" koji omogucava tu vrstu ulaganja i treba proci vremena da se sve to sprovede u djelo.Ako Bog da ici ce se stepenica po stepenica.PlaviSaJUGA je napisao/la:Buraz ukratko:Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisi bas to upratio kako treba, veceras malo citaj pa mozda ti bude jasnije. Nema dionica nego se vjerovatno pravi nova firma koja ce se baviti ne znam ni ja kojom djelatnoscu i koja ce donositi profit Zelji. Eh kako ce to sve biti upakovano, kakvu sigurnost imaju investitori, to ne znam...PlaviSaJUGA je napisao/la:Jeli ima ko da mi kaze kako se sada krecu te cijene dionica, kako to sada ide?
Moze i na PP bio bih zahvalan.
Npr, zanima me sta se dobije za ulaganje od 10 000 eura.
To je bila bit mog pitanja
Model poslovanja su pripremali Senad Misimović i radna grupa i oni ce ga danas i prezentovati..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ipak je ogranicen broj mjesta i navodno nije javno, sada sam dobio info
Moguće, ne znam tačno ali mislim da je forumaš @ChWilla napisao da je javno i da se može prisustvovati...bazdareni je napisao/la:Ipak je ogranicen broj mjesta i navodno nije javno, sada sam dobio info
Znam da je neko od starijih i upućenijih forumaša napisao pa sam mislio da je istina
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zar nije logicno da ne moze svako uci ???
- Neandertalac
- Kontakt:
Bice kasnije na TV Vogosca repriza.
Neandertalac je napisao/la:Hoce li biti link neki, da pratimo
de nek neko stream napravi
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Dosadašnje su sve bile javne, ali ova nije. Mislim i da po statutu (nadam se od danas starom) mogu prisustvovati svi koji žele. Naravno nekad je zbog sale to nemoguće.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Zna li neko da li slovenac Rostoder prisustvuje ovom sastanku ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sudeci po slici, cini se da kvorum nije upitan. Moglo bi sve izac na dobro...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Novi članovi, odnosno delegati Skupštine FK Željezničar su Mustafa Duraković i Senad Misimović, te predstavnici navijača Dino Ramić, Riad Smailbegović, Eldin Bećiragić i Anel Maksumić
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
17:10 - Predsjednik Skupštine FK Željezničar, Bakir Dautbašić, otvorio je vanrednu sjednicu Skupštine FK Željezničar konstatujući da Skupština ima potreban kvorum, nakon čega je prezentirao devet tačaka o kojima će se raspravljati tokom sjednice.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
znao sam da ce zujo srat
poserem mu se u usta
Najradije bih volio da postoji neka mogucnost da se on izbaci iz svih organa kluba jer je ublehas teški..black64 je napisao/la:znao sam da ce zujo sratposerem mu se u usta
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
neroazzuro
- Kontakt:
Sta sad sebi yebe mater?black64 je napisao/la:znao sam da ce zujo sratposerem mu se u usta
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 23 gosta.